Обява

Свий
Няма добавени обяви.

PICK-UP - сравнения

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Що бе, в уютната населена Европа УАЗа, Геленда, Дифендера, ТЛК-то не са СУВ, те са си направо Жипове! А виж оттатък Урал, или в Мохаве, или в Гвинея те са верно сувенирни ключодържатели. Като порасна и имам много пари сигурно и аз ще ходя и на работа, и да пия кафе с нещо като Джугана ... Или въобще с някоя оранжева Татра 8х8, щот не може постоянно да тормозиш приятелите да те вадят от всяка 200-метрова драскотина по терена ...

Коментар

и уаз ,и вранглер и land ровер са в категорията СУВ -Sport Utility Vehicle.ти обаче можеш да си спокоен - караш JEEP .само продуктите на Chrysler& JEEP Co. могат да носят името Jeep-а именно вранглер, чероки, гранд чероки, либерти, команчи и апачи - запазена търговска марка. ако те интересува, през 80-те год. на миналия век мисубиши построи един модел, който кръстиха мицубиши jeep, в резултат на което ония ги съдраха от съдебни дела
      Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
      http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
      http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

)))) Тъй-тъй, за тва и пиша "жип". Щот да кажем Близнаците могат да потвърдят мойто правилно отношение към марката, ама оттатък наводнението са измислили алчността, за кво да злепоставям свидетелите

Коментар

не те разбрах, но сигурно от много чипс и кока-кола сам затъпял!! честна пионерска, обещавам да се поравя

Коментар

Да не могат да ми лепнат нещо за нелицензирана употреба на "Джип". Щото тия дни ми дойде много, а може да ми се иска, обаче тука не дават да си съдията Дред. И сам вече искам да осъдя някого, просто за пари, и не бива да се дъня ...

Коментар

ОК, сега разбрах. и по тоя повод излизам да пия бира, а и да се видя с местните джипари. лека нощ

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
                Да не могат да ми лепнат нещо за нелицензирана употреба на "Джип". Щото тия дни ми дойде много, а може да ми се иска, обаче тука не дават да си съдията Дред. И сам вече искам да осъдя някого, просто за пари, и не бива да се дъня ...
                моите поздрави, обаче думата "джип" не е собственост на Крайслер /тяхното е JEEP/! Все едно като кажеш, че мирише на феродо и тия от фирмата ФЕРОДО да дойдат да те осъдят... Пълна глупост! или като питаш "имате ли ксерокс?" да ти отговорят "не, имамаме копирна машина"

това, че една кола е най-продавана или много масова, въобще не означава че е най-хубава... Ако Москвич 408И /например/ е по-популярен от Астон Мартин ДБ7 /например/ това прави ли го по-хубав???
                Все едно да кажеш, че дебелите късокраки жени са по-хубави от елегантните дългокраки жени, понеже са ПОВЕЧЕ?!

това, че на японските коли частите им били много скъпи е пълна щуротия! Гарантирам, че в магазините има много повече части за Тойота 70 отколкото за Jeep Wrangler и на по-изгодни цени!
                помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

като бяхме в грац последния път видяхме в една автокъща такова мицибиши
                  смятам че напълно ще отговори на изискванията ти
                  с 4 тири врати зелен металик
                  съвсем леко беше ударено по ....тавана и предното стъкло май беше пукнато
                  доколкото си спомням беше и с климатик а и доста нова година
                  даже и никелирани ролбари имаше май
                  цената беше доста атрактивна
                  не съм сигурен но нещо 7800евро ми се върти в главата че беше
                  ще попитам и другите дето бяха с мене дали не си спомнят по точно щото бая го загледаха даже данчо и кокера бая се чудиха дали да не го прибираме на към българия
                  това беше предиоколо 2 месеца не повече
                  а и автокъщата е леко забутана така че има голяма вероятност все още да е там

Коментар

Първоначално публикуван от LJ73
                    Първоначално публикуван от Стефан
                    моите поздрави, обаче думата "джип" не е собственост на Крайслер /тяхното е JEEP/! Все едно като кажеш, че мирише на феродо и тия от фирмата ФЕРОДО да дойдат да те осъдят... Пълна глупост! или като питаш "имате ли ксерокс?" да ти отговорят "не, имамаме копирна машина"

това, че една кола е най-продавана или много масова, въобще не означава че е най-хубава... Ако Москвич 408И /например/ е по-популярен от Астон Мартин ДБ7 /например/ това прави ли го по-хубав???
                    Все едно да кажеш, че дебелите късокраки жени са по-хубави от елегантните дългокраки жени, понеже са ПОВЕЧЕ?!

