Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Труден избор: TLC 95 / Patrol Y60 / Discovery

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

На 35 високи не само джоб ми и късмет яко ти трябва да стигнеш за където си тръгнал.

Дебни ловците,продаваше се един подготвен грозник преди 2-3 седмици.
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

• turtey
      turtey коментира
      Редактиране на коментар
      Не. Щото подготвен на нормални пари няма. То подготвянето е по скъпо от колата няколко пъти. На аватари ми примерно някъде 10х.
      А преправяне на селски тунинг е още по скъпо приключение.

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Подготвен за неговите нужди,с все тащата вътре,няма да ходи на Рейндорест все пак.

Е мойто комби- подготвено за комби и върши това за което и той купува патрула.

Пет стотинки

Късия патрул у60 не е най великия джип на света. Също така не е и най проходимия.
    Но е най доброто според условията на задачата.
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

• turtey
      turtey коментира
      Редактиране на коментар
      Не. Дълга пък съвсем.
      Старите са от една страна скъпи щото са ретро, и са с неадекватни мотори. За да става за ползване ще дойде 25-50 според зависи. Демек не става според бюджета.

• cecoa1
      cecoa1 коментира
      Редактиране на коментар
      Гледах не много скъпи в мобиле, мотор се слага като твоя, малко лифт, гуми, а, у...

• turtey
      turtey коментира
      Редактиране на коментар
      Така де, и на финала е цената която съм написал.

То няма най-добро.
    Има по-подходящ или по-неподходящ за конкретния случай.
    Или по-подготвен за конкретния тип офроуд, или по-подготвен за друг вид.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Понеже коментирате Патрул на 35 инча гуми , те тоя е на 37 ...и е от София. Верно че му трябваха 3 часа да стигне до Якоруда. За сравнение на Тойотата са 30 инча гумите . Натиснете снимката за да я уголемите  Име:Патрул.jpg Прегледи:0 Размер:161.9 КБ ID:6541269
      На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:C24EF977-D9DB-4141-AB7B-8B86A6F3A30E.jpeg
Прегледи:726
Размер:453.5 КБ
ID:6541279Един глас за тойотата

Незнам защо да бягаш от по-новия мотор аз ако беше излезнала такава в добро състояние щях да я взема. Слага му се и чип и вървял-а много добре ,а и подобрявала разхода.’
        Дори в стоков вид е достатъчно проходима но аз бих ти препоръчал да легнеш едно такова
        За целите който си описал мисля няма да имаш никакви проблеми.
        А като решиш да тръгнеш по състезания ще смени изцяло концепцията , все пак апетита идва с яденето
        Последно редактирано от Jivko; 29-12-19, 19:16.
        088455338две
        "Е нищо не пали като японските, палят като те видят да вадиш ключа от джоба"
        Джамбазов 2010г..

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
          На 35 високи не само джоб ми и късмет яко ти трябва да стигнеш за където си тръгнал.

Дебни ловците,продаваше се един подготвен грозник преди 2-3 седмици.
          Мога да чакам, не ми е спешна покупка.

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
          Пет стотинки

Късия патрул у60 не е най великия джип на света. Също така не е и най проходимия.
          Но е най доброто според условията на задачата.
          Колега не съм достатъчно "на ти" с джипките, за да схвана може би шегата.
          Как да разбирам това, че дългия Y60 е по-проходим ли?
          Също така, гледам да взема по-голяма джипка, за да събирам спокойно животните - кучетата и тъщата, както и багажи.

Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
          Понеже коментирате Патрул на 35 инча гуми , те тоя е на 37 ...и е от София. Верно че му трябваха 3 часа да стигне до Якоруда. За сравнение на Тойотата са 30 инча гумите .
          На Y60 каква е най-високата гума която може да се монтира без разяне?
          31 излиза фабрично според книжката му, но се надявам че и 33 би могло да влезе без лифт, а със навярно и 35?

