Обява

Свий
Няма добавени обяви.

TOYOTA HILUX за SUZUKI SAМURAI?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Ами

Големия 43 без 2,5 десети малкиа 34 без 1 десета!
    точния москвич! 2140
    Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

Коментар

ЗА таблото

За табото ми казаха копирам:
      "Zdraveite
      Tablata koito izrabotvame sa na koli koito sa praveni na raka vsichko koeto e ruchna izrabotka go pravime primerno novoto a8 audy porshe maseratty i t.n. obshto vzeto redki koli vasheto tablo e praveno na presa kakto na povecheto koli i izrabotkata na raka e dosta slojna , pochti nevuzmojna i obrechena na neuspeh "
      С две думи няма смисъл! За заплълване на дупките който са само в средата остава да тарса едно от тия дет нивелацията дават, дет на джипките ги слагат! На тоъота терцел знам, че има много хубав такъв требе да вида по вторите опотреби!
      4ао

Коментар

сега като се замисля име едно място на което могат да ти оправят таблото. тунихг център тояга. незнам колко ще струва, но хората са много добри, ако искаш ще ти пратя телефона им на лично съобщение
        drive alive

Коментар

ДАЙ!!!

Искам ама дали ще го направат да не само да го носа... ако имаш нещо ел поща техна да им го прата да го видат на снимка най-добре!
          Ако нема пак дай тела ако смяташ че ще го направат
          мерси предварително!
          4ао

Коментар

утре ще ти пратя телефона защото визитката им е в офиса

сигурен съм, че ще го направят по - хубаво отколкото е било като ново, въпроса е колко ще струва
            drive alive

Коментар

Aбе...

*** съм го колкото толко важно да стане че ми писна!
              Няма ядове небързам!
              4ао и късмет!

Коментар

http://unix.rulez.org/~calver/pictures/aerodynamics.jpg
                за шнорхела що не помислиш нещо в тоя смисъл, т.е. направи си сам от подръчни материали
                Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
                http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
                http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Хм

Е тва го имам от бая години! Слагах го на самурая кат газех по пощинаците! http://djipa.hit.bg/filtyr1.jpg ето го и в разглобен вид http://djipa.hit.bg/filtyr2.jpg
                  Ама е много голямо и на предното стъкло е много дразнещо! Немога ли да прокарам една тръба под купето от филтъра и да го искарам зад мене в единия ъгъл, така на тва растояние ще е като интерколер! Визията ще му я направа както са ауспусите на големите камиони То мойто нали е пикап, единична кабина мисла, че ще му седи добре пък и по - важно е да върши няква работа! Кажете мнение за тая пласмасория да я слагам ли или нестаа нищо от нея!
                  4ао

Коментар

Не можеш да вкарваш шнорхела в кабината. Триста причини. Повярвай - не бива.

Коментар

• ммммммммм

Не ме разбра. Казах да мине под нея Демек да невлиза вътре! А изхода ще е зад гарба ми ама пак отвън така нали няма ядове?
                      4ао

Коментар

• Ти ме ритна право у малкия мозък. Къде отдолу, под шасито? Тоя номер го чувам сефте.

Коментар

• Ми

Тва го измислих днеска и понеже на нисана ми интерколера през който влиза въздуха е под нивото на двигатела пресметнах че ако прекарам една дълга тръба или в тунела на скоростите, или плътно до гредата ще стане супер! От друга страна в тайа метална здрава трътба ще мога да вклюя де що има отдушници ( скорости,мостве, двигател)
                          щото тръбата ще минава почти ако не през, то до сичките възли! Крайната точка ще е както на снимката ...
                          http://djipa.hit.bg/SHNORHEL2.jpg
                          Мисла, че ще е идеално! Само таз кутишка дет имам ми кажете става ли за тъз работа!
                          4ао

Коментар

• Много гот, ама така ги изкарват на камионите с надмоторна компоновка на кабината. Щото кво ше правиш като увиснеш на него на някой остър камък в реката? Така се чупят чугунените мостове, ти тенекиена тръба ...
                            Днеска говорих с Жоро. Май все пак ще е по-добре правоъгълна кутия с квато трябва форма според колата. Ама може да се направи. Другата седмица трябва да ида до Елин Пелин да говоря с тоя - оня.

Коментар

• Хм

Аз немислех от тенекиена тръба да я права! Ще си купа нераждъвейка и без тва требва да си огъна тука едно над главата та ще купувам! Тя е първо безшевна и второ е бая дебелостенна и яка! Пак и аз ще я фкарам до гредата успоредно и ще я хвана за гредата! Ако некой камак удари там край :x отиде и джипа! Най-малкото което ще мисла е шнорхела
                              Мисла, че е добре още повече, че тръбата ще я хвана яко за гредите иии към двигатела ще е сас гумен маншон да убира вибразиите на мотора!
                              4ао

Коментар

• Не утрепвай мотора зорлем! А помисли. 2 тона джип, с 10 км/ч за по-лесно смятане, преграда широка 10 см. Нормален удар. В смисъл перпендикулярно на оста на тръбата. Колко трябва да е дебела за да не хлътне.
                                По-добре помисли как да го изкараш по дясната колонка, че Козлодуй ти е близо, ама не знам дали от там сега може да се гепи квот трябва. Щото никой търговец не е луд да държи такова на склад. Ако изобщо ги продават без разрешение де.
                                По-добре да разкарваш някой дебел топлоустойчив маркуч под капака, макар че всяко удължаване на такава тръба увеличава съпротивлението, и в такъв смисъл не е хубаво.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X