Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Patrol или Cherokee

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Patrol или Cherokee

То с гуми 34-35 е така, па и широчки.
    Вземете един Y 60, или 61, шестак, със стандартните гуми, па да си говорим колко вдига и колко му е комфортната скорост!?

Коментар

Дълга 61-ца 2.8 , без интервенции, с 33-ки АТ 130-150 км/ч подържа и возията е приятна при тази скорост в тоя параход. Друго е дразнещо- демаража, слаба е тази моторетка за този камион, жалко е , че подходящите мотори не се срещат по нашите ширини, което неминуемо води до стремеж към присаждане на такъв, за да се получи джип без слаби места .
      0899 шест5313нула
      За всекиго по нещо

Коментар

Интересно сравнение,но за скорост на движение си е конкретно за машината .Ако си е стягано само зо тежък офф няма как да лети по магистралата,там някаква скорост от 120 до 140 ,но с АТ та до 31",поне това съм установил с моята Фронтера2.4 бензин,щото и в техния раздел разправяха ,че при тая скорост било големо шоу ,а аз такъв проблем нямам.Сега лятото съм с Бриджстоун Дуелер 265/70/15 и на газ си набира и от 140 нагоре ,като няма никакви проблеми със стабилността ,със 150 на бензин има само проблем с разхода и пак не мръда на пато нищо ,че е с ресори,та кой кво разправя не е от значение,важно е как ще си барнеш машината,въпреки всичко пълният конфорт е 120-130км/ч. и като разход е приемлив и като абсолютна сигурност ,само слушаш как шляпкат гумите по асфалта,кеф!
        Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Черока не беше ли с инегрирана рама към купето?Като руското зделано Нива...?
          На тия години,доста ще е напукал предното стъкло....
          Още повече,порови в форума на марката Джийп,една голяма част са с правени автоматици.
          Информация има колкото искаш,трябва да седнеш,и да си отсееш какво искаш като параметри,и за три дни чете само тук си изчистил всичките въпроси на 90%.

Коментар

Плюс това ние не знаем кой преди нас какво е пипал по диференциали, раздатки, скорости и т.н. за да сме категорични, еди кой си модел, на магистрала толкова и т.н. .....
            За Патрула не знам, ама тук има едно Паджеро 2, 2.5ТД и това Паджеро "не върви и т.н", та даже и тема имаше. Бре едно чудене падна, едно чесане, едно далдисване, и накрая се оказа, че специално това Паджеро е с бързи диференциали !? Някаква екзотика в света на диференциалите/главното предаване!
            Е, ако не се беше изяснило положението, и досега колегата щеше да твърди, че Паджеро повече от 100 не може да дига
            Последно редактирано от Аndro 160; 11-08-16, 18:42.

Коментар

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
              П.П. Търтей, ти колко Черокита подготви за състезания та сметаш, че с едно, ама наистина подготвено не може да се оре?
              П.П2. И не, не съм пристрастен, просто сектантите ми идват в повече по некое време
              Аз и в Австралия не съм бил, но знам че не висят с главите надолу, нищо че са от долната страна на Земята.
              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Карах на един приятел Патрула у61 с двигател 2.8 но да ви кажа честно никак не върви машината. Има сложени само по-големи гуми иначе нищо друго не е бутал но е доста спънат. Дали всички са така. Имам чувството, че във калта няма да му стигне мощността.

Коментар

Първоначално публикуван от don_baro1 Преглед на мнение
                  Дали всички са така. Имам чувството, че във калта няма да му стигне мощността.
                  Така са, това писах по-горе. За калта и гората- бавните, иначе неще...
                  0899 шест5313нула
                  За всекиго по нещо

Коментар

Ако искаш джипка, която и да върви-и-и, отиваш при Чероки-и-и...
                    Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                    Из "Златния телец"

Коментар

Добре бе колеги и колежки, физиката е проста наука - няма жип дето да става и за у гората и за хасфалта.
                      Стоте коня на патрула са малко, но напълно достатъчни да може да прави кръгчета около черокито. На магистралата нещата са обратни.
                      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Тва беше едно митично непревзимаемо баирче, за което още чакам каса бира

А тва е опит за летене

Зимата

Коментар

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
                          Ако искаш джипка, която и да върви-и-и, отиваш при Чероки-и-и...
                          Така ли-странно...
                          много автомати-слаби резултати!

Коментар

Не по темата:
                            Защо шофьора е без колан при атаката на баирчето?Питам,не се заяждам,интересно ми е.
                            Пътят е целта.

Коментар

Първоначално публикуван от charger Преглед на мнение
                              Не по темата:
                              Защо шофьора е без колан при атаката на баирчето?Питам,не се заяждам,интересно ми е.
                              Щото толко ми е акъла. Това е краткия отговор. Дългия е дълъг и съвсем не е по темата

Коментар

Патруул е твоя джип!!!! Имах Гранд Чероки ,всяка седмица беше в бокса . Толкова пари хварлих по него че го купих още веднаж, накрая двата диференциала се счупиха както и скоросната кутия, това беше края.... белканто!!!!!! От 1 година и половина сам с патрул, и забравих какво е това сервизи,макар ,че е 91г, и не си знае киломтрите.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X