Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Чисто нова кола:?: Абсурд.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Чисто нова кола Абсурд.

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
    БМВ? Кола?
    Хубав виц.
    Каза Търтей, след като успешно се отърва от евридейката си от същата марка.
    В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Абсолютно. Трябваше ми каруца, и си взех
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Абсолютно. Трябваше ми каруца, и си взех
        Архивите са живи. И бъкани с компромати:
        Иначе за парите си колата е чудесна, вози ми задника, не харчи много.

Коментар

Първоначално публикуван от Живко Костадинов Преглед на мнение
          Вижда се, че от доста време не си посещавал този сервиз. Има камери в сервиза свързани с монитори в чакалнята. Така мога да гледам, кой точно,какво и кога прави по колата.
          Тука вече съм шах, вместо да гледаш човек, който лично познаваш със собствените си очи, гледаш някакви там с камера, и твърдиш, че има разлика в загубата на време, респективно и пари?! Като за гледането през монитор си плащаш и по-скъпо, а с твоето масло, гаранцията е същата. И въобще каква гаранция ти дава обслужване там, да не мислиш, че ако изтропа мотора (нещо наистина малко вероятно), ще ти сложат безплатно нов от кашон, още преди да си го поискал?!
          Всеки са има глава на раменете. Аз нямам нужда да гледам моя майстор на монитор, защото му имам пълно доверие. Нямам нужда дори да му карам колата ако съм зает, или да пазарувам части (освен ако не искам). Работил е дълги години в официалния сервиз на Фолксваген, знания, опит, специализирани инструменти за цялата гама на VAG не му липсват. Достатъчно стари познанства и връзки, също, за в случай че се налага нещо по-специфично. При него съм вече десет години, гаранция за нищо не ми трябва - познаваме се достатъчно добре, за да ни е ясно и на двамата без дискусии по въпроса, кой е отговорен ако нещо все пак се обърка. Но такива случаи просто не е имало. Или ако е имало, са били дребни неща, след допуснат някакъв компромис с частите (с мое съгласие, или дори по мое желание). Разбираме се от половин дума, ако нямам време главно по телефона(което не пречи да си лафим докато работи, когато имам време да му вися на главата). Консултира ме и по телефона по всяко време (аз не злоупотребявам), по всякакви въпроси около техниката на VAG(с други марки не се занимава).

ПП: Работи си съвсем законно, и не е скъпо.
          Последно редактирано от cecoa1; 25-01-18, 17:15.
          Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
            М`да. Ибо знаЙм, че колите биват само два вида: "Мерцедес, БМВ, а останалото са боклуци"
            Абе не баш!Щото е тва на утъпкан сняг с тоя кон не съм го виждал ,без кон обаче съм!Пълен цирк,като и четириматика на Мерц,не може да тръгне на светофар!Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG-68a263403cbf0d0a038af2627fe15b31-V.jpg
Прегледи:1
Размер:77.4 КБ
ID:5779658
            Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

добрееееееее
              LZ1UX

Коментар

Е-е-е-е, ама тоя е филибарец, а те са забравили кво е сняг, та затва.
                Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Първоначално публикуван от faster Преглед на мнение
                  Абе не баш!Щото е тва на утъпкан сняг ...Пълен цирк,като и четириматика на Мерц,не може да тръгне на светофар!
                  На утъпкан и не дотам утъпкан сняг има едно единствено нещо и то се нарича
                  quattro...
                  На сърбела майката му е чесането.
                  Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Провети кой притежава марката Торсен. И как Ауди (и всички които го използват) плащат на притежателя за всяка една произведена бройка.
                    Относно проходимост виж ТУК как е положението.

Коментар

За куттро и субару ,знам!Изпитано!Гаранция и за там дето път не се вижда.Фрълил съм око на една Б4ка комби куаттро.Дръта класика в перфектно здраве!
                      Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Първоначално публикуван от Живко Костадинов Преглед на мнение
                        Провети кой притежава марката Торсен.
                        JTEKT Corporation Какво следва от това?

Коментар

В интерес на истината при Хдрайв има интересно явление.Някъде излиза като тапа,някъде не може да мръдне все едно е закачено с шасито за пътя.Колела въртят нелогично в неккакви чудни комбинаци.Сигурно е наблюдение от човек дето като включи малката ръчка и каже щрак ,ако ще и с мръсна газ да се движи стабилно напред ,понякога и нагоре....Въпрос на гледна точка!Ко ше праиме като изчезнат тия с малките ръчки не знам!

Коментар

Първоначално публикуван от faster Преглед на мнение
                            ... Ко ше праиме като изчезнат тия с малките ръчки не знам!
                            Няма да изчезнат.

Просто няма да са познатите марки. Ще се казват Жанжин мотор или нещо подобно. И ще приличат подозрително на Патрул, Вранглер или УАЗ.

Коментар

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
                              На утъпкан и не дотам утъпкан сняг има едно единствено нещо и то се нарича
                              quattro...
                              За прегледност:
                              Първоначално публикуван от Борислав Ангелов
                              Сега ме притеснихте, да звъня ли на 112 или ?

Първоначално публикуван от Борислав Ангелов
                              Куатро муатро, 3 часа копане, без резултат и накрая ме вади един черок и то със зор.

Коментар

• Чисто нова кола Абсурд.

Първоначално публикуван от ivokbg Преглед на мнение
                                Ами според мен не е чак несравним, но както и да е.

А при пералните как стои въпроса? Защо си купуваме нов Аристон, а не старо Миле? Сигурен, че сега ще излезе някой, който ще каже как старото Миле тежи 70кг, а новото Беко тежи 20, съответно едното е направено много по-яко, съответно е по-удачен избор
                                Аз пък си купих ново Миле, вместо нов Аристон След като получих десет години гаранция.
                                Което не ми пречи да карам стара кола, да гледам завистливо и да не съм никаква част от Европа

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X