Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Евтино 4х4 за начинаещ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Евтино 4х4 за начинаещ

Първоначално публикуван от bgbul Преглед на мнение
    Има си мобиле !!! Колко пъти да го повтарям !
    Цена - от 3230 лв до 4000 лв има около 6 броя...

... Но знам , че ти никога няма да ме препоръчаш на твой приятел ! И не е нужно ! Благодаря !
    Горе-долу си точен. Не са "около 6 броя", а едно.

Що да не те препоръчам? Онова дето го продаваше с "многото блокажи и хъбовете на кардана" не беше лошо.

Коментар

Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнение
      Мисля че и по кормилната система имаше някакви промени, освен това задължително и фланци на джантите, иначе при страничните наклони много зле
      Що, ти като наджипиш витарника да не си по-устойчив на страничен наклон?Имал съм и Витара,та знам за какво иде реч.С ресори над моста и обърнати джанти съм го ръчкал година извън пътя без да го обърна.Самурая си е нискобюджетен конструктор Лего.Търпи всякакви извращения,включително и 80см.височина на прага и 32см.клиренс.Ей так горе-долу съм го докарал в моментаИ един въпрос-Защо от известно време наджипените Витари са с цял преден мост?
      Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
      Селска фурна аспух нема. Пак същият.
      В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
        Горе-долу си точен. Не са "около 6 броя", а едно.

Що да не те препоръчам? Онова дето го продаваше с "многото блокажи и хъбовете на кардана" не беше лошо.
        Какво да ти отговоря !?! Човек като не е доволен от животв си и от мястото което заема - все някой му е крив ! Дано като се бориш ( неразбираемо ) с/у мен ти стане слънчев живота ! Пожеланието е изскрено !
        Ти си го знаеш всичко !
        А аз знам една поговорка за мълчанието .... та ще замълча !
        За мобилето - има си начин на търсене ! Като не можеш - не заблуждавай хората !

По темата - за начинаещ - препоръчвам Ленд Ровър - Дискавъри !
        Добра цена ( справка в мобилето ) , меко и комфортно возене , добра проходимост ( Ленд са измислили 4х4) и нормална поддръжка !
        Това са все аргументи ЗА този автомобил ! Това е !
        Последно редактирано от bgbul; 09-02-09, 22:44.

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
          Що, ти като наджипиш витарника да не си по-устойчив на страничен наклон?Имал съм и Витара,та знам за какво иде реч.С ресори над моста и обърнати джанти съм го ръчкал година извън пътя без да го обърна.Самурая си е нискобюджетен конструктор Лего.Търпи всякакви извращения,включително и 80см.височина на прага и 32см.клиренс.Ей так горе-долу съм го докарал в моментаИ един въпрос-Защо от известно време наджипените Витари са с цял преден мост?
          Не знам дали си прав, но съотношение обърнати Самурай - Витари , първите убедително водят Доколкото знам само една Витара има в Бг с цял мост.Американците често практикуват това упражнение, но при тях терена е основно траял и рок краулинг.Виж в ютуб какви клипчета има на витари с оригинален преден мост, но с блокажи и виж как се справят
          Качи малко снимки на Самурая ти, интересно ми е да видя какъв Звяр си направил
          DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Какво да ти отговоря !?!
            Ти си го знаеш всичко...
            Ами аз знам че, кагато искам да кажа нещо, го казвам. В тая връзка съветвам колегите, които нямат опит с машини 4x4, да не се предоверяват на търговци на коли втора употреба. Още повече, когато тоя търговец не знае какво е блокаж и какво е хъб.
            П.П. Не се притеснявай, когато работя, работя за удоволствие. Знам какво правя. Затова и съм доволен от живота.
            Последно редактирано от Аndro 160; 09-02-09, 23:49.

Коментар

Не знам дали си прав, но съотношение обърнати Самурай - Витари , първите убедително водят Доколкото знам само една Витара има в Бг с цял мост.Американците често практикуват това упражнение, но при тях терена е основно траял и рок краулинг.Виж в ютуб какви клипчета има на витари с оригинален преден мост, но с блокажи и виж как се справят
              Качи малко снимки на Самурая ти, интересно ми е да видя какъв Звяр си направил
              Е явно до Бургас ще стигне тази мода след време.В момента тук се въртят 3 такива проекта,един с мостове от УАЗ се и състезава и сигурно има още.Не качвам снимки,карам си го.
              Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.

Коментар

Хехе, не можах да се въздържа и аз да поспамя малко - човека пита за съвет, а последните 20 поста се превърнаха в два абсолютно независими чата на теми: "как сами да си наджипим витара и самурай" и "Диското и търговците - плюсове и минуси". Много забавна престрелка.
                За да не съм напълно офф-топик ще кажа, че и според мен сузукито е най-добър вариант за евтин офроуд за начинаещ - смятам, че и витарата и самурая са добър избор.

Коментар

Е явно до Бургас ще стигне тази мода след време.В момента тук се въртят 3 такива проекта,един с мостове от УАЗ се и състезава и сигурно има още.Не качвам снимки,карам си го.
                  Във Варна има такава Витара, а за другите проекти никой нищо не е споменал във Форума
                  Би ли обяснил каква е логиката че си го караш и не качваш снимки Ако не го снимаш, все на някоя разходка са те снимали

Коментар

Ами аз знам че, кагато искам да кажа нещо, го казвам. В тая връзка съветвам колегите, които нямат опит с машини 4x4, да не се предоверяват на търговци на коли втора употреба. Още повече, когато тоя търговец не знае какво е блокаж и какво е хъб.
                    П.П. Не се притеснявай, когато работя, работя за удоволствие. Знам какво правя. Затова и съм доволен от живота.
                    Тогава какво ти пречат моите препоръки ?
                    Аз не съм търговец на автомобили !
                    Човека пита за съвет за 4х4 за начинаещ .
                    Дай му го , като си много спец . И ние да видим твоите препоръки !
                    Дано по-малко колеги са като теб в този Форум - Заядливи !
                    На мен не ми пречи , но как изглежда за другите ??? Жалко !

