Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Високопроходимо работно магаре

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Високопроходимо работно магаре

самурясника си е класика ,стига да можеш да преглътнеш някои детайли-возията като на каруца,тва че духа отвсякъде.слабия мотор,теснотията..за сметка на това нисък разход,дуракоустойчивост,ремонто пригодност,понася тунинг-разбирай лифт,смяна на мотор ,мостове и разни други благинки ,ниски цени на машина и части....и не само за първи джип е подходящ..моят първи джип беше самурайче...сега след 10 -тина сменени камиони,имам ..камион и самурайче..
    куче или вълк?
    в клетка ,или свободен?
    въпрос на личен избор.
    Вихрен Илиев
    0888249888
    blood:[COLOR=red] [B]B[/B][/COLOR] Rh ([COLOR=red][B]-[/B][/COLOR])
    Pajero 2 exeed[SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Здравейте и от мен.Ще използвам темата на колегата,защото също съм запален по офф-роуда,но все още нямам собстен джип.Имам подобни изисквания,като на колегата само дето няма да ми е основна кола,но пак ще се използва понякога за градско каране иначе предимно офф-роуд и когато се наложи да прекараме нещо с него.Не харесвам нито самурай нито витара или някакви подобни(лично мнение).Запален съм по марката Jeep,но от прочетеното до сега излиза че само бензиновите си заслужават,но не съм сигурен дали ще мога да го подържам като цяло, говора за данъци,части и разхода разбира се, ако е вйзможно да ме ориентирате малко ще съм ви много благодарен. Благодаря предварително

Коментар

аз лично стигнах до извода,че щом се питам дали ще мога да обслужвам патрул/тлк значи най-вероятно няма да мога,та затова и се ориентирах към самурай.
        за предимства/недостатъци на самурая може да погледнеш мнението на Navar.
        за Jeep навсякъде чета/слушам че дизелите им не са стока изключвам новия Wrangler JK,един колега тук във форомът е представил уникален според мен проект, ето го и него http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=89345, ама там става дума за такива пари че само като си помисля и ме заболява главата...................ти всъщност към кой модел jeep си се ориентирал?..........напиши конкретен модел/модификация/година че да може някой от разбиращите хора във форумът да ти отговорят.

Коментар

Първоначално публикуван от rammzess Преглед на мнение
          ... не съм сигурен дали ще мога да го подържам като цяло, говора за данъци,части и разхода разбира се...
          Разход на гориво- има си газови уредби.
          Части- има си онлайн магазини.
          Данък-...

Щом сериозен проблем ти е плащането на данъка дето е има-няма 350лв. ми е ясно как ще изревеш при някой ремонт за 200лв... Я по-добре гледай Витара, Самурай или Лада Нива- данък 20лв., части много и без пари, разход малък...

Коментар

Първоначално публикуван от Емо72 Преглед на мнение
            фронтера къса база,не гние,добър разход,1999-2000г,и бензина и дизела са добри
            Кой дизел на Фронтера е добър...?
            Ама как убедено се изказват някои-ужас!
            много автомати-слаби резултати!

Коментар

просто питам информативно да знам горе-доло за какво става на въпрос, самурай и витара не бих взел никога.от jeep най ми допадат Xj i grand cherokee 1.Също така не съм карал автоматик и ми е интересно как е извън пътя.

Коментар

Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнение
                Кой дизел на Фронтера е добър...?
                Ама как убедено се изказват някои-ужас!
                Исузо!!!
                МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнение
                  Исузо!!!
                  Да де, ама и те вече маи много не ги бива.
                  SUZUKI VITARA V6
                  HONDA CBR 919RR
                  MERCEDES ML
                  MAN TGA D2O COMANREIL 18-430

Коментар

Първоначално публикуван от rammzess Преглед на мнение
                    просто питам информативно да знам горе-доло за какво става на въпрос, самурай и витара не бих взел никога.от jeep най ми допадат Xj i grand cherokee 1.Също така не съм карал автоматик и ми е интересно как е извън пътя.
                    Без да си карал каквото и да е 4х4, "горе-долу" нищо няма да разбереш, който и да ти обясни! Не си писал от къде си, намираш първата , организираща разходка група близо до теб, и се присъединяваш - сигурен съм, че никой колега няма да ти откаже "практически урок"!
                    П.п. Бе и на ме ми допада Вранглер Рубикон, ма карам друго, дето ми е по джоба, и не го мисля. Успех!
                    "Make love, not war!"

Коментар

И в крайна сметка взели самурай и кой или не.
                      В тоя раздел всички теми почват: искам : здрав, малко да харчи, евтин за поддръжка за 5-6к.,след 2000г със всички екстри, да го карам на луната, да стига до луната, ама и на бала да ходя с него, И винаги се стига до В8 или Ланд круизер. Това звучи като с едни обувки на всякъде и постоянно да ходиш - не става или тежък офроуд за състезания и го караш там с платформа, или заводско с малко пипане та да го караш и в града като се наложи. Най-смешното е че и аз така тръгнах с тия изисквания с 7-8к, качих се на какво ли не да го пробвам, избрах какви компромиси да направя и за какво точно го искам, и накрая взех Ланд круизер 95

Коментар

• Re: Високопроходимо работно магаре

Lada niva

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X