Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покупка на кола 4х4 до 15 000лв-съвети?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Покупка на кола 4х4 до 15 000лв-съвети?

Мисля да си потърся ново возило.Но,на пазара се предлагат доста марки.На това което държа,по-нова(след 2006г),да е 4х4(да не е с виско муфа),дизел или бензин(няма значение),автомат.Бюджет 15 000лв,като кола ще се търси до 13000 лв.С останалите пари ще се постегне.

Първото което гледах е БМВ 3(2005-2006г),това което разбрах за тях-задъжлително X-драйв.Надеждни автомобили,скъпи части,лесно се крадът.Има всякакви разновидности на двигатели,като гледам 3.0 дизел/бенин.По-малките не ме интересуват.
    VW Пасат 2006-2008, с 3.2 бензин мотора.4х4 е надежно(уж),но дали е с виско муфа?Нищо не мога да намеря за този атомобил.Автомата здрав ли е?
    Алфа Ромеро 159-ледам два двигателя - 2.4 дизел и 3.2 бензин.Много противиречиви мнения чета,от много добри,до много лоши.Как е като 4х4?Автомата здрав ли е?Каква марка е,американски?

Ако Авенсис 2 имаше 4х4 вариант,нямаше изобщо да я има тази тема,ама няма

От: Покупка на кола 4х4 до 15 000лв-съвети?

Първоначално публикуван от Живко Костадинов Преглед на мнение
    Мисля да си потърся ново возило.Но,на пазара се предлагат доста марки.На това което държа,по-нова(след 2006г),да е 4х4(да не е с виско муфа),дизел или бензин(няма значение),автомат.Бюджет 15 000лв,като кола ще се търси до 13000 лв.С останалите пари ще се постегне.

Първото което гледах е БМВ 3(2005-2006г),това което разбрах за тях-задъжлително X-драйв.Надеждни автомобили,скъпи части,лесно се крадът.Има всякакви разновидности на двигатели,като гледам 3.0 дизел/бенин.По-малките не ме интересуват.
    VW Пасат 2006-2008, с 3.2 бензин мотора.4х4 е надежно(уж),но дали е с виско муфа?Нищо не мога да намеря за този атомобил.Автомата здрав ли е?
    Алфа Ромеро 159-ледам два двигателя - 2.4 дизел и 3.2 бензин.Много противиречиви мнения чета,от много добри,до много лоши.Как е като 4х4?Автомата здрав ли е?Каква марка е,американски?

Ако Авенсис 2 имаше 4х4 вариант,нямаше изобщо да я има тази тема,ама няма
    ........кола или джип.......

Коментар

По скоро кола.В семейстовото имаме една Рав 4,2 генерация.Баща ми го кара,много в доволен от него.Сега си търся нещо за мен.

Коментар

Няма Пасат след 1997 с виско, на практика е куатро с междуосев торсен и електронни имитации на блокировки. Защо не разгледаш и Субару?
        Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Няма Субару което да ми хареса за тези пари.Нещо не са моята кола.

Коментар

Съвсем логичен отговор на въпроса " лека кола 4х4" е Субару...,достатъчен е бюджета за Аутбек трета генерация, поразсъждавай пак...
            0899 шест5313нула
            За всекиго по нещо

Коментар

По скоро кола.В семейстовото имаме една Рав 4,2 генерация.Баща ми го кара,много в доволен от него.Сега си търся нещо за мен.
              Хвърлете едно око и на Мицубиши Аутлендър......

Коментар

Няма Субару което да ми хареса за тези пари.Нещо не са моята кола.
                мисля, че ще е коректно в тази, а във всяка следваща подобна тема, да посочиш всички варианти от последната година за които питА и сме ги отметнали, за да не се повтаряме.

