Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Искам да си купя Унимог.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Искам да си купя Унимог.

Влади къде ходи, гледа и кара?
    Мене много ми е интересен като автомобил.
    но все пак на него силата му не са магистралите ,а черното.

Коментар

Ходих до Разград при колегата Конов. Срещата ни беше в началото на града и от там направо при машината. Конов, беше изключително любезен да ни я покаже от всякаде и разбира се направихме и една обиколка на околностите на Разград.
      Машината наистина е уникална и изключително запазена. Възраста и е голяма, но независимо от това не видях грам ръждичка по шасито. Имаше малко по купето.
      Предавките се включват трудно. Това е поради естеството на машината, а не поради проблем.
      LZ1VMH

Коментар

Уникалност има в всичко. Примерно включваш на първа предавка, подаваш малко от ръчната газ и излизаш да пишкаш. След малко просто настигаш бавно пъплещата машина.
        Сега разбрах защо Унимога може и да оре по землищата.
        LZ1VMH

Коментар

Абе може би вече е късно, но преди 2 седмици бях в Германия и в една автокъща имаше 3 УНИМОГА.
          На цени от 3300-3500 .
          Единият беше военен с кабина-кабриолет, и фургонче с нафтова печка.
          А другият беше от "ЧИСТОТАТА" - оранжев с метли и още някакви приставки, но шасито беше изгнило.
          Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
          http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Чакай сега, последния унимог, който видях "летеше" по Цар Борис III та едва видях, че е от новите армейски унимози, а сигурно може и едва да пъпли. Ако го взимаш за ултра гърч 40 едва ли ще дигаш, а ако ще го караш много и по хасфалта, земи си Г /или С-класа/. Инак какво, Виетнамка и много преправяне или и аз незнам, но в този клас това е от най-най... Е има и друго, но ти добре знаеш, машината се подбира спрямо ползвацията, аз съм луд фен на Татра 8х8, но нямаме парици в Бг за триални Татрования...

Коментар

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнение
              Ходих до Разград при колегата Конов. Срещата ни беше в началото на града и от там направо при машината. Конов, беше изключително любезен да ни я покаже от всякаде и разбира се направихме и една обиколка на околностите на Разград.
              Машината наистина е уникална и изключително запазена. Възраста и е голяма, но независимо от това не видях грам ръждичка по шасито. Имаше малко по купето.
              Предавките се включват трудно. Това е поради естеството на машината, а не поради проблем.
              Разконспирира ни....
              Верно имаше такова посещение....бойно кръщение...
              Радвам се ,че видях , какво може този Унимог в ръцете на Влади....
              Той му е кръстник.....
              Костенурката се казва GOLDY....
              Имаше свидетели от форума....технически компетентни....
              Който иска , кара и пробва Унимога...
              По направените забележки:
              Скоростите влизат добре,просто Влади не беше свикнал...
              За скоростта на движение...нека се изкажат колегите от разходката на
              Шуменската ,Разградска и Русенската група...
              Е...не е болид....
              Архивни кадри-авторски права -Кръстникът....
              ...P.S. Кръстникът има право при всяка една среща да обучава
              Костенурката - Унимог....

Кръщелникът.....
              На бой отиват само старците!

Коментар

Реших, че е по добре да не разводнявам форума с пускане на нова тема. И без друго заглавието щеше да е нещо подобно. Вижте какво попадна пред очите ми днес. И както обикновено се случва - точно когато ми трябва не си нося фотоапарата. Добре, че и телефона ми снима прилично. Уникално е! Много ми хареса... и тия бръмбари в главата ми така се разшаваха...
                Прикачени файлове
                LZ1GYY
                0898 436 956

Коментар

а някой ще ми обясни ли как се кара тоз Унимог с толкова "ръчки"
                  • Toyota Hilux DLX, 05.2007 • MB E 320 CDI, 05.2007 • Mazda 3 BL 08.2011 • Punto 1,2 SPI 10.1998 •

Коментар

За който го може-лесно...
                    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

• До: Искам да си купя Унимог.

На мен това чудо ми прилича малко на Прага. не знам дали имат нещо общо?

Коментар

Преглеждал съм по няколко пъти проектите на Голди. Адмирации за направеното.
                        Мисля си , че след Уазката , Унимог е едно от логичните и естествени продължения на неговата работа.
                        Дори само да изведе семейството с него за две седмици и останалата част от годината да го прави си заслужава.
                        Пийте червено вино! Дава здраве.
                        А то ни трябва за да пием ракия!

Коментар

Първоначално публикуван от ggs Преглед на мнение
                          Преглеждал съм по няколко пъти проектите на Голди. Адмирации за направеното.
                          Мисля си , че след Уазката , Унимог е едно от логичните и естествени продължения на неговата работа.
                          Дори само да изведе семейството с него за две седмици и останалата част от годината да го прави си заслужава.
                          ....От къде я изкопа тази стара, стара тема.....
                          ....Караш ме да се чувствувам млад..., и то пред ИВАНОВ ден....
                          ....На Влади отдавна са му минали мераците за Унимог....
                          ....След него го пробва инцидентно Чавдар Крачунов....
                          .....Последен беше колегата Джамбазов от Бургас.......голям ентусиаст...
                          ...Отдавна единият Унимог е собственост на частно ловно стопанство отвъд Стара планина и служи вярно...
                          ....Другият тъне в прах в един склад....и Вие ме подсетихте за него...
                          ...Не съм го забравил ,....но отдавна не е препускал по хълмовете...
                          ....Спомени...

...Дори печката за отоплението на фургона му е оригинална...

...Кога ли ще му дойде редът......

...Ще трябва да свикна отново на тази скорост...

....Каква ли ще му е съдбата....

Коментар

Машината е уникална. Имах удоволствието да я покарам. Като порасна голям със сигурност ще си взема. Постоянно следя обявите....
                            А и на Конов е в чудесно състояние.
                            "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Иване,ама ти още ли го имаш-да взема да го огледам ли.

Коментар

Първоначално публикуван от gena Преглед на мнение
                                Иване,ама ти още ли го имаш-да взема да го огледам ли.
                                ....Гена...,
                                ...Господ не е скитач,ами събирач....
                                ...Ти поне за риба ходиш...
                                ...Имах сериозни планове за експедиционен автомобил...
                                ...така както съм ги гледал в Германия...
                                ...Това е единственният начин да се запази максимално до оригинала...
                                ...Или съм остарял ,
                                ...Или МНОГО ме е домързяло...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X