Обява

Свий
Няма добавени обяви.

New Touareg vs Discovery 3

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: New Touareg vs Discovery 3

Първоначално публикуван от SLAF Преглед на мнение
    Ооооо, доста по-скъпа е Х5-цата, х2 спрямо Х3
    Значи да разбирам, че еднинствено цената пречи да влезе в дискусия?
    http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от disem Преглед на мнение
      Йори, не четеш БЕ!
      Верно не съм го видял. Ебати идиота съм

Коментар

Ей сега избих рибата за жена ти да си вози детето вземи SUBARUЩе останеш доволен и тиЗа лека кола става въпрос.

Коментар

Тя в момента го вози в А6 2005 година 3,0d Quattro което според моите разбирания е по-добро от Субару. Аз искам нещо по-голямо и по-високо. Огледах всичко японско и останаха:
          1. Туарег-а
          2. Дискавъри-то
          3. Х3-ката (тя си го харесва ама който плаща той поръчва музиката)
          4. Новия МЛ - ама 120000 лв за кола нема да дам
          След това отделих Туарег-а и Диското които мога да взема за 90000 лв с ДДС като в тая цена и двете имат въздушно окачване и завиващ биксенон, климатроник, мултифункционални волани. БМВ Х3 е с мнооооого раздута цена, за да имам това оборудване би застанало на цената на Туарег и Дискавъри 3 а па си остава повдигната лека кола.
          Затова дилемата е New Touareg vs Discovery 3

Коментар

Абе, напоследък егати сравненията се правят...........

Коментар

А не си ли мислил за варянт Toyota LC 120 и тя е околко 90000 лв , братовчет ми си купи такава и доста добри одзиви чух от него , а и има и МЛ и нещо него не го похвали много много.

Коментар

Диско 3 е с ДВГ 2,7 V6 на Ягуар.Не съм чувал да е Френски.
                По въпроса с "намокрянето",то и двете да ги намокриш и са... за нови..Според мен избора ти е м/у 2 сравнително еднакви коли.И двете не стават за Хард-изпълнения главно заради цената си,но на х'асфалта се представят чудесно.Бъкани са със системи за контрол на каквото ти дойде на ума и са достатъчно представителни за делови срещи.И сигурни за жената и децата.
                Моя съвет е: качете се двамата с жената,направете някакъв тест-драйв,остави жената да прецени и нали каза,че който плаща...Накрая си зЕми един Туарег...(последното е майтап)
                0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Ninja 1, бе и аз тва мислех да направя Жената ги кара и двете ама те и двете имат парктроници така че й е се тая Според мен Туарег-а върви повече, Дискавърито със 190 коня дизел е тромаво
                  Въпроса се свежда до кое се троши по-често - Туарег-а или Дискавъри-то Иначе и двете са бъкани с кви ли не системи и са достатъчно представителни автомобили

Коментар

Двигателя е френски Соти
                    На тоя Ягуар дето го слагат само името му е такова, иначе си е Мондео отдолу под ламарините, и двигателя си е баш ко-продукция Пежо-Форд
                    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

след мнението на колегата quadra темата мое да се затвори
                      Тия дет праат спагети и минети коли не могат Лично мнение
                      Положението с новия Фрийлендър същото ли е? На външен вид са го докарали много добре

Коментар

Положението с новия Фрийлендър същото ли е? На външен вид са го докарали много добре
                        Отиваме миналата седмица в мотофое с Влади333 да си купува Дифендър. Беше се наточил има - нема половин година. Влиза той у джипа, гледам го аз усмивка нема, не се събира. Пробвам аз, влизам вътре, зор, тръгвам да затварям вратата не става. Или аз или вратата. Излизам трудно, отивам и се качвам на Фрилендъра. Вратата се затваря но усещам, че пак е доста тесно. Решам да влеза в Рейнджа. Влизам, затварям и веднага излизам с мисълта, че повече в това няма да влеза никога. Страшна теснотия. За последно влизам в Диското в което не веднъж съм се возил и по асфалт и в гора. Удобно се оказа и шофьорско място както и дясното. Ако трябва някога да взема Ленд Ровър Диско 3 е единственото в което ще се чувствам приятно. А Влади побягна и си взе Чероки.

Коментар

след мнението на колегата quadra темата мое да се затвори
                          Тия дет праат спагети и минети коли не могат Лично мнение
                          Това си остава лично мнение все пак, сигурен съм че всички имали имане даване с френски и италиански автомобили тук ще кажат че по нищо не отстъпват на немските, още повече напоследък.
                          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Благодаря колега
                            Но след тая тема и френския дизел взех решение - Туарег

Коментар

Не че те разубеждавам колега, но се поинтересувай къде е произведен Туарега (не е в Германия да знаеш, каквото и да ти разказват дилърите ).

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                                Това си остава лично мнение все пак, сигурен съм че всички имали имане даване с френски и италиански автомобили тук ще кажат че по нищо не отстъпват на немските, още повече напоследък.

Аз имах ситроен,много добра машина.
                                НИКОГА НЯМА ДА КАРАМ ФРЕНСКА КОЛА!!!!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X