Коментар

А4 Б7 . 4х4-то е надеждно ( торсен ) , поцинковано купе, голям избор от двигатели ( най-препоръчителен от бензините е 1.8Т ). Единствено отзад е неприлично тясно. Но не споменавате колко човека ще се возят в автомобила.
                  First Man, then Machine!
                  Lada Niva
                  Honda XR 400

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
                    Съвсем логичен отговор на въпроса " лека кола 4х4" е Субару...,достатъчен е бюджета за Аутбек трета генерация, поразсъждавай пак...
                    До 12 000лв,няма читав на пазара.Само изтормозени такива.След ровене напред назад в интернет пространстовото,Субару е много дискутирана тема.Някак си остава едно чувство на съмнение за Аутбека.Виж за Импреза,там няма какво да се каже.Именно те направиха Субару толкова популярна марка.Може и аз да греша,ама това чувство никога не ме е подвеждало.Знам ли.
                    Мицубиши Аутлендъра,няма да стигнат парите за втората генерация.Първата все едно е Сделано,има отвратителен вид.Европейските марки в частност,VW групата са ми краен варинат.
                    Искам колата да носи удоволствие от шофирането.Като седнеш в края на деня,или пътуваш 500 км,просто да изпитваш удоволствие.Засега това съм го намирал само в Тойота Корола,2007г и 2014.
                    Защо Тойота нямаха 4х4 Авенсис
                    Последно редактирано от FiveFinger; 02-11-15, 19:55.

Коментар

Щом "чувството" те отдалечава от Субару и те подтиква към Алфа и БМВ, ....направо го уволни и го смени с друго чувство.
                      0899 шест5313нула
                      За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
                        Щом "чувството" те отдалечава от Субару и те подтиква към Алфа и БМВ, ....направо го уволни и го смени с друго чувство.
                        Подкрепям.
                        Като Субараджия предполагам няма нужда и аз да казвам, че според мен Субару е твоята кола.
                        Моят съвет-далеко от VAG(фак) групата.
                        ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                        08седем9010З60
                        MAKE RALLY NOT WAR
                        Confidence in Motion

Коментар

Познато ми е чувството, но какво не ти харесва в един 330xd/530xd седан или комби. Пък и бензиновите 330xi/530xi също са вариант. Не са разпространени много по обясними причини, не всеки е ОК с разход от 15-18/100, тук и цената е ОК пак поради същите причини. И аз обмислях вариант за субару легаси/форестър 2.0 d, но предвид проблемите с коляновите валове от по-ранните години ме отказаха напълно, не че няма проблеми и в по-късните. Чудя се на жълтите човечета, как не сложиха един читав 2.0 турбо бензин на легасито и нормална автоматична скоростна кутия с поне 5 предавки, тогава нямаше да се замисля, но атмосферен 2.5/3.0 с архаична 4 степенна кутия и вяло ускорение....не благодаря.

Коментар

До 12 000лв,няма читав на пазара.Само изтормозени такива.След ровене напред назад в интернет пространстовото,Субару е много дискутирана тема.Някак си остава едно чувство на съмнение за Аутбека.Виж за Импреза,там няма какво да се каже.Именно те направиха Субару толкова популярна марка.Може и аз да греша,ама това чувство никога не ме е подвеждало.Знам ли.
                            Мицубиши Аутлендъра,няма да стигнат парите за втората генерация.Първата все едно е Сделано,има отвратителен вид.Европейските марки в частност,VW групата са ми краен варинат.
                            Искам колата да носи удоволствие от шофирането.Като седнеш в края на деня,или пътуваш 500 км,просто да изпитваш удоволствие.Засега това съм го намирал само в Тойота Корола,2007г и 2014.
                            Защо Тойота нямаха 4х4 Авенсис
                            Явно не си сядал във WRX......
                            Те там удоволствието е гарантирано.....
                            Субару - туй е моя отговор.
                            Щом не те е еня за разхода - турбинирано.
                            Поздрави!
                            VITARA, SAMURAI
                            FIAT PANDA 4x4 CABRIO
                            RENAULT ESPACE QUADRA
                            ...и едно сивикче за града...

Коментар

Субaру Aутбек също минaвa в крaен вaриaнт.Трудно гaзифицирaне,неопрaвдaно голям рaзход,динaмикa кaто нa 1.6 ,мaлко читaви хорa които изобщо дa и рaзбирaт = проблеми.
                              Зa толковa пaри не искaм проблеми.
                              Зaтовa некa рaзгледaме другите вaриaнти.
                              Зa Aлфaтa в Aутобилд имa стaтия,дори те го хвaлят,кaто проблеми сочaт окaчвaнето.Двигaтел,скорости били нaдежни.
                              Имaт визия,комфорт дaли е нa ниво?Мaтериaлите в сaлонa кaчествени ли сa?
                              Последно редактирано от FiveFinger; 03-11-15, 09:21.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X