Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Евтино 4х4 за начинаещ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Евтино 4х4 за начинаещ

Интересно човека който е отворил темата няма ли да се намеси вече, защото "купи си тва , купи си онова" то по-скоро темата е станала като препоръка към всеки начинаещ отколкото към определен човек и точно това пък е много хубаво. Обаче аз, след тоооооолкова много четене в този сайт и надявам се не изгубено време, така и не открих (може и да го има не знам) нещо за което много начинаещи са намекнали в постове си, а именно една страница, на която има кратка информация за марките и моделите, плюсове - минуси. Кратко. Защото наистина месеци ли съм прекарал в четене не знам но информацията е страшно много и не е толкова лесно да се ориентира човек, обаче се утешавам че като дойде момента на покупката ща си заслужава времето прекарано тук.
    Естествено това не е лесно да се направи и е по-скоро едно пожелание от мен. Може пък някой опитен форумец (а то има такива много) да се навие.
    Лично за себе си все още не съм се ориентирал какво точно искам да си купя. От толкова много четене като че ли най-въодушевени са собствениците на Дискавъри и засега май натам почвам да клоня . Само не знам дали е вярна приказката за маслото под колата
    Поздрави най-сърдечни към всички !!!

Коментар

Пак същата история,но с друг цвят"Евтино 4х4 за начинаещ",какво да си купя,кое е по добро,ит.н до безкрай нито до колко пари +,- нито нищо.Моля модераторите обърнете внимание кой чел,кой недочел и пускат стръв да си чешаме езиците,а няма ли да е по-добре тези колеги да ги насочите,ако предположим че са изчели доста материал,а тук има достатъчно такъв да преминат и към практика,всяка седмица има разходки.
      ПАВКО
      0888802068

Коментар

никъде не видях Паджеро като предложение.
        според мен е добър избор.
        части бол /с този внос от Англия/

Коментар

Фронтерата и тя не е за подценяване. Лесно се газифицира, има сравнително евтина поддръжка има екстри тук таме
          0877 83 30 90 - Жоро

Коментар

Frontera 2,8 дизел е мн. добро решение. Аз лично съм с двиг. 2,5 ТДС.

По въпроса за страниците с плюсове и минуси- до всяка обява в мобилето има и клик с плюсове и минуси на съответния модел. Статиите са изчерпателни и според мен са написани без пристрастия...

Коментар

Ако си купувате VITARA в никакъв случаи да не е 2.0тд (говоря за мотора на Mazda RF или RS този които е 71к.с. слагат го и на KIA )
              Имах, такъв голяма беля беше само ремонти
              Audi a4 2,5 tdi
              Американски форум: питаш нещо и ти отговарят.Руски форум: питаш нещо и теб те питат.Български форум: питаш нещо и ти обясняват колко си тъп
              Не всичко, което има две бузи е лице!

Коментар

Уважаеми колега, не знам тавана на разхода, който сте предвидили. Ако мислите да се пробвате професионално, бих ви предложил 2 възможности (без глезотии):
                • скъпа – Land Rover (след 1983 – Defender). Свръх яка кола. Карал съм такава професионално off-road близо 4 години. Направена е за работа и рядко се разваля. Обзавеждането е спартанско. Реален разход при мотор 2.4l – 9-10l/100 km.. Работи добре на газ.
                • Практично решение за България-днес – Лада-нива 1.7 (1.7i), нова (14 000 лв.) или 2-5 годишна. Частите са на достъпни цени, но трябва да умеете да ги сменяте сам, за съжаление някои евтини решения на ремонти са непосилни и за специализираните сервизи – имам 130 хил. км и 13 г. опит). Много важно за успешното представяне на колата, освен техническото състояние, е избора на 4 еднакви гуми - в зависимост от сезона и терена.
                Успех и умната!
                ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Колега аз имам едно ситроенче има го в раздел продава.0898532785 Извинявам се колега стана грешка, писал съм в твойта тема по погрешка.
                  Прикачени файлове
                  Последно редактирано от kiril_ognenski; 05-12-09, 17:58. Причина: Грешка
                  0898532785-КИКО

Коментар

Вземи си Уаз джип, няма да съжеляваш, евтин за поддръжка и много издръжллив, части има навсякаде за тях и неса много скъпи. Но уаз-а си е уаз, седнеш ли няма да искаш да слезеш. Супре машинки е.

Коментар

Сузуки Самурай или Витара !

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
                        Аха, да ходя да питам гъбарите. Добре.
                        Избягвам еднозначните препоръки. А ако ептен се наложи, първо слушам какво ме питат и после мисля.
                        И понеже темата е "евтино 4x4 за начинаещ", и аз не знаех че Диското е в евтиния клас, я докарай едно евтино, за един приятел.
                        ас съм с чероки 2,1 tdi и съшто съм начинаещ но незнам

Коментар

И аз се нуждая от съвет какъв евтин джип ще е най-добре да си взема за разходки инапример риба на по-трудно достъпни места. Не искам да ме е яд ако го одера и в същото време искам да не се забия в разходи по ремонти. Мисля за Уаз, Нива или Самурай. Ще ви бъда благодарен за компетентно мнение.

Коментар

Самурая е твоя джип.

Коментар

Според мен всеки предлага това което има или е карал.Аз предлагам Фероза.

Коментар

Първоначално публикуван от valio zila Преглед на мнение
                                Самурая е твоя джип.
                                Аз не съм карал Самурай, но имам наблюдение върху този прекрасен джип. Здрав, икономичен за града и гората и много проходим.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на Вчера.

Зареждам...
                                X