Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Евтино 4х4 за начинаещ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Евтино 4х4 за начинаещ

Витарата е добър избор,Самурая също не е лош
    LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
    Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Първоначално публикуван от bgemiill Преглед на мнение
      Какво ще кажете за Нисан Патрул 2.8ТД дълга база 1996г?
      Колега продава се тоно определена джипка ли.
      Константин Вълчанов.0888313247

Коментар

то и Чероки става нали се продава...
        понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
        JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
        Honda Shadow VLX 600 - 1999
        FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
        Влади

Коментар

Чета доста задълбочено дискусията и всичко което пише във форума
          Двоумя се между Витара и Фероза,тъй като мисля това да ми е единствената кола и искам да мога да я карам по улицата освен по разни излети и разходки в гората и все пак да има някакъв комфорт
          Бюджета ми е около 4000лв
          Но защо не препоръчвате Фронтерите( гледам влизат в този ценови диапазон)-кажете няколко думи за тях
          Все пак предполагам,че има хора които има какво да кажат-плюсове,минуси.....
          Благодара предварително
          Cherokee WJ 4.0L- NP242
          Honda Africa Twin XRV 750

Коментар

За този ценови диапазон става и Форд Маверик и Фронтера и Терано и Нисан. Ако ще караш по-спокойно, гледай просто конкретния кошник да е по-запазен. Всички са еднакво добри в града и по шосетата, а за истински идиотий тоя бюджет не стига.....или може би УАЗ но тогава по шосето не става...
            Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
            Вальо. О888 557Ч7Ч
            Silverado 1.3 i

Коментар

привет и от мен вземи си витара или самурай надежни и издражливи са витарата предлага пожече комфорд и по добра возия самурая е по устой4иж на натоварвания и издаржа на по зверско каране понеже има по малко неща за чупене

Коментар

Това май е най "болния" въпрос за всички начинаещи като мен в този форум.Марките коли са толкова разнообразни , колкото мненията което е нормално.Бих желал да споделя за себе си макар и като новобранец , но от изчетенето до момента за мен става ясно това ,че всеки трябва да си изястни за себе си какво е офроуд ? Специалистите го разелят на няколко вида , но ако ще ни трябва само за това да излезем от асфалта , да покараме по кален черен път , да отидем до язовир , река , любимо място , мисля че едно от определящите вече неща идва , комфорт , място за багаж и хора.Замисляйки се за тези и всички по-горе изброени неща , май най балансирана ми се струва Ферозата.Моля Ви....винаги търпя критика
                "Many men go fishing all of their lives without knowing that it is not the fish they are after."
                "Много мъже риболовят цял живот , без да осъзнават , че не рибата е това което преследват."

Коментар

Лада Нива аз досега бях с нея но ще я продавам изпробвал съм я минава навсякаде последния път минах за по напряко през 1 нива ама така хубаво окаляна току що орана и в дъжда...ама върви

Коментар

До: евтино 4х4 за начинаещ

Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнение
                    Вземи си УАЗ или ГАЗ 69. По евтино от тях няма.
                    Аз така мисля да направя,ориентирал съм се към УАЗ 469.
                    Suzuki Samurai 1.3
                    Диян Димитров - 0897875292

Коментар

Първоначално публикуван от bgbul Преглед на мнение
                      Ако още не си избрал - качи се и пробвай Ленд Ровър-Дискавъри !
                      Дизела харчи около 10-12 , бензина с газ около 17-20.
                      Комфорта , проходимостта и чувството са на ниво !
                      Цените са като на малките джипки , рез. части даже са по евтини .
                      Но да те предупредя - ако се качиш да пробваш Диското - вероятността да избереш друг е малка ! Затова - внимавай , дали искаш да си мътиш главата ?
                      Човече, качи се и пробвай! Пък пак си чети... След Диското за тези пари: 4-5000 лв. ще забравиш за другите... А и частите са евтини с поръчка от Англия.

Коментар

Моят сьвет е бягай от Нивата,много са проходими но постояно ще си в бокса.
                        А за Джипката,която ще избереш гледай да има евтини части втора рька. Това е важно повярвай ми.

УСПЕХ
                        [img]http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg[/img]

Коментар

+1 за Самурай от един начинаещ оффрудъджия.
                          Аз си взех такъв 1991. И аз го използвам за всичко - и за асфалтиран и за неасфалтиран път, и за не-път... Частите му не са скъпи, намират се и нови, както и стари по автоморгите. мощтността му е 64кс, което обаче стига, поне на мен. За лекия Самурай е достатъчно.
                          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА
                          Учи се от всеки, не подражавай на никого, работи здраво!
                          In God we trust, all others must pay in advance.

Коментар

Една Витарка не е ли по-добре от Самурай,вече ги има по 3.000лв.не чак толкова лоши.
                            0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

Първоначално публикуван от lyubo73 Преглед на мнение
                              Една Витарка не е ли по-добре от Самурай,вече ги има по 3.000лв.не чак толкова лоши.
                              в този ред на мисли, някой може ли да каже, колко струва да се обърне дирекцията на една ВИТАРА?

Коментар

вземи си ССанг Йонг Корандо, изключително корав джип ! няма да съжаляваш !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,144 в 20:05 на Днес.

Зареждам...
                                X