Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сравнение между Самурай, Витара и Нива

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Тарикати! Дори не си падам по японски марки.
    Все пак темата е "Самурай, Витара или Нива". Споделям скромния си опит с две от машините. Колкото до снега и наклона - няма майтап: половината от местните си разпродадоха къщята поради трудния терен. На мен не ми се е случило да не се прибера.
    А който иска - да се дави. И защо в Искъра - може в океана.

Коментар

Първоначално публикуван от Eli
      Тарикати! Дори не си падам по японски марки.
      Все пак темата е "Самурай, Витара или Нива". Споделям скромния си опит с две от машините. Колкото до снега и наклона - няма майтап: половината от местните си разпродадоха къщята поради трудния терен.
      дай си купим по една къща - ако трябва пеша ще ходиме!

А който иска - да се дави. И защо в Искъра - може в океана.
      Защото докато стигне до океан, може да размисли... Пък Искъра ей-го/в/на!
      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Виж, с ходенето пеша - не става. Не знам какво е градски транспорт от около 20 г. Затруднявам се с паркирането в хола, но мисля по въпроса.
        А къщичката е хубаво нещо.

Коментар

Виж, с ходенето пеша - не става. Не знам какво е градски транспорт от около 20 г. Затруднявам се с паркирането в хола, но мисля по въпроса...
          казах "Пеша" не с "грАдския" транспорт! нали баира бил само 300м

Защо се затрудняваш се с паркирането в хола? Дивана ли ти е тесен? то от много возене...
          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Баира, братче, е 1200 м. от асфалта. И наклона е един и същ.
            С паркирането проблеми нямам (след като съборих две колони). Може и да те повозя по маршрута...но на твоя отговорност.
            Знам, че всички сте от майсторския клас!

Коментар

аз като имах една витара преди време едно приятелче ме заведе на зимен офроуд в княжево. и там една улица ... към 45% наклон и крива със завой и стълбове и тясна. и глупавата витара стигна до някаде и каза край неща. изкопахме снега по цялата улица, цяло княжево ни се смя.

после, като взех вранглера, ходихме пак там но този път проправихме път по всички стръмни улици и хората се радваха
              по трасето срещнахме една жена с субару 4х4, която си возеше детето към къщи

за нас офроуда е приключение, а за някои хора ежедневие

освен това ако някой си мисли, че може в княжево да си остави колата на 300м от къщи и на другия ден все още да има кола се е объркал.
              drive alive

Коментар

Ах,горките!!! Ами,че вие сте достойни за оплакване бе хора?!? А ние от прованса какво да кажем,когато има много места където хората виждат снегопочистваща техника само по телевизията и то ако има ел.ток след след последния снеговалеж???

Коментар

Миналата година във В.Търново ми се наложи да изтегля петнадесетина коли че да мога аз да мина бях с буханката,е виж грАдския автобус несъм се и мъчил да преместя
                  А наи кофтито беше че половината даже и едно мерси неказаха
                  "Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."

Коментар

Болярите са такива надути,не се сърди и не им обръщаи внимание!!Простотията е човешко качество и ходи най-често по тия,които имат най-много претенции.А точно търновлии страдат в особено голяма степен от тия човешки пороци!!!!

Коментар

Ей, момчета, дайте по-спокойно. Снегопочистването в София е като на всякъде в страната - чистят се големите булеварди и толкоз. За вилните зони - да не говорим: някой си плаща за почистването, друг ходи пеша, а трети просто се прибира.
                      И не се обиждайте на принадлежност - това не е важно. Все пак темата на форума е друга. Пък и за да правиш off road не е задължително да членуваш в клуб.

Коментар

Баира, братче, е 1200 м. от асфалта. И наклона е един и същ.
                        къде е това? /горе долу?/ На Черни връх не може да е - там няма такъв баир

Коментар

Първоначално публикуван от go go go
                          освен това ако някой си мисли, че може в княжево да си остави колата на 300м от къщи и на другия ден все още да има кола се е объркал.
                          това местенце трябва да е много доходно тогава - оставям си каляската и след 2-3 месеца хоп! една застраховчица на стойност 50% над пазарната цена

Явно крадците питат коя кола на кой е и ако ти е пред къщата - не я крадат Само ако е на 200-300м я "барат"

Коментар

Вилната зона на Княжево е широко понятие. В случая става дума за планината Витоша по посока Владая, преди Черния кос.
                            Хубавичко е.
                            Колкото за опазване на автомобила - имаш обезопасени гаражи - нямаш грижи. А и тук се знае кое возило на кого е. При наличие на разбойническата застраховка можеш дори да си на далавера.

Коментар

При наличие на разбойническата застраховка можеш дори да си на далавера.
                              Каква е далаверата - плащаш си рекет, за да не ти крадат колата това са БГ-застраховките

Коментар

Уви... Но ако си поспретнал возилото и разчиташ на него...плащаш.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X