Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Най-добрите коли за последните 25 години

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Най-добрите коли за последните 25 години

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
    ... е да де, почти... като изключим, че влизането за нещо си в оторизиран сервиз е почти като откриване на кварталното съкровище на Троя...
    Защо си мислиш, че ако влезеш в официалния сервиз на Форд, с модел "Т", на касата ще ти е по-весело?

Казано иначе, горното прилича на неуместен опит за изместване на фокуса на темата. Още повече, имайки предвид неприкритата ти фенщина към Тойота.
    Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
      25-годишни коли ежедневно по пътищата се срещат само у нас, или айде да кажем "на Балканите" , че да включим Сърбия, Косово, Албания и т.н., из Европата - "неежедневно", а само на ретро-паради и някакви фенски сбирки. Така, че не сме ние тези, които ще определят кои ще станат "класики".
      ... е стига де поне може да ги караме - ако са ни по джоба, вършат ни работа/удоволствие или сме им просто фенове...

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
      Защо си мислиш, че ако влезеш в официалния сервиз на Форд, с модел "Т", на касата ще ти е по-весело?
      Казано иначе, горното прилича на неуместен опит за изместване на фокуса на темата. Още повече, имайки предвид неприкритата ти фенщина към Тойота.
      да, ок, какво е фенщина в случая: примера или забележката ти е уместна: карам 4-5 годишна Тойота и ако "безпроблемната" работа е определяща за "най-добрата кола" то не съм имал друг толкова безпроблемен автомобил - е, да, ама не е... красив. Е, ще каже някой - той не е направен да бъде красив - ами не е... макар, че всичко - повтарям всичко (до последната лампичка си функционира безпроблемно, въпреки 150 000 км вече - истински)
      и няма да отида с нея на ретро-парад след още 20 години, а на работа или до Алпите през зимата, щото системата и 4Х4 ме задоволява напълно, и не се бъгам да слагам вериги...

P.S. напр. данъците са високи тук на мощните дизели, и след 20-30 год. някои автомобили могат да минат в друга графа - така наречените young oldtimer-и - с данъчни облекчения т.е. хем да те кефят, и да си ги караш, и да не са непременно в графата като спечеля от тотото - поне 5-ца - 2-3-ти в годината...
      а Форд Т е доста над 25-те години... т.е. за музей, не за шосе - ако въобще на някой му харесва модел от началото на конвеера...
      Последно редактирано от ivied; 15-03-15, 13:02. Причина: young oldtimer

Коментар

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
        ...и няма да отида с нея на ретро-парад след още 20 години, а на работа...
        Да-да И един мармот ще ти подава ключовете, преди да я подкараш.
        В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Да-да И един мармот ще ти подава ключовете, преди да я подкараш.
          Боголюбе само дето не е автоматик (няма да я допусна повече тая грешка) като твоето Hemi, иначе ще запали по-лесно и след 20 г...
          2 Grand-a съм имал и то прилични - и повече от прилично съм ги поддържал - стигат ми...
          дето викаше един приятел "made in Japan, майна",
          ама... не става да сваляш гаджета по Ривиерата или да се каляш по баирите... то и кал няма тука, даже и по баирите...
          или имаше предвид, че след 20 г. ако доживеем ще съм в пенсия - и ще мисля повече/по-малко за ретрото
          по тоя повод се сетих за нещо от форумите, ето го:
          Lamborghini Forum:
          Странен шум при 360 км/ч

Subaru Forum:
          Алооо? Сам ли съм тук бре?

Mercedes C-Klasse Forum:
          Мерцедесчето ми се намокри тази неделя като ходих с него за хляб - какво да правя?

Mazda MX-5 Forum:
          Един нещастен ловец мина през колата ми със скапания си Туарег!

VW Touareg Forum:
          Нек'ъв MХ5 ми се е закачил от долу на купето. Някакви идеи как да го махна?

Peugeot Forum:
          Продавам месечна карта за градски транспорт. Колата излиза по-рано от сервиза от очакваното!

Bentley Forum:
          Днеска използвах пепелника. Как да си го сменя?

Porsche Cayenne Forum:
          Разход под 31л/100км. Проблем в инжекциона?

Smart Forum:
          Инсталирах двигател от мотоциклет. Най-сетне повече мощност!!!

Camaro Forum:
          Приятелката ми спа с брат ми и жена му. Как да ги убия? Вече имам едно дело и не ми се връща в затвора...

Mustang Forum:
          Некъ'ф мизерник със Сивик се опита днес да ме изпревари!

Civic Forum:
          Некъ'ф мизерник с Мустанг се опита днес да ме изпревари!

Mitsubishi Galant Forum:
          Мама ми подари колата си. Търся ефтини 18-ки!

VW Bora Forum:
          Сърдит съм! Всички казват, че карам Голф с раница на гърба. (за това карам комби)

Opel Forum:
          Моята Корса няма никаква ръжда! СЕРИОЗНО! (темата изтрита от модератора)

Lexus-Forum:
          От къде да си намеря задни стопове като на VW?

Seat Marbella Forum:
          Днеска успях да карам редом с един камион!

BMW E36-Forum:
          Къде има най-яките дюнери в града ве?

Trabbi-Forum:
          Бях днеска до Мерцедес-Бенц да си сменя двигателя с техен. Обаче проблем: работи-не работи-работи-не работи...

Обаждане по телефона от Мерцедес: Инсталирали сме ви мотор за чистачки! Моля превключете от интервал още един път на горе за позиция едно!

