Ленд ровър Дифендър се кара като цивилен навсякъде по света, във същото време е и "армейски всъдеход" в много армии. Мерцедес Бенц Гелендваген също, последният и в нашата вече. Защо когато УАЗ трябва обективно да се сравни с нещо друго, винаги се обявява за автомобил от някакъв персонален само за него клас и остават само аргументи от рода на: "култов"; "легендарен" и пр.- Стефан е специалист по лайфстайл терминологията. Да всеки автомобил и изобщо всяко нещо си има и плюсове и минуси, и сравнението е точно това: всички плюсове срещу всички минуси, резултат- обективна преценка. В този форум винаги се оказва, че плюсовете на УАЗ са "по-плюсни" от всичко останало. Последният аргумент е единственият и неповторим клас на УАЗ.
Впечатлениятя ми са от над 1 000 000 /един милион/ километра пробег на около пенадесетина автомобила, десетина от които мои и останалите попаднали у мен по различни причини. Руски/съветски автомобили, собствени не съм имал, това обаче не значи, че не съм карал вкл. и УАЗ. Не съм колекционер, повече от три автомобила едновременно не съм притежавал. Един от тези автомобили беше "джипка", на него имам около 400 000 км и един камион 4х4 - около 30 000 км. Допълнително много литература: строго професионална; популярна и откровено "лайфстайлна". Един от източниците е именно този форум - отскоро. За рециклирането на чисто нов УАЗ, компетентният сте именно Вие, защото обективно погледнато Вие не го тунинговате, не модифицирате, не конструирате нещо ново по него. Убеден съм, че в доставния си вид той не е бил абсолютно негоден за експлоатация, но все пак факт е, че го рециклирате, подбудите за това са си Ваша работа
Не искам да влизам в конфликт с никого, още по-малко с администрацията, споделям мнение, лично, на никого не го налагам, а и не искам.
С уважение отново!!!
Впечатлениятя ми са от над 1 000 000 /един милион/ километра пробег на около пенадесетина автомобила, десетина от които мои и останалите попаднали у мен по различни причини. Руски/съветски автомобили, собствени не съм имал, това обаче не значи, че не съм карал вкл. и УАЗ. Не съм колекционер, повече от три автомобила едновременно не съм притежавал. Един от тези автомобили беше "джипка", на него имам около 400 000 км и един камион 4х4 - около 30 000 км. Допълнително много литература: строго професионална; популярна и откровено "лайфстайлна". Един от източниците е именно този форум - отскоро. За рециклирането на чисто нов УАЗ, компетентният сте именно Вие, защото обективно погледнато Вие не го тунинговате, не модифицирате, не конструирате нещо ново по него. Убеден съм, че в доставния си вид той не е бил абсолютно негоден за експлоатация, но все пак факт е, че го рециклирате, подбудите за това са си Ваша работа
Не искам да влизам в конфликт с никого, още по-малко с администрацията, споделям мнение, лично, на никого не го налагам, а и не искам.
С уважение отново!!!

)) Айде сега без да си кривиш душата кажи друг джип който ще се движи повече от един ден при това каране и такава поддръжка.
, тук някои говорят за ОффРоуд-а с голяма буква, за мен това няма смисъл тъй като аз си правя разходки 2/3-ти от които е асфалтов път - следва 1/3 някакъв черен път или поне следи от него и може би някъде някое по-така препятствие, търся "лукс", удобство и поведение от колата както на пътя така и извън него, като включа и цената ... "Патриота" остава пак сам в класа си
почти два пъти по евтин от Дефендър-а и за мен по-удобен
Коментар