Първоначално публикуван от Jivko Преглед на мнение

Един глас за тойотата

Незнам защо да бягаш от по-новия мотор аз ако беше излезнала такава в добро състояние щях да я взема. Слага му се и чип и вървял-а много добре ,а и подобрявала разхода.’
          Дори в стоков вид е достатъчно проходима но аз бих ти препоръчал да легнеш едно такова
          За целите който си описал мисля няма да имаш никакви проблеми.
          А като решиш да тръгнеш по състезания ще смени изцяло концепцията , все пак апетита идва с яденето
          Не че бягам, просто не търся вървеж - в тази връзка стария, може би ми върши по-добра работа, имайки предвид че това е единствения му минус спрямо по-новия. Във всичко останало уж е по-добър - по-прост, по-евтин, по-безпроблемен,

Коментар

Първоначално публикуван от ВАРВАРИН Преглед на мнение

Как да разбирам това, че дългия Y60 е по-проходим ли?
            Не е по-проходим.
            Просто търтея визира късия патрол, зашото това е легенда в офроуда, и разговора се върти около патрол. А късия си е по-проходим, няма две мненеия.
            Иска да каже да не се втеляваш по патрол, за твоите цели има и достатъчно други джипове.
            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Препоръчвам на колегата да се включи в някоя разходка около него и да добие впечатления от първа ръка ! Мисля, че много подценява алтернативите ! Само с гледане на клипове не става.

Коментар

Първоначално публикуван от Jivko Преглед на мнение
                .... Слага му се и чип и вървял-а много добре ,а и подобрявала разхода. ...
                Това с "подобрявала разхода" още не съм го видял наживо, а мисля, че и на теория няма как да стане.
                Според мен единствения начин да се подобри разхода след чипосване е когато на водача му мине мерака от подобрения вървеж на колата. Това става най-често след като изгори 2-3 резервоара с нафта за време и километри по-малки отколкото е зареждал досега. Тогава десния крак изведнъж олеква и разхода ще падне.

Коментар

Естествено, че ще вземе нещо, което е гледано в ютуб и после ще има олемайко...Това по повод на това, че не се разбира от предишните писаници..Аз спирам дотук..
                  0899 шест5313нула
                  За всекиго по нещо

Коментар

Изобщо не се шегувам.
                    Взимай си у60 и си свиркай. Поне ще имаш база за развитие.
                    Но очаквай старт от скрапа.
                    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Огледай и пробвай ЛР Диско-2, td5, особено от 2003-4. Добро качество на ниска цена. Здрава кола и сравнително евтини части от Англия, а вече и сервиз у нас. Ако имаш нужда от още инфо, обади се.
                      ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Айде и аз да изкажа своето мнение.Давам своя глас за Дискавъри 1 200/300,но с бензинов V8,ако е с ръчни скорости още по добре.Имал съм такава техника и бях страшно доволен.Към днешна дата съм с Патрол Y 60 ,машината е супер но просто не може да става дума за сравнение,като повечето плюсове поне за мен са за Диското.

Коментар

Първоначално публикуван от stanislaffff Преглед на мнение
                          Айде и аз да изкажа своето мнение.Давам своя глас за Дискавъри 1 200/300,но с бензинов V8,ако е с ръчни скорости още по добре.Имал съм такава техника и бях страшно доволен.Към днешна дата съм с Патрол Y 60 ,машината е супер но просто не може да става дума за сравнение,като повечето плюсове поне за мен са за Диското.
                          Е то 200/300 е ТДИ200 / ТДИ300 т.е. дизел

Даваш глас за Диско 1 3.9 В8 ръчка.

Да, ама аз гласувам за автомат - по проходимо даже без малкото лостче.

Карал съм Диско 2 В8 ръчка и автомат в един и същ ден на един и същ баир на една и съща кал - ми разликата е огромна.

В 
                          Land Rover Discovery II, V8 4.0
                          VW Golf VI variant
                          Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Моето беше с 3.5.Пък винаги съм си мислил че 200/300 е разликата в моделната година.Пак научих нещо ново

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X