Обява

Свий
Няма добавени обяви.

TOYOTA HILUX за SUZUKI SAМURAI?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• TOYOTA HILUX за SUZUKI SAМURAI?

Заслужава ли си трампата че направо сам на часове време от размяната! Има бая кусури по купето и по ходовата част дреболии самураиа ми е с двигател на тойота корола 1,6 блукажен мост и т.н.
    Предложих му пален бартер наскоро и човка вече са понави каза да оправа докумета на двигатела и да разменяме утре сам на Софиа да го оправам! Квото кажете се добре!
    4ао
    Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

ne pretendiram da sam expert, no spored mene toyotata e s klasi nad samuraya. da si vijdal sini kaski na oon sas smuray shtoto az ne sam
    Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
    http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
    http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

хаха

тия неразбират затфа

Коментар

mi shto shte go smenyash togava

Коментар

Първоначално публикуван от muncho
          mi shto shte go smenyash togava
          Май не си чел правилно, Дини ще взима Тойотата а ще дава Самурая, мисля че е добра сделка, стига да е наред Хай-лукса.

Успех
          no signature no problems

Коментар

Смених го!!!

Запален яко от теми тук и от машината разбира се, днеска направих сделката! HILUX-a e 2,2 D L-му се води мотора 66 коня доколкото виждам! Сичко работи по него включва и струва ми се, че е в много добро състояние относно мостове и задвижващи елементи! Нещо спирачките неса читъви иииии най-големия недостатък е, че волана му се върти като на валяк - няма хидравлика! С изнесен напред сектор, както е при самурайа е! Някой има ли представа от какво може да се пригоди такъв с хидравлика и ако има от какво! Двигатела ми се кълне собственика че е на деиствителни км уж и показва 180 000 км, но днес сутринта като трагнах да го паля няма подгряващо реле и е с един бутон, държах 5 сек и нечух стартера се едно палех самураиа - искефих се на мах! Иначе за тяга на ускорение спрямо самурая е на светлинни години но се пак е дизел очакваше се!
            Имам още един въпрос: дифовете с обикновени планетарни механизми ли са или сас фрикционни, защото дочух, че повечето модели били с фрикционни!
            4ао

Коментар

Дини , дай ми номера на шасито и ще ти проверя каквото искаш

Коментар

А честито! За тая кола изненадващо чух всякви хубави работи от заслужаващи доверие източници. Щото името И много паркетно-съмнително бе)

Коментар

Да ! Със здраве и безаварийно да си я караш

Коментар

Мерси братлета!!!

Рамата е номер JT1POLN4609002068
                    Това е! Сичко дет имаш като инфо ще се радвам да го споделим! Иначе за диферите - интересува ме блокировки някви има ли допалнителни ако самите те неса и кви пари са! За хидравликата също съм заинтересован никой ли незнае нищо от какво? Бая тежко се върти волана се едно е жигула
                    Сега като я взех я разглобих доста! Като цяло е много добре сичко с исключение на един диск спирачен единия е като нов но другия нестава нищо от него Няква представа да имате каде мога да намера един да си купа или и двата се тая, или пак от какво става! Предполагам, че на toyota джипките е едно кам едно с тоя са гледах една заничах мисла, че е сащия! С 6 болта е джантата става от пажеро пак диска кам главината се хваща с два винта! Ако немога да намера ше го одливам няма начин!
                    Турбина ако се сложи на тоя модел няква малка дали ще счупи мотора много барзо некой знае ли буталата ватре как са здрави ли са?
                    4ао

Коментар

колега недей да си правиш експерименти с тая кола, ще я строшиш. ако изкаш повече мощност имаш огромен избор от други двигатели за тойота, има даже един 3л. дизел, който има доста впечатляващи показатели.

дисковете според мен е добре да ги смениш комплект и на двете колела заедно с накладките, зада нямаш ядове и да не си отваряш двойна работа.

хубаво е според мен да смениш маслата на диференциалите, скоростите, раздатката, двигателя и разбира се антифриза, защото предишния/те/ собственик вероятно не им е обръщал внимание.

за части и информация говори с митко фулдата, той се разправя с такива коли от отдавна
                      drive alive

Коментар

Двигатела...

ДВГ-то нему липсва мошност има в излишък даже! Няма ускорение!набира се много бавно. Е, карал съм го два пъти несъм му давъл газ почти,така че немога да говора предварително се пак нямаше грам спирачки и с моя стил на каране даже и ненамаляваше ! По голям двигател дава по голяма мощност, но разлика в ускорението при дизела се получава само с турбо няма кво да се лъжем! Ако реша пък и да сменям мотора което ми е страст става ного сложно защото предполагам че скоростите, а от там и раздатката са различни и става....
                        Бе в крайна сметка тва е най - малкото което ме интересува в смисъл, че неми пречи и така да го карам, просто в далечно бадеще ако неми пука толкова за тая кола дали мога си направа един експеримент с турбо! Затова и зададох въпроса!
                        Иначе диска ето го и на снимки
                        http://djipa.hit.bg/Disk2.jpg
                        http://djipa.hit.bg/Disk1.jpg
                        Другия е като нов, но незнам нови двата колко кинти са да си ги купа нови! Доколкото знам за хонда прелюд двата вентилирани бяха към 120-130 лева нови! Тука вав Враца давах някога да леят за едно порше по 30 лева беше парчето ама незнам колко е добра стоманата се пак оригинала си е най-добре!
                        4ао

Коментар

Дини, честито и от мене,със здраве си я караш. както ти бях казал няколко постинга по рано, тайотата е с класи над самито, сега повЕрва ли ми? относно дисковете -по моето скромно мнение правените не заслужават много доверие. в началото на 90-те год. ,като нямаше нищо отливахме веднъж за чероки, и да ти кажа - за 3 мес. отидоха, сега незнам, може да са се променили нещата, ама не ми се вярва. звънни на 0888289040 - мартин, може да помогне, ама след седмица, че е на почивка. айде със здраве

Коментар

сигурен съм, че има такива дискове по магазините в няколко варианта, скъпи по - скъпи най - скъпи

не се занимавай с правени, това са спирачки, ако не сработят, може да умреш
                            drive alive

Коментар

турбо доколкото знам се слага трудно, на двигател който не е правен за турбо.

има нещо в газоразпределението
                              drive alive

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X