Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Искам да си купя Унимог.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Искам да си купя Унимог.

Първоначално публикуван от superMAX Преглед на мнение
    ето и машината на Влади
    Красавец
    VARADERO SD2

Коментар

Кви пари? Ако не е тайна
      Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
      Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Според мен,трябва да се изхвърли "всичкото зелено" и да се насади експедиционна къщичка отгоре и ще е "номер едно".Естествено,ако се смени и мАтора де...
        П.С.Забележете на снимката посоката на грайфера на предните гуми...
        0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение

Според мен,трябва да се изхвърли "всичкото зелено" и да се насади експедиционна къщичка отгоре и ще е "номер едно".Естествено,ако се смени и мАтора де...
          П.С.Забележете на снимката посоката на грайфера на предните гуми...

Така са обърнати грайферите на сеялките, за да служат като маркир.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
            Ами питай CHIMIK, той си купи такъв, сега го подготвя за експедиционна машина, мисли догодина да ни идва на гости. И неговия е със сменен двигател от някакъв дизелов камион на Мерцедес, нещо от порядъка на 6 литра обем...
            Ще ми е трудно с моят хубав Руски. Пък и кво да го питам, знам за идеята му за машина с надстройка удобна за походи, а не за траяли.
            Представи си колко е неудобно да имаш силно проходима машина която е максимално утежнена.
            LZ1VMH

Коментар

Ужоснах!

Кво???
              LZ1VMH

Коментар

Що да е утежнена? Една каравана колко тежи? И освен това всички тук писахте в темата за най-добрия експедиционен джип, а той просто го е направил
                Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
                  Влади, ако се чудиш дали/или, дай тоя контакт да го купим, и ще ти е яд като видиш тази кола в ръце на някой друг Вземай, това е от тези решения, при коите ще се чудиш цял живот да ли си бил прав или не, ама по-добре да видиш че си сгрешил/в което не вярвам, отколкото мислене без край
                  Малко соленичка на парички.
                  LZ1VMH

Коментар

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнение
                    Подивял съм. Имам нужда някой да ми каже, че идеята е глупава.

Идеята е на последно място глупава! Изключително добра идея според мен!
                    А, какви са тези Унимози за по пет хиляди лева Всички, които съм виждал тук да се продават, са от 20 000лв нагоре. Един комшия внася коли, изключително G-та и изключително от Швейцария, вкара и няколко от търгове от Германия /военни Волфове/, според него на тези търгове Унимог тръгва от 7-8 000 евро и се купува за около 15 000, това там, без транспорт, при това са в окаяно състояние /вкл. блъскани и обръщани/. Този Унимог на картинката е "като от журнал", възможна ли е такава цена?
                    При такива условия, аз съм много заинтересован!
                    Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Това от снимката не е моят.
                      Цената не е 5-6000 лв.
                      LZ1VMH

Коментар

Няма хидравлика на волана. Ужас!
                        LZ1VMH

Коментар

Що да е утежнена? Една каравана колко тежи? И освен това всички тук писахте в темата за най-добрия експедиционен джип, а той просто го е направил
                          Затворения Унимог бил към 4500 кг.
                          LZ1VMH

Коментар

Според собственика му машината вдига спокойно 70 км. ч.
                            Уазика също върви с подобна скорост. Въпроса е ако се сложи някой голям двигател какво ще стане?

Въпросът не е до двигател, въпроса е във трансмисията, ти сам си писал данните за предавателните числа! Ако този двигател работи нормално на 2500-3500об/мин и автомобила се движи със 70км/ч, то за да се движи със двойно по голяма скорост, следват и два пъти по големи обороти, кой е този двигател, независимо от мощността му, за когото такива обороти са нормални работни за дълго време?!
                            Както писа Yaro, силата на този автомобил не е във скоростните изпълнения.
                            Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Затворения Унимог бил към 4500 кг.
                              Той не взима затворен, той взима кабина и голо шаси и слага отгоре една готова каравана без нейното шаси, само будката Получава високопроходим кемпер
                              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Освен това на дясната седалка може да се вози само пигмей. Или дребно дете.
                                Не знам за какво го искаш. По-голям мотор ще ти докара проблеми с трансмисията. И няма място. Дизеловите се познават по гърбицата на муцуната. И чарковете нататък са други.
                                За да можеш да влезеш с това в гората все едно трябва да му свалиш шприглите и да пуснеш стъклото. Тесен и висок - с будката хептен ще се обръща. И на спусканията, като всеки празен камион.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X