Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Искам да си купя Унимог.
Свий
X
-
До: Искам да си купя Унимог.
Според мен,трябва да се изхвърли "всичкото зелено" и да се насади експедиционна къщичка отгоре и ще е "номер едно".Естествено,ако се смени и мАтора де...
П.С.Забележете на снимката посоката на грайфера на предните гуми...0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
Според мен,трябва да се изхвърли "всичкото зелено" и да се насади експедиционна къщичка отгоре и ще е "номер едно".Естествено,ако се смени и мАтора де...
П.С.Забележете на снимката посоката на грайфера на предните гуми...
Така са обърнати грайферите на сеялките, за да служат като маркир.
Коментар
-
Ще ми е трудно с моят хубав Руски. Пък и кво да го питам, знам за идеята му за машина с надстройка удобна за походи, а не за траяли.Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеАми питай CHIMIK, той си купи такъв, сега го подготвя за експедиционна машина, мисли догодина да ни идва на гости. И неговия е със сменен двигател от някакъв дизелов камион на Мерцедес, нещо от порядъка на 6 литра обем...
Представи си колко е неудобно да имаш силно проходима машина която е максимално утежнена.LZ1VMH
Коментар
-
Що да е утежнена? Една каравана колко тежи?
И освен това всички тук писахте в темата за най-добрия експедиционен джип, а той просто го е направил
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Малко соленичка на парички.Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнениеВлади, ако се чудиш дали/или, дай тоя контакт да го купим, и ще ти е яд като видиш тази кола в ръце на някой друг
Вземай, това е от тези решения, при коите ще се чудиш цял живот да ли си бил прав или не, ама по-добре да видиш че си сгрешил/в което не вярвам, отколкото мислене без край
LZ1VMH
Коментар
-
Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнениеПодивял съм. Имам нужда някой да ми каже, че идеята е глупава.
Идеята е на последно място глупава! Изключително добра идея според мен!
А, какви са тези Унимози за по пет хиляди лева
Всички, които съм виждал тук да се продават, са от 20 000лв нагоре. Един комшия внася коли, изключително G-та и изключително от Швейцария, вкара и няколко от търгове от Германия /военни Волфове/, според него на тези търгове Унимог тръгва от 7-8 000 евро и се купува за около 15 000, това там, без транспорт, при това са в окаяно състояние /вкл. блъскани и обръщани/. Този Унимог на картинката е "като от журнал", възможна ли е такава цена?
При такива условия, аз съм много заинтересован!Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Коментар
-
Затворения Унимог бил към 4500 кг.Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеЩо да е утежнена? Една каравана колко тежи?
И освен това всички тук писахте в темата за най-добрия експедиционен джип, а той просто го е направил
LZ1VMH
Коментар
-
Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнениеСпоред собственика му машината вдига спокойно 70 км. ч.
Уазика също върви с подобна скорост. Въпроса е ако се сложи някой голям двигател какво ще стане?
Въпросът не е до двигател, въпроса е във трансмисията, ти сам си писал данните за предавателните числа! Ако този двигател работи нормално на 2500-3500об/мин и автомобила се движи със 70км/ч, то за да се движи със двойно по голяма скорост, следват и два пъти по големи обороти, кой е този двигател, независимо от мощността му, за когото такива обороти са нормални работни за дълго време?!
Както писа Yaro, силата на този автомобил не е във скоростните изпълнения.Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Коментар
-
Той не взима затворен, той взима кабина и голо шаси и слага отгоре една готова каравана без нейното шаси, само будкатаПървоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнениеЗатворения Унимог бил към 4500 кг.
Получава високопроходим кемпер 
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Освен това на дясната седалка може да се вози само пигмей. Или дребно дете.
Не знам за какво го искаш. По-голям мотор ще ти докара проблеми с трансмисията. И няма място. Дизеловите се познават по гърбицата на муцуната. И чарковете нататък са други.
За да можеш да влезеш с това в гората все едно трябва да му свалиш шприглите и да пуснеш стъклото. Тесен и висок - с будката хептен ще се обръща. И на спусканията, като всеки празен камион.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Коментар