Hummer Forum:
          Днеска ми се счупи в движение единия носач. 14 ранени и 2ма убити......
          Трябва ли задължително да си купя черната металик боя от представителството? Най-близкото е на 25км, което прави 50лв за бензин....

Yugo Forum:
          Вашето кога за последно беше в движение?

Honda Civic CRX-Forum:
          Кучето на съседа спи в тръбата на ауспуха ми. Мога ли въпреки това да запаля колата?

Toyota Corolla Forum:
          Най-сетне направих 500'000 км, кога ще се счупи най-сетне?

Polo Forum:
          Най-сетне 6 см по-ниско окачване! Сега обаче не стигам до микрофона зa поръчки на МакДрайв...

Ferrari Forum:
          Търся съвет за командировка в Колумбия. Искам много бързо да влезна и излезна!

Fiat Forum:
          Чудя се дали има живот извън сервиза?

BMW 7ца Forum:
          Помощ при програмирането на системното меню - как да си накарам пепелника да се затвори?

Mercedes new S-Klasse Forum:
          Търся си 2ра кола с адекватни реакции при мъгла

Тойота Aygo Forum:
          Всички ме питат колко е било голямо яйцето-изненада и дали след това трудно съм го сглобил
          Последно редактирано от ivied; 15-03-15, 15:05. Причина: от форумите

Коментар

Е, и за това не можах да се въздържа и копи-пейсна, ако и/нека де/ Гоблин да мрънка най-често основателно
            ама си е по темата отвсякъде:
            Девет абсурдно практични автомобила
            http://fakti.bg/avto/134749-devet-ab...aign=firstpage

Коментар

В държава, че и във форум, където "Москвич 403" се счита за класика, какво да си говорим, като нямаме критерии ?
              За мен "класика" е кола с красив или оригинален външен вид, която и като нова и след 30, и след 50 години пак кара хората да се обръщат след нея, а паркирана ги събира като л... мухи. А и трябва да може да се движи след толкова години, де
              Например от серийното производство: всички модели на "Ягуар", независимо дали са "маскирано Мондео" или нещо по-така. Всички модели на "Мазерати". Няколко "Ситроена" (DS, CX, C6), няколко "СААБ"-а, част от "Мерцедесите" (за мен тези с три букви, от които първите са SL* и CL* ).
              Говорех не за класика тук,а за класика изобщо.Който иска има как да си регулира критериите.

За Камарото от 69-та-ами имам приятел който има същото като това на снимката и в движение,та има откъде да го харесам. А един друг има червен Мустанг кабрио от същата година-ами няма по красива кола. Сега съм си намерил същия бял,твърд таван и само да съберем парите,па нека ми е лощо!
              Иво (таксито) Андреев
              0988 91 80 50
              Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

За последните 25 години - моите:
                колата:
                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:443823583f06bc2e6b5e79a51e9eb727997b685929ddce08e206e97a4106892c.0.jpg
Прегледи:2
Размер:81.3 КБ
ID:5650340
                И скитникът:
                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:ImgHandler.jpg
Прегледи:2
Размер:54.9 КБ
ID:5650341
                TLC 200 V8
                TLC LJ79
                Toyota Prius2

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
                  Ха, че имаше ли и толкова, на мен ми се върти като 90 и нещо?
                  98
                  сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
                  dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш

Коментар

Първоначално публикуван от kalibbg Преглед на мнение
                    За последните 25 години - моите:
                    колата:
                    [ATTACH=CONFIG]788446[/ATTACH]
                    И скитникът:
                    [ATTACH=CONFIG]788447[/ATTACH]

За това си определено прав. Никога не съм бил фен на Мерцедес,но според мен 123 и 126 са последните читави модели на марката.
                    Иво (таксито) Андреев
                    0988 91 80 50
                    Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

За това си определено прав. Никога не съм бил фен на Мерцедес,но според мен 123 и 126 са последните читави модели на марката.
                      а 124 и 140?

Коментар

Е той си казва, че не е запалянко на марката, инак всеки Мерцедес е ...а-бе Мерцедес.
                        Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от //Радо// Преглед на мнение
                          Тази е най- скълъпената класация от всички които съм гледал.
                          Който е спонсорирал с повечко проучването е по - напред.
                          Напълно съм съгласен. Нагласени са като конкурс "Мис..." в България. Липсват емблематични автомобили като Мерцедес 124, 190, ФВ Голф 2. Това са символи на здравина и качество, символи на една епоха. А в тая класация щом Форд е начело значи другите са еб@си и кочините умрели -е едната бърза, другата скъпа, третата... Може да са ТОП тези автомобили но само с по-едно качество, а за да са в тази класация трябва да има нещо повече от едно качество според мен. Иначе защо не присъства Хамър примерно - с огромен клиренс, Лада - със смешната си като цена подръжка и т.н.?

Коментар

Излезе (поредната) немската класация за качество на автомобилните марки за 2015.
                            Qualityreport
                            Включва доста показатели, вкл.:
                            1. Сервизни кампании на самите производители/подмяна-подобрения-
                            2. TUV статистика
                            3. Доклади на пътна помощ
                            4. Тестове по продължителност (100 000 км)
                            5. Доклади-статистика на сервизи
                            6. Гаранция и условия на производителя
                            и т.н.
                            води се от 2001 г. публикува се в края на годината в Ауто Билд (пропуснати са годините 2005 и 2009)
                            Прикачени файлове

Коментар

Я, Кията минала и таткото и браткото.....

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                                Я, Кията минала и таткото и браткото.....
                                Мдаа... вървят нагоре, от 19-20 място преди 10 години...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X