До: Евтино 4х4 за начинаещ
Интересно човека който е отворил темата няма ли да се намеси вече, защото "купи си тва , купи си онова"
то по-скоро темата е станала като препоръка към всеки начинаещ отколкото към определен човек и точно това пък е много хубаво. Обаче аз, след тоооооолкова много четене в този сайт и надявам се не изгубено време, така и не открих (може и да го има не знам) нещо за което много начинаещи са намекнали в постове си, а именно една страница, на която има кратка информация за марките и моделите, плюсове - минуси. Кратко. Защото наистина месеци ли съм прекарал в четене не знам но информацията е страшно много и не е толкова лесно да се ориентира човек, обаче се утешавам че като дойде момента на покупката ща си заслужава времето прекарано тук.
Естествено това не е лесно да се направи и е по-скоро едно пожелание от мен. Може пък някой опитен форумец (а то има такива много) да се навие.
Лично за себе си все още не съм се ориентирал какво точно искам да си купя. От толкова много четене като че ли най-въодушевени са собствениците на Дискавъри и засега май натам почвам да клоня
. Само не знам дали е вярна приказката за маслото под колата 
Поздрави най-сърдечни към всички !!!
Интересно човека който е отворил темата няма ли да се намеси вече, защото "купи си тва , купи си онова"
Естествено това не е лесно да се направи и е по-скоро едно пожелание от мен. Може пък някой опитен форумец (а то има такива много) да се навие.
Лично за себе си все още не съм се ориентирал какво точно искам да си купя. От толкова много четене като че ли най-въодушевени са собствениците на Дискавъри и засега май натам почвам да клоня

Поздрави най-сърдечни към всички !!!

Коментар