Обява

Свий
Няма добавени обяви.

TOYOTA HILUX за SUZUKI SAМURAI?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Супер!

Ти каде си първо! Второ за 110-те волта ама никакъв проблем нямам! Колкото можеш даваш за парите ще уредим въпроса! Друго друго - хидавликата ми е най-важна ииии некви блокировачни касети за дифовете ама незнам тва ваобще дали си срещал такова! Ако имаш някво ICQ дай го да говорим по него! АКо не майл!
    4ао и мерси!
    Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

Коментар

Леле! Тия парите ги нямат за нищо бе ... Медна тръбичка или даже желязна, щампована шайба. 15 см високоомен реотан, кантал, кво да е, той струва няколко лева, цялата макара е няколко стотин, стотина метра. Пълни се с глина, телчето се завира вътре, тръбичката се огъва на спирала, парва се за шайбата, пече се 20 минути. Питай ги дали не искат да им ги правим по 80)) Или им кажи че ако не ти дадат цялата кутия за 10 кинта ще публикуваш тайната им технология)

Коментар

първо - аз съм си в къщи, на около 10000 км от враца, седя на дивана в хола, щото жена ми се разсърди ,че откакто сам се прибрал кисна в разни форуми и ме изгони от спалнята, където обикновено пиша. реотаните няма да ти струват нищо,(или почти нищо) защото ще ти събера употребявани. искам само размера на отвора в блока, че те са различни. аз и в БГ имах няколко, но ги хвърлих преди да замина, не съм предполагал че за някого са интересни. за квото се интересуваш - ЛС, да не досаждаме на сафорумците
        Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
        http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
        http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

не съм проверявал за цената като нов, но е около 20 -30 $ . това е за
          go go go
          [/quote]

Коментар

Няма проблеми!

Стар ме остройва ако работи! Иначе каде да гледам за тази тапа дето расправяш за да премера! Аз мислех че става на всяка, несам знаел че има спец место! Но да ти кажа какъвто и да намериш ще го пригодя! Не е трябвало да ги хвърляш да сме ги продали, но станало е вече ако има в излишък донасай ако не за друго то поне ние да си напрайм!
            4ао

Коментар

На разни места по блоковете на двигателите има кръгчета. Около 3 см, на плоско място, вдлъбнато спрямо повърхността на блока. Видимо - тапа. Служи да излети когато водата замръзне, за да не се сцепи всичко. Избива се внимателно, като се почуква в единия край.
              Има по няколко, от различни страни, избери си където е удобно, по-добре по-ниско.
              Не знаеш къде и как ще го включваш. Аз бих извел от там жици и бушон някъде на сухо място и собствен щепсел/контакт. Водозащитен, поне ІР 63. Да ти е мирна главата че в случай на не дай боже няма да стовари 220 на цялата кола или да направи пожар.

Коментар

Oбикновните тапи!

Ти ми говриш за тиа тапи против замръзване - такава видима ми е само една и тя така се вижда, че мъка ми е ! Но диаметъра е 35мм некъде- немога да премера точно, защото навътре може и по малко да е! Требва да я избия пък не е работа да го правя! Но толкова ако е реутана ще стане!
                За хидравликата ето го моя сектор
                http://djipa.hit.bg/sektor_otgore.jpg
                http://djipa.hit.bg/sektor_pod_kalnika.jpg
                Даже си личът добре и захватите! АКо някой има ланд крузер с хидравлика може да каже така ли е и при него! Но 99% съм обеден, поне от тва което гледах на един отдолу, че е същото!
                4ао

Коментар

Тапицер...

Разочаровах се днес и от тапицера! Тука просто сичко наоколо е от аматьор нагоре!!! Обеждава ме 1 час как ако намажел лепилото нямало да хване варху лицевата част на моята кожа, която е станала на пластмаса! Щело да се разложи и кво ли още не, и сега какво ще права... незнам! В София да го носа но каде? Май за момента така ще карам без него, докато намера добър тапицер със свсни лепила и консумативи - не с хелметекс да прави всичко! Писна ми от некадърници...
                  4ао

Коментар

незнам за тойотата но на вранглера реотана се слага в тройника на термостата и комплекта струва около 70$ тук в българия
                    drive alive

Коментар

Хм

На мене ми е прекалено високо термостата! Отдолу антифриза ще си седи студен! Добре да е някаде по-надлу дето е най-студена водата!

