ми нереални ама ако решиш да си го купиш съвсем реално трябва да ги наброиш тия парички
а тука не стига че по трудно се изкарват ами и нещата по скъпи
кво да прайм
освен да идваме при тебе
или пък земи разбери как стоят нещата с контейнерите и пращай
митков, отклонихме се доста от темата на lj, но дано не се сърди.не знам дали си забелязал, но колкото по бедна е една държава, толкова по скъпи са колите в нея. наскоро един приятел, който е от иран, ми разказа за негов близък там, който си купил '88 МБ 190 за $10К!! и бил много на далавера
Пак се намесвам късно, ама поне другите да знаят. Ако искате PICKUP по добре го потърсете в близкия исток и още по точно окло или в Дубай. Избор страхотен, пък цените са по нашия джоб. Говоря за нови а не стари. Старите са още по-евтини ама не се знае къв идиот го е карал, кога е сменял маслото(дали въобще го е сменял) и т.н. Еднственото добро нещо е че там ръжда май не се хваща защото казват че рядко валяло дъжд. Не знам. За пример само: Ново Мицубиши L200 4х4 е около 14000-15000 US$. Като се има в предвид че нашите хора искат по около 50-60 хил. лв за същото па макар било то и с гаранция. Като имаш нов японски пикап, ще трябва да положиш неимоверни усилия да го повредиш от каране та да използваш гаранцията. А пък и в гаранционните сервизи са едни... не ми се говори. Забелязвам интересна тенденция: пикапите все повече ги правят като джиповете, джиповете все повече ги правят като леките коли, а пък леките коли все повече като китайски играчки за еднократна употреба . Поздрави
Коментар