Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Най-добрите коли за последните 25 години

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Най-добрите коли за последните 25 години

Така си е..

Странно ми е, че в класациите няма Нисан Примера, моделите преди тумбестия.
    Произвеждани са повече от 10год. и като пътно поведение и надежност е една от съвършените кочинки.
    Без да знаем с една такава минахме 5000км. а в радиатора 1л. антифриз и парното бачкаше.
    байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
    Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
    Суперспам - спама на суперите

Коментар

Първоначално публикуван от DBRS Преглед на мнение
      Така си е..

Странно ми е, че в класациите няма Нисан Примера, моделите преди тумбестия.
      Произвеждани са повече от 10год. и като пътно поведение и надежност е една от съвършените кочинки.
      Без да знаем с една такава минахме 5000км. а в радиатора 1л. антифриз и парното бачкаше.
      Амиии, можем да поспорим по въпроса.
      И други са опитвали същият номер (не съм аз) с Примера П10. Освен традиционните при прегряване железарии, имаше изненада във вид на крив блок и още доста други.
      Въпреки това, автомобилчето беше доста прилично и това, че не може да се движи милион километра без вода или масло не го намирам за недостатък...
      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
        А ти изглежда си карал всички Бентлита, Ролсове, Бугати, Ламбота, Ферарита и т.н., за да стигнеш до извода, че от "Форд" по-хубаво нема ? Завиждам на опита ти
        Никъде не съм казал такова нещо за форд. Идеята на всички постове ми е , че ако беше написал" АЗ МИСЛЯ/МОЕТО МНЕНИЕ е че форд са най скапаните коли и големи боклуци и т.н" Нямаше да се опитвам да ти променям мнението в никакъв случай (всеки си има право на мнение за всичко) , същото се отнася и скрапера!!! Да правиш генерални заключения от сорта "форд нищо не става" ставаш леко смешен.
        От колите които са ти в подписа , аз не само не бих си ги купил, но и да ми ги подарят ще ги продам и ще си взема нещо друго, НО ТОВА Е ЛИЧНО МОЕ МНЕНИЕ!!!!!!!!!! което не се опитвам да го натрапвам на всички!!!
        ЛАДА НИВА 1.7
        Карана е само по асфалт, няма грам ръжда

Коментар

Първоначално публикуван от sharky09 Преглед на мнение
          От колите които са ти в подписа , аз не само не бих си ги купил, но и да ми ги подарят ще ги продам и ще си взема нещо друго, НО ТОВА Е ЛИЧНО МОЕ МНЕНИЕ!!!!!!!!!! което не се опитвам да го натрапвам на всички!!!
          Какво ще си вземеш ? Още един "Форд" и една "Нива" (да имаш за части) ?
          В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Първоначално публикуван от sharky09 Преглед на мнение
            Никъде не съм казал такова нещо за форд. Идеята на всички постове ми е , че ако беше написал" АЗ МИСЛЯ/МОЕТО МНЕНИЕ е че форд са най скапаните коли и големи боклуци и т.н" Нямаше да се опитвам да ти променям мнението в никакъв случай (всеки си има право на мнение за всичко) , същото се отнася и скрапера!!! Да правиш генерални заключения от сорта "форд нищо не става" ставаш леко смешен.
            Имал съм 4 (четири) такива коли, без да броим служебните. Изводът ми е, че са най-скапаните коли, с които съм имал допир. Руските не ги броя за коли изобщо.
            "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
              Имал съм 4 (четири) такива коли, без да броим служебните. Изводът ми е, че са най-скапаните коли, с които съм имал допир. Руските не ги броя за коли изобщо.
              E, има Фордове и Фордове. Ето например подобните са № 1 в Щатите от години :

Не точно горните, но тези например:

Коментар

,,Разговора''трябва да се раздели на две теми-за нови коли и за коли на староСпоред пазара ни в България.
                Grand Vitra ddis 2008
                SEAT Althea XL tsi 2010
                Mitsubishi Canter

Коментар

Абе то това е редно да се гледа в тема за фтобуси
                  Grand Vitra ddis 2008
                  SEAT Althea XL tsi 2010
                  Mitsubishi Canter

Коментар

E, има Фордове и Фордове. Ето например подобните са № 1 в Щатите от години :

Не точно горните, но тези например:

Номер едно, не са и там. Това беше една от най-нежеланите марки, след Сатурн
                    Последната изродия с това лого беше Експлорър, от който още ме побиват тръпки...
                    Това е Форд http://www.youtube.com/watch?v=_f3CAnH7WIM
                    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от tanosliven Преглед на мнение
                      Абе то това е редно да се гледа в тема за фтобуси
                      Прав си, може би. Тогава това автомобилче, защо ли го нЕма в английската класация ? Толкова ли е зле

Коментар

По моЙ наблюдения, а и според Уикито:

United States

1948–present Over 34,000,000 America's bestselling vehicle for 28 consecutive years;[27] 33,900,000 in 12 generations to May 2010.[27]

Коментар

Последната изродия с това лого беше Експлорър, от който още ме побиват тръпки...
                          Това е Форд http://www.youtube.com/watch?v=_f3CAnH7WIM
                          Това второто си е дошъл комшията с него от САЩ и е голям та@ак ,само по централните пътища че на острова му е тесно
                          Grand Vitra ddis 2008
                          SEAT Althea XL tsi 2010
                          Mitsubishi Canter

Коментар

Мустанга ми харесва но ако ти предлагат и едно Порше/нце за същите парички,какво би взел
                            Grand Vitra ddis 2008
                            SEAT Althea XL tsi 2010
                            Mitsubishi Canter

Коментар

Първоначално публикуван от tanosliven Преглед на мнение
                              Мустанга ми харесва но ако ти предлагат и едно Порше/нце за същите парички,какво би взел
                              За същите парички Порше/нцето ще бъде >10 годишно и ще се троши три пъти месечно. Шелбито ще е нов-новеничък. Затова вече не карам европейски коли - скъпи са за мене Второто в подписа ми е на цената на "Дачия Логан"

Eто за сравнение: http://cars.findthebest.com/compare/...g-Shelby-GT500
                              Последно редактирано от Bogoljub Gagic; 11-05-14, 17:00.

Коментар

За същите парички Порше/нцето ще бъде >10 годишно и ще се троши три пъти месечно. Шелбито ще е нов-новеничък. Затова вече не карам европейски коли - скъпи са за мене Второто в подписа ми е на цената на "Дачия Логан"

Eто за сравнение: http://cars.findthebest.com/compare/...g-Shelby-GT500
                                Нормално, то от вътре изглежда като датчия , но върви малко повече понеже е HEMI
                                ЛАДА НИВА 1.7
                                Карана е само по асфалт, няма грам ръжда

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X