Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Автомобил с висок клирънс или малко джипче

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Някой беше писал за Панда, харесват ми, не са много кончета, ама това с размера не мога да го преживея, много са късички. Иначе Панда Крос е много симпатично, ама как не беше поне още 50см по-длъжко....щеше да е идеал с Мултиджета....и да лепна едно.

Коментар

Първоначално публикуван от gogyto Преглед на мнение
      Някой беше писал за Панда, харесват ми, не са много кончета, ама това с размера не мога да го преживея, много са късички. Иначе Панда Крос е много симпатично, ама как не беше поне още 50см по-длъжко....щеше да е идеал с Мултиджета....и да лепна едно.
      Малко кончета са, но тежат около 950кг. и кончетата им са напълно достатъчни. Като чук без дръжка върви.
      Не ти трябва по-дълго. Аз се натоварвам с жената, косачката, Щила, храна за дълъг уикенд и 4-5 7л. шишета за вода и има още място. Задната седалка освен да пада, се и дърпа напред към предните седалки и багажникът пораства Мултиджета е супер, но и бензинът е як.
      Една от най-маневрените и стабилни коли в завой, които съм карал. Направо е залепена за пътя при все, че е доста висока.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:IMG_20200308_103519_copy_3000x1500.jpg Прегледи:0 Размер:783.1 КБ ID:6689356Натиснете снимката за да я уголемите  Име:IMG_20201212_121631_copy_1560x3468.jpg Прегледи:0 Размер:650.4 КБ ID:6689355Натиснете снимката за да я уголемите  Име:IMG_20200308_103519_copy_3000x1500.jpg Прегледи:0 Размер:783.1 КБ ID:6689357
        Прикачени файлове

Коментар

• gogyto
          gogyto коментира
          Редактиране на коментар
          А пък това е направо готово за лапане https://bazar.bg/obiava-30128347/fiat-panda

• zlost
          zlost коментира
          Редактиране на коментар
          И двата Кроса са много яки, но зеленият е на по-малко км, с климатроник е като моята Панда и т.н. Вярвай ми, много добър избор за 4х4 возилце, без излишни изхвърляния и компромиси. Комплектът ми зимни гуми е 280лв., а средният ми разход на бензин градско/извънградско е 6.2/100км. Обслужването - масло, филтри, свещи, антифриз, масло скорости/диф е по-малко от 300лв. Съединителят оригинален от Ауто Италия е 190лв.
          Последно редактирано от zlost; 29-12-20, 21:03.

• gogyto
          gogyto коментира
          Редактиране на коментар
          Без пари, знам аз цените, долу-горе съм запознат... за джип не съм аз

Тъй като скоро може да търся нещо подобно и Панда 4х4 ми е сред фаворитите да попитам едно две неща.
        Каква е комфортната и скорост извън града? Примерно на магистрала успява ли да пподдържда 120 безгрижно? Кой двигател е за предпочитане, най-вече като вървене? Какво точно и е 4х4? Класически он деманд с муфа?

Мисля да си продавам състезателния Самурай тъй като не го карам и да търся нещо до 100к.с. за резервна кола, като предпочитам да е подходящо за зимата и града, а извън града ще е резерва. Панда и Витара от старите са ми фаворити.
        Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
        Телефон - в профила!

Коментар

• Кольо
          Кольо коментира
          Редактиране на коментар
          Раде, не го продавай самурая.
          Догодина пак ще има състезания, и ще те е яд, че си го продал.
          След няколко състезания ще се научиш да караш и ще започнеш да вземаш купи

• Иван Жоров
          Иван Жоров коментира
          Редактиране на коментар
          Кольо, за 2-3 състезания в годината само да стои не е оферта, а и ми омръзна оффроуда малко. Май ще взема една Витара и ще си запазя гумите от Самурая, с още един комплект зимни гуми ще е перфектна резерва в стоков вид. Но първо да продам Самурая...
          Ако ще е Панда ще се пробва първо. Между 80 и 100 държи Самурай в стоков вид, като и той стига 130-140. Аз извън града си карам със 100-120 по правите. Демиото ми беше с подобни характеристики и празно си държеше 120.

• Кольо
          Кольо коментира
          Редактиране на коментар
          И ти стана гъзар...
          Като го запродаваш обади се, ако имам пари......

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X