Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Patrol или Cherokee

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Patrol или Cherokee

Не знам какви коли карате с 80 комфортна скорост.. Щото тук некой разправяше, че нафтова 4.0 ТЛК 60, не вдигала над 80 -90, пък моята явно не е чула за това и си поддържа 120-130 съвсем комфортно по нашите и чужбинските магистрали, без да се тресе, подрипа и т.н.. Че даже радиото и телефоня си чувам. Опитът ми с Патрол е нищожен, но предвид, че беше пипан от видни форумни специалисти и в период на полуразпад, експлоатационните му качества си бяха на ниво и си вървеше спокойно със 120.
    Черок и Грандчерок, поне са мен са мръсни думи, научени по трудния начин в детската градина.
    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от New hope Преглед на мнение
      Патрол 60-ка 4.2 дизел ,дълга база , гуми 35-ци ,пълен резервоар ,джек и инструменти - 2200 кг. Колко тежи Черока ,но реално на кантара (дани от уикито неща ) ?
      Патрол Y60 дълга база , желязна броня , 33-ки , хай джак , инструменти , 50 л гориво и още каквото се сетиш - 2170 кг . Заводски кантар , където точността е до 5 кг щото иначе ще са набутани ...
      VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Извинявай , ама за кои пластмаси говориш , че чак 25к ще похарчиш??За две брони ще отидат не повече от 1500 лв в зависимост от модела. Ако ще вкарваш още 20к , значи няма да има нищо липсващо като тунинг по този джип( имам предвид блокажи , окачване, лебедка и гуми ). Относно скоростта му , да , скучен е на магистралата с 90-100 км/ч , но когато влезеш в гората , тогава разбираш каква е разликата между Нисан и Чероки. Моя у61 го карам по доста по- трудни терени, с цел офроуд, и дори не съм му махнал предната броня и все още си е здрава.

Коментар

Имал съм и чероки 4.0 и патрол 60 2.8 и по - добрият избор за тези цели е нисана.
          Старата любов ръжда не хваща, а непоправимо гние!

Коментар

Ами вземи си УАЗ Патриот и имаш Всичко във едно...

Коментар

Първоначално публикуван от Roskoboy Преглед на мнение
              Ще има един по- голям четвъртит, а ти стига си спамил навсякъде с тоя кош
              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от Roskoboy Преглед на мнение
                Ще имаш недвижимо и неставащо за нищо имущество.
                Пред нас кротко гние Патриот на 12000км. Това е най-лошият автомобил, който съм имал. Дори ми е трудно да го нарека автомобил. Надявам се днес да дойдат и да го изринат оттам.

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                  Ще имаш недвижимо и неставащо за нищо имущество.
                  Пред нас кротко гние Патриот на 12000км. Това е най-лошият автомобил, който съм имал. Дори ми е трудно да го нарека автомобил. Надявам се днес да дойдат и да го изринат оттам.
                  Младежа е зел някой лев да дращи по форумите, да не ти пука
                  И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                    Младежа е зел никой лев да дращи по форумите, да не ти пука
                    По-скоро рубли е взел, но това не дава основание да рекламира това извращение. Там няма един детайл, около който да изградиш автомобил.

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                      Младежа е зел някой лев да дращи по форумите, да не ти пука
                      "Ама не става само с ядене ..."
                      ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

@ Scrapheap
                        Човече,само чувам за твоите премеждия с тоз Патриот Къде мога да прочета детайлно и цветущо за съюза ви ?
                        Пътят е целта.

Коментар

Първоначално публикуван от charger Преглед на мнение
                          @ Scrapheap
                          Човече,само чувам за твоите премеждия с тоз Патриот Къде мога да прочета детайлно и цветущо за съюза ви ?
                          Нали това правиш, Колега.
                          ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

@ Scrapheap
                            В този Форум псуването е забранено. Поради което няма да прочетеш много по въпроса.

Коментар

@ Scrapheap
                              От тук нататък има по нещо:
                              Изключителен БОКЛУК! Карам служебен такъв.
                              ...Той просто е нелеп опит за SUV...
                              В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

При нас служебните коли са предимно за лично ползване. Това че беше служебен, не означава неглижиран, тормозен и неподдържан. Понеже всички се оплакваха, че няма случай, някой да е тръгнал и да е стигнал, го взех аз, за да им покажа че не може да е толкова лош. Оказа се по-лош. Така или иначе ми е харизан и не му придирям. Иначе пари за това не бих дал. В крайна сметка си взех за служебна кола скучен германски леген...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X