това, че на японските коли частите им били много скъпи е пълна щуротия! Гарантирам, че в магазините има много повече части за Тойота 70 отколкото за Jeep Wrangler и на по-изгодни цени!
                    тук немога да се съглася с теб, имам вранглер за гората и митсубиши за всеки ден и съвсем отговорно ти казвам, че части за митсубиши има много по - малко и са в пъти по - скъпи, даже са относително по - скъпи от частите на мерцедес. джип е американската УАЗка едно от условията е да е евтина за поддръжка. все пак говоря за оригинални части от официалния вносител, а не за нещо кето се продава на симеон.
                    drive alive

Коментар

Колкото по-масова колата, толкова по-лесно с частите и сервиза. Скъпо-евтино, май тойотите са повече по наште земи.
                      Не знам за феродото и мобифона. Тия дни имам чувството че целия свят се занимава само с това да ме дебне и прецаква. Сигурно и тия(((

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov
                        като бяхме в грац последния път видяхме в една автокъща такова мицибиши
                        смятам че напълно ще отговори на изискванията ти
                        с 4 тири врати зелен металик
                        съвсем леко беше ударено по ....тавана и предното стъкло май беше пукнато
                        доколкото си спомням беше и с климатик а и доста нова година
                        даже и никелирани ролбари имаше май
                        цената беше доста атрактивна
                        не съм сигурен но нещо 7800евро ми се върти в главата че беше
                        ще попитам и другите дето бяха с мене дали не си спомнят по точно щото бая го загледаха даже данчо и кокера бая се чудиха дали да не го прибираме на към българия
                        това беше предиоколо 2 месеца не повече
                        а и автокъщата е леко забутана така че има голяма вероятност все още да е там
                        това звучи далеч по-добре!
                        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от go go go
                          тук немога да се съглася с теб, имам вранглер за гората и митсубиши за всеки ден и съвсем отговорно ти казвам, че части за митсубиши има много по - малко и са в пъти по - скъпи, даже са относително по - скъпи от частите на мерцедес. джип е американската УАЗка едно от условията е да е евтина за поддръжка. все пак говоря за оригинални части от официалния вносител, а не за нещо кето се продава на симеон.
                          не съм убеден, че трябва частите за нашите стари автомобили да ги взимаме от "Официалния вносител"

досега съм имал само един проблем с неоригинална част - подгряващи свещи, които са много бавни и при студен двигател /сутрин/ трябва да се чака 60-90сек вместо 5-10сек...
                          Разликата в цената обаче беше над 4 пъти: 70лв за 4-те вместо 78лв/брой

Въздушния филтър в ТМ Ауто е 40лв и 30 дни доставка, а по магазините 20лв наличен... При това си е съвсем като истински
                          Не виждам смисъл да се купува от "Официалния вносител"

Коментар

Както предполагам знаете частите за първо вграждане и тези, които се продават от "официалните" вносители като оригинални са от различни производители. Да, до преди 2 месеца копувах части само от официалния вносител, но вече не! Защо, Частите по предницата ми, с които беше купена колата изкараха 4 години! Новите оригинални, едвам изкарват година, и са почти 2 пъти по-скъпи. Има достатъчно добри производители по света предлагащи части по каталог, които са на добро качество. Далеч съм от мисълта да влезеш в първия магазин на Симеон и да си напазаруваш.
                            LZ1JJJ

Коментар

да и баща ми има нова тойота и да ви кажа тойота може да са много къчествени но определено частите пре официалния вносител са доста по скъпи от колкото другаде
                              добре че не се налага често да се сменят
                              а и въобще откак тойота са на мода цените им са доста по високи спрямо конкуренцията
                              все пак обаче продажбите им продължават да растат
                              явно че хората предпочитат качеството
                              все пак обаче не бива да се прекалява и с цените
                              а това защо са много по скъпи частите при официалния вносител е логично и се дължи на няколко причини и една от които всеки който живее по близо до границата може да ви я посочи

Коментар

да се върнем на темата... появи се сериозен купувач за моя луноход и можеби ще трябва да ускоря търсенето на "паркетен" пикап...

Чел съм че старите Хайлукс и 4Рънър са еднаква ходова част... Отнася ли се това и за по-новите?
                                Има 4Рънъри 3.0ТД /125кс/, а Хайлуксовете 95г и по-нови са само 2.5ТД /90кс докъм 100кс за Д4Д/... Дали при тях ходовата част е вече различна?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X