Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Искам да си купя Унимог.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Искам да си купя Унимог.

Бих искал да чуя различни мнения по въпроса. Вече съм си намерил и конкретна машина.

Данни:
    Дата на производство - октомври 1970 г.
    Тип двигател - Бензинов
    Мощност (к.с.) - 82 к.с.
    Скоростна кутия - Ръчна
    Категория - Бордови
    Брой места - 2
    Товароносимост - 1000 кг.
    Брой оси - 2
    Пробег - 26000 км
    Цвят - Зелен

Особености:
    4x4
    Теглич

Допълнителна информация:
    UNIMOG 404S 1963г. Пълен оригинал. Технически изправен, регистриран в КАТ -категория В. Двигател 6 цилиндров-редови с мощност 82к. с. РЕДУКТОРНИ МОСТОВЕ-ПРЕДАВАТЕЛНО ЧИСЛО 7, 4\1. 4Х4 СКРИТИ КАРДАНИ, 6 Скорости-напред, 2 задни с РЕВЕРС. Камиона е с ръчна газ. Две понижаващи предавки, блокажи на диференциалите. Пружинно окачване и амортесьори BOGE. Реални километри. Фабрична защита и екранировка против потапяне във вода, с автоматични предпазители. Свалящ се бризент, откачащи се врати и обръщане на челното стъкло върху предния капак. В каросерията пейки за возене на хора, които се свалят. 20 цолови гуми. НЕВЕРОЯТНО ПРОХОДИМ! ! !
    LZ1VMH

До: Искам да си купя Унимог.

Според собственика му машината вдига спокойно 70 км. ч.
    Уазика също върви с подобна скорост. Въпроса е ако се сложи някой голям двигател какво ще стане?
    LZ1VMH

Коментар

Подивял съм. Имам нужда някой да ми каже, че идеята е глупава.
      LZ1VMH

Коментар

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнение
        Според собственика му машината вдига спокойно 70 км. ч...Въпроса е ако се сложи някой голям двигател какво ще стане?
        Не вярвам да тръгне със 130.. Тази машина не е проектирана за това. Силата, ясно й е другаде..

Коментар

Не искам магистрална машина. Тук ще търся рязкия отскок при набиране и съответно качване по неравности с необходимата скорост.
          LZ1VMH

Коментар

Ами питай CHIMIK, той си купи такъв, сега го подготвя за експедиционна машина, мисли догодина да ни идва на гости. И неговия е със сменен двигател от някакъв дизелов камион на Мерцедес, нещо от порядъка на 6 литра обем...
            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

1.ако офертата е на приемлива цена взимай го.2.заигравката със смяна на мотора не е приемлива.3 но само да го притежаваш си заслужава
              ПАВКО
              0888802068

Коментар

Браво Голди,най-правилното решение е това относно траялна машина.Много хора се опитват да прекарат вода в пустинята ама то хората отдавна са го измислили:УНИМОГ...
                Слагай един голям дизелов мотор задължително с турбо и си готов.
                TЛК 80-4.2ТД
                ТЛК 73-2.4ТД
                ...................

Коментар

Влади, ако се чудиш дали/или, дай тоя контакт да го купим, и ще ти е яд като видиш тази кола в ръце на някой друг Вземай, това е от тези решения, при коите ще се чудиш цял живот да ли си бил прав или не, ама по-добре да видиш че си сгрешил/в което не вярвам, отколкото мислене без край
                  Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                  Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Ако ти го дават за 5000лв зимай! Ама като те знам ти ще налееш в него още толкова ! По добрия вариянт е У1000. Почват да се произвеждат от около 1978 г , дизел около 100кс. А бе съвсем друга работа. По Европа им искат по 15000 до 20000лв. Всичко е въпрос на предвиден бюджет. Ама този безиновия .....тряба и газ, и е слаб и без това. Частите ритуално скъпи само с поръчка. За един приятел трябваха свещи и май струваха към 100лв бройката

Коментар

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнение
                      Подивял съм. Имам нужда някой да ми каже, че идеята е глупава.
                      Идеята не е глупава напротив, Унимога е култова машина, но да ти се чуди човек защо са ти две горски? Освен ако ще разпуснеш Уазика.

Сега ще ме освиркат всички , но вземи си една експедиционна кола.

Коментар

А само за твое инфо : този унимог за който ти говора "оранжев" го купиха за около 6500лв преди 5 год. Той е като твоя -стар и бензинов!

Коментар

Да, благодаря ви! Решението трябва да отлежи.
                          LZ1VMH

Коментар

ето и машината на Влади
                            Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от superMAX Преглед на мнение
                              ето и машината:
                              Ужоснах!
                              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X