Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Искам да си купя Унимог.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Искам да си купя Унимог.

голди и аз съм навитак за унимог.
    след нова година ще ходя да си докарам един.ама и гребло да има че да се изплати поне малко.
    ама да е поне с 3литра дизел.

Коментар

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнение
      Подивял съм. Имам нужда някой да ми каже, че идеята е глупава.
      Купи си каквото ти душа иска!Едни си купуват робури ,други виетнамки ,.какъв е проблема който стои пред теб ,че не разбрах. Имаш ли левчетата дето ти иска човека?Искаш ли Унимог?Е ние какво да ти кажем ,че няма да се возим? Не разчитай на тази опция ,но зависи все пак колко ни уважаваш и дали сме склонни да се возим при теб.
      B+

Коментар

Имаме щастието да притежаваме два броя - U2450 (син) и U1400 (оранжев)!

В момента ги използваме повече като работни камиони в планината. Ако имате интерес ще Ви свържа с един от най-добрите дилъри на Унимог в Германия и ще Ви приготви "неустоими" оферти.

Всичко добро!

Т.
        Прикачени файлове
        Good guys drive Land Rovers!

Коментар

Да допълня - за експедиционна машина би бил подходящ 2450 с overdrive! U2450 е с такъв overdrive и "шосейното" движение става при около 20% по-малко обороти и гориво!

Като цяло Unimog е за работа, а не за дълги пътувания! Скорости от 120 km/h са трудно достижими и неразумни! Резервоарите им са малки, базите къси. Иначе влачи, носи, върти, вдига - абе всичко!

Ако говорим за функционалност - Unimog е първи! Преди два месеца сериозно се замислихме за трактор и една от функциите, които нито един трактор не можа да постигне беше супербавни скорости, т.нар. crawling gears.

А за да бъде много проходим, Unimog-a трябва да си има гуми, лебедки и т.н. Само порталните мостове и блокажи няма да Ви извадят от затъване!

Успех!

Т.
          Good guys drive Land Rovers!

Коментар

Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнение
            голди и аз съм навитак за унимог.
            след нова година ще ходя да си докарам един.ама и гребло да има че да се изплати поне малко.
            ама да е поне с 3литра дизел.
            Купуването не е сложно, стига да знаеш точно какво искаш .Трябва да си на място , да си много мобилен ,да знаеш езика ,да разполагаш с много време и да си МНОГО убедителен с ...ПАРИ ,за да можеш да избираш.Унимозите не са широко разпространени . Клиентите са много . За търг е изключително ТРУДНО да се класираш . Екземпляри на много години ,струват още повече пари.Старите модели са направени много яко . Много трудно ще намериш екземпляр с ръжда по шасито. Когато го купиш проблема идва с доставката в България. Много километри до Родината ,едва ли си толкова голям мазохист ... и с това гребло , даже и демонтирано ...Ако Унимога е с разрешително за движение ще струва още повече ПАРИ . На обикновена платформа НЕ СТАВА /тежък е/ ....трябва си сериозен шлеп , което също е ПАРИ . Но както ти пишеш -НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА ,а само неможещи индивиди .Нищо лично ...Между другото частите НЕ СА СКЪПИ , стига да знаеш от къде да купуваш .
            Последно редактирано от Конов; 11-11-07, 16:06. Причина: допълнение
            На бой отиват само старците!

Коментар

Влади, ако сърце ти иска действай

Унимога май е излишно да споменавам , че е изключителна машина, дори на скоро нъкъде гледах тестове-ми справяше се доста добре
              Това че е по-тежък и с по-висок център на тежестта, естествено все пак е камион,но като знам на какво е способна Ифа W50 с широките гуми, а тя къде , къде е по-висока
              А това ,че не може да замести джип-да , но и не виждам смисъл
              sigpic УАЗ-452

Коментар

Благодаря за мненията.
                LZ1VMH

Коментар

Прочетох постовете много внимателно!!!! Както винаги почна проблема бензинов- дизелов, кОлега Влади за мен е важното да има тръпка и тя да те гони непрекъснато - както виждам тя съществува в теб.
                  Така че пожелавам ти успех в начинанието
                  [SIGPIC][/SIGPIC]
                  SJ 413

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение

Според мен,трябва да се изхвърли "всичкото зелено" и да се насади експедиционна къщичка отгоре и ще е "номер едно".Естествено,ако се смени и мАтора де...
                    А според мен трябва да се пипа възможно по-малко и да се придържа към заводското решение. Машината е уникална и трябва да си остане такава. Там и е стойността, иначе възможности за ТНТМ бол, но класиката си е класика и за това си заслужава.

Коментар

Чак след поста на Виктор се загледах.....Тие гуми така ли трябва да стоят? Или някой ги обърнал, за да "гребат"и напред и назад
                      Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                      Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
                        Тие гуми така ли трябва да стоят? Или някой ги обърнал, за да "гребат"и напред и назад
                        Да , доколкото съм запознат това е стара практика, за да се изравни проходимостта и в двете посоки
                        sigpic УАЗ-452

Коментар

То е хубаво да се напраи и добър преглед,че тия дето са обърнали гумите(предните гледам на снимката),ако са обръщали разни неща на ред...ако и части са им останали...
                          Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
                          NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Там, от където идва Унимога(не говоря задължително за този от снимката), та освен нас май и те са наясно за какво иде реч
                            sigpic УАЗ-452

Коментар

Влади не знам каква ти е идеята но унимозите след 85 година са в по голямата категория.този на снимката може да се регистрира до 3.5 тона което е по евтино като експлоатация а след това като на поста на колегата по горе са си до 7.5 тона.Супер проходими машини с много евтина поддръжка.Карал съм такива в Африка.
                              Поздрави и още веднъж благодаря за гумите.

Коментар

Здравейте,

Аз не разбирам от камиони, но страшно ме вълнува мисълта да карам Унимог.В тази връзка имам въпрос към колегите, които се занимават с тунинговане на автомобили - има ли възможност една такава машина да бъде преустроена по начин, да се сваля товарната каросерия и да се заменя с експедиционната клетка и обратно - в зависимост от необходимостта т.е едно шаси да служи за основа на кемпер и като товарна машина.

Благодаря предварително,

С.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X