Ти това ли препоръчваш ? Следва твои цитат , пак от този Форум : за Нисана

Знам щото и аз карам такъв изрод . И аз го харесвам, ама не съм кон с капаци. За бързо каране по неравности не става, щото трябва да си с каска и ще отвориш шибидах през покрива, и трябва да си прежалиш бъбреците.
                    Ново тунинг окачване е почти два пъти по скъпо от пружинното.
                    Последно редактирано от bgbul; 10-02-09, 00:32.

Коментар

Във Варна има такава Витара, а за другите проекти никой нищо не е споменал във Форума
                      Би ли обяснил каква е логиката че си го караш и не качваш снимки Ако не го снимаш, все на някоя разходка са те снимали
                      Не се споменават защото си ги правят явно като мен.Тихомълком,правя си го за мой кеф и не държа на публичност.Сниман е доста и продължават да го снимат където и да спра.И в списанието го има,дреме миНе се надувам.Не го правя публично достояние само защото почват да ми дават много акъл и идеи,а пък аз си имам мой поглед върху нещата.Ако толкова държиш наистина да го видиш дай скайп ще ти пратя снимки.

Коментар

Не се споменават защото си ги правят явно като мен.Тихомълком,правя си го за мой кеф и не държа на публичност.Сниман е доста и продължават да го снимат където и да спра.И в списанието го има,дреме миНе се надувам.Не го правя публично достояние само защото почват да ми дават много акъл и идеи,а пък аз си имам мой поглед върху нещата.Ако толкова държиш наистина да го видиш дай скайп ще ти пратя снимки.
                        Е то нали трябва да се разбере че сме в България, ако не ти кажат поне 3-ма мнението си клак е по-правилно да се направи
                        Интересно ми е да го видя, ако искаш дай на майла: pach#abv.bg

Коментар

...
                          Човека пита за съвет за 4х4 за начинаещ...
                          Човека пита по точно: "евтино 4x4 за начинаещ".
                          Ами преди да почна да давам препоръки, бих искал да уточни следното: За какви пари говориме? Бих го посъветвал да включи в бюджета определена сума за потягане и консумативи. После ще го питам колко хора и багаж ще вози? В какви условия ще го експлоатира? Не на последно място: С какъв бюджет разполага за подръжка? И най-накрая избора се свежда до 2-3 автомобила, и никога не бих дал препоръка: Това е твоя автомобил! По простата причина, че от тия автомобили най-най няма. Всичките имат и предимства, и недостатъци.
                          И понеже колегата не е уточнил всичките тия въпроси, логично колегите предложиха Самурая и Витарата. Аз бих добавил Фероцата. А защо не и един УАЗ? Само малко повече ще запретва ръкави покрай него. Ма може и да го влече.

Коментар

Човека пита по точно: "евтино 4x4 за начинаещ".
                            Ами преди да почна да давам препоръки, бих искал да уточни следното: За какви пари говориме? Бих го посъветвал да включи в бюджета определена сума за потягане и консумативи. После ще го питам колко хора и багаж ще вози? В какви условия ще го експлоатира? Не на последно място: С какъв бюджет разполага за подръжка? И най-накрая избора се свежда до 2-3 автомобила, и никога не бих дал препоръка: Това е твоя автомобил! По простата причина, че от тия автомобили най-най няма. Всичките имат и предимства, и недостатъци.
                            И понеже колегата не е уточнил всичките тия въпроси, логично колегите предложиха Самурая и Витарата. Аз бих добавил Фероцата. А защо не и един УАЗ? Само малко повече ще запретва ръкави покрай него. Ма може и да го влече.
                            От твоя гледна точка си прав - трябват насоки какво търси .
                            Ама ти при първия джип знаел ли си какво да питаш ? Не му е за сърдене на момчето .
                            То си е краста и това е . Хване ли те - не пуска !
                            А че няма да остане само с първия - то е ясно , ама на нас !
                            Затова - ние няма да му купим джип ! Той и не иска !
                            Въпроса е повече за да си повдигне куража да КУПИ първия .
                            Аз само се опитах да му вдигна погледа и на по скъпите коли , но с неговите параметри. Просто за кураж , а не че продавам нещо !
                            Жалко , че като стара пушка не ме разбра ! Следващия път !

Коментар

...
                              Ти това ли препоръчваш ? Следва твои цитат , пак от този Форум : за Нисана

Знам щото и аз карам такъв изрод . И аз го харесвам, ама не съм кон с капаци. За бързо каране по неравности не става, щото трябва да си с каска и ще отвориш шибидах през покрива, и трябва да си прежалиш бъбреците.
                              Ново тунинг окачване е почти два пъти по скъпо от пружинното.
                              Ами за разлика от теб, му знам предимствата и недостатъците. И предимствата в един момент стават недостатъци, и обратното.
                              А иначе зависи, може и да го препоръчам, заедно с ТЛК 70 с листово окачване.

Коментар

Ами за разлика от теб, му знам предимствата и недостатъците. И предимствата в един момент стават недостатъци, и обратното.
                                А иначе зависи, може и да го препоръчам, заедно с ТЛК 70 с листово окачване.
                                Добре, добре - стига вече . Каквото си избере момчето - да е жив и здрав !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X