Коментар

Нема батко, сичко насекъде е буклук!((((((((((( Само днеска едвам не утрепах двама(((((((( Аматьора барем множе квото обича, тия не могат нищо! Отсякъде изроди((((((((( Ако аз си вършех така работата опашката пред моргата щеше да е три месеца.
                        Виж сега, разгледай си и таблото и помпата на хидравликата. Таблото - от кво е, намери кожа (правилна изкуствена), различни лепила, и пробвай. Най вероятно под тая пробита тапицерия има пенополиуретан, като тоя за фугиране на черчевета. Ще ги напълниш внимателно, и полека-лека ще стане. Докато не го направиш сам, няма да стане нищо. Кво министрите, кво занаятчиите и работниците - една измет.
                        Не гледай хидравлика на ровър, па на тойота. Щом е с ляв волан, значи е за европите, и значи сигурно и помпата и рулевата машинка са ZF, като на повечето коли изобщо. Значи ти трябва комплект еди кой си модел а не лява чистачка за Москвич от септември 93-та. Мани ги тия кретенски критерии че ме вбесяват. Ти барем явно знаеш за кво става дума.

Коментар

взел сам ти няколко различни нагревателя, единия от тайота, мисля че е около 35 мм, естествено - не го премерих, но ако не е ,ще ти намеря и 35-милиметров. хъдравлика нямам, сори. като затръгва някой приятел ще му ги дам да ти ги донесе. това е засега, are che бирата се стопли

Коментар

ХАХА

Тука кат додеш има студена ще черпа! Кви пари далжа за нагревателите! НЕ е толкова важен размера аз права сичко самурай с двигател и скорости на тойота корола, хидравлични повдигачи нисан 200сх- механични, и много много други требва да ти е ясно вече, че съм се специализирал да права от нищото нещо и сам да си права всичко, защото се обеждавам, че има хора който вземат пари за неща от който нямат грам представа! Така че и да не е точен размер нагревателя нема да е проблем!
                            Днеска се обаждам на един пуснал обява в мобилето за много видове джипове на части! Та в обявата пишеше за ланд крузер 92 година! Обаждам се на пича дига неква жена даде ми в краина сметка мъж некъв щото тя и хабер си нямаше кво питам! Та питам го аз за хидравлика оня вика коя година ти е джипа ....! Разбрахме се що годе пита ме кубатура на мотора викам му 2,2 оня вика ми нема да стане викам от 2,4 става оня вика не 4,0 е тоя дет давам ама и от 2,4 нема стане щото е различно и ми вика ма то такав двигател 2,2 и 2,4 на тия джипове нема! Аз му викам Л и 2Л се водат оня вика не не :x и ми затвори... немам думи повече
                            4ао

Коментар

има едни неща, хидравлики за волан, слагат ги на състезателните 4х4 но има и по - нормални версии. това е едно устройство, като кормилна рейка, ама няма пиньон и зъбчатка, а си е само хидравлика, има си помпа и клапани. има такива за вранглера но са над 1000$ комплекта. ако muncho ти намери някое такова ползвано ще решиш проблема
                              drive alive

Коментар

Хидрорейка. Ако не му изпускаш прахозащитниците е по-надеждно и от шофьора. Така работят полуоските на всички ментета с предно предаване, работните органи на пътните и строителните машини, съчленените трактори, влекачи, пътни машини. Подтискащо надеждна система И ако не са модните и прочее крясъци - евтина. Еле па за двутонни играчки като наште. Единствено и лошо е че бута към разни хидравлични мисли. А адекватни хидромотори за всяко колело няма, вече търсихме.
                                Ех, няма пълно щастие и в живота, нямаааа ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X