Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сравнение между Самурай, Витара и Нива

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

ти ли управляваше двете машини в сравнителния тест
    и ако не е тайна на какви по точно возила си фен
    може да се окажем от един клуб
    ако трябва друга тема ще отворим

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov
      ели добре дошла в форума
      явно си фен на самурая
      скоро обаче не съм мяркал самурай за над 5000
      пусни снимка на такова нещо ако имаш
      ще имаш "уникалната възможност" да мернеш такива самураи в интернет
      аз съм виждал за 8000лв
      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Да. До скоро живях във вилната зона на Княжево и просто бе необходимост. Както и впрочем ежедневното ходене на работа - зиме и лете. Абе, проза.
        Интересното ставаше след първия сняг (зимата горе е около 4 месеца) в комбинация от наклона (45% по целия маршрут) и постоянните изворни води по остатъка от пътя. Качването става - имаш 4х4 и хубави зимни гуми, но слизането - само по интуиция! И Бог да ти е на помощ да не отнесещ някой дувар или пешеходец. Веселбица! Но и емоцийка!
        Същото горе-долу изпитах докато Ви гледах в Бухово, макар че състава беше камерен. Поздрави за самураеца - беше много добър! Моторджиите бяха по-наточени и общо взето се представиха добре.
        На какво съм фен ли - на американските возила. Не си падам по американския начин на живот, нито по нацията им, но виж - возилата им са направени с мащабно виждане. Ех, защо татко не държи бензиностанцийка...

Коментар

някой дувар
          а ти да нямаш нещо общо с нашия край
          ние употребяваме такива думи
          софианци му викат "стена"

ооо и на бухово си била то там бая самураи имаше ма кой ти е гледал
          с друго бяхме заети

и аз съм фен ама на американските пикапи а и на японските направени като за американски пазар
          твоя самурай с какъв покрив е

Коментар

Не знам от кой край си, но ако погледнеш какви "стенички" са си навдигали хората, живеещи на Витоша, ще ти се промени речника.
            В Бухово дойдох да гледам. Благодаря за хубавите емоции! Дори сте ме щракнали (срещу нещастната жигула - препятствието на мотористите). Някой хубавец ми боцна гумата, но аз не съм злопаметна. Остана усещането от шеметните изпълнения.
            Моят самурай вече не е мой. Беше с мек таван, 1995г., 1.3 доста вдигнат. Повече ми липсва витарката - 96г., 1.6, много стегната. Но това е минало.
            Минах на по-градски автомобили. Но смятам да си взема нещо за пролетта - нали предстои рали "Нежна мощ" или нещо от сорта.

Коментар

на коя снимка на жигулата дето е в списанието ли
              то и аз там съм щтракнат преминавам с един жълт мотор през жигулката или по скоро лада 4-ка

Коментар

Да си кажа откровено не правя разлика между двете (лада 4-ка и жигулка). Колкото до снимката - май е тази (IMG_4185)- от сайта. Така съм се заплеснала по прелитащия звяр, че не мога да се позная.
                Хубави снимки публикуваха, но нищо не може да се сравни с преживяването на живо.
                P.S. Не знам какво си представяш, но не ставам много за гледане.

Коментар

ми ще си говорим на тъмно тогава

шегувам се не се сърди

то и аз без каска не ставам за гледане много много за тва се пиша моторист

Коментар

Това ми хареса... Ще взема да надена и аз една...но си падам по 4-колесните./сега ти не се сърди/

Коментар

значи имаме сходни вкусове, аз карам вранглер
                      drive alive

Коментар

Е, поздравления! За вранглера, де. Смятам и аз да се пооборудвам с един до пролетта.
                        Но да си дойдем на темата за самурайчето. Последните 7 зими /както вече споменах/ то ми спасяваше кожицата - при всеки снеговалеж (често около 60 см.) последните 200 м. (с наклон 45% и коловози) взимах с бутане на снега с бронята, а вранглера на доктора отсреща седеше "паркиран" на завоя. Но, както е известно - всичко е до карача и колко му стиска. (Да не говорим за корандото, което същия доктор си купи по-късно и гниеше в преспите - майтап, бе Уили!)
                        Та, самурая, с всичките му недостатъци (непривлекателен на вид, некомфортен откъм возия, не много евтин за поддръжка и твърде дребен за моите виждания автомобил) има и редица предимства - добра проходимост, пъргавина, много маневрен и лек за управление. Витарата (която карах по същото време) не можеше да прави тези "зимни" упражнения, въпреки перфектните гуми.
                        Виж, за лада нива нямам мнение.

Коментар

Първоначално публикуван от Eli
                          ... Но да си дойдем на темата за самурайчето. Последните 7 зими /както вече споменах/ то ми спасяваше кожицата - при всеки снеговалеж (често около 60 см.) последните 200 м. (с наклон 45% и коловози) взимах с бутане на снега с бронята....
                          45% наклон със сняг до бронята най-добре стани рекламно лице на СУЗУКИ
                          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Даа ... Сурово!
                            )) БАТовете поротно отиват да се удавят в Искъра!

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
                              Даа ... Сурово!
                              )) БАТовете поротно отиват да се удавят в Искъра!
                              тъкмо още има достатъчно вода за целта!

Коментар

))

ОФФ. Имаш ли могъщи трипозиционни ЦК-та? 30-тина ампера.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X