Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Високопроходимо работно магаре

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Високопроходимо работно магаре

Първоначално публикуван от mstef Преглед на мнение
    Извратеняци За вас това може да е терен дето го минавате с Нисан Микра, ама за други е тежък офроуд...
    Чак с микра не, ама с москвич като стой та гледай
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

+ 1 за Диското. В общи линии отговаря на всички изисквания.
      BMW R1200GS LC EXCLUSIVE, Triumph Tiger 800 XRx, Honda Transalp 600
      LAND ROVER Discovery II V 8 - 4.0, BMW 530 xDrive
      Не е достатъчно да си знаеш цената, трябва да се отчита и търсенето.

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
        Чак с микра не, ама с москвич като стой та гледай
        Че преди 10-ти като не ни даваха да имаме Жипове с кво ходехме по сокаците за зайци?!
        По-младите разбира се не помнят!
        МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

+1 за Диското .Трябва да рекламирам , все пак продавам едно .

Сега сериозно , за работно магаре е доста добра кола , има голямо пространство отзад.И може да се каже , че е комфортно.Но определено не е малък джип и тежи .Но пък е добро за междуградско каране , стига да не си пилот изпитател.
          Ford Bronco II 2.9 V6
          Уаз 469Б
          Hyundai Santa Fe 2.0 CRDI 125
          0899846606

Коментар

Що не дървендер? Или РР класик?
            Последно редактирано от babuka; 05-02-14, 14:01. Причина: грешка
            Land Rover FREELANDER 2 td4 S 2013г. Facelift
            0886030780

Коментар

Първоначално публикуван от stankos Преглед на мнение
              Човека в първото мнение пише за Саморай визира и Витара пък вие му предлагате Диско ! Що не му предложите Тундра направо ?!?
              То е ясно ,че всяка тема накрая стига до V8 ,ама сме още на първа страница !
              Със Самурай и Витара едва ли ще си свърши някаква работа.Ако е за разходкаджийска кола може . Диско единичка е идеално за бюджета и нуждите .
              Виден столичен ихтиолог

Коментар

+1 за Тундрата.Не продавам ама ще върши работа.

Коментар

Първоначално публикуван от babuka Преглед на мнение
                  Що не дървендер? Или РР класик?

Трудно ще се вмести в бюджета , иначе е добро за дървендера имам в предвид.За РР нямам наблюдения
                  Последно редактирано от ilko_o; 05-02-14, 14:02. Причина: добавяне
                  Ford Bronco II 2.9 V6
                  Уаз 469Б
                  Hyundai Santa Fe 2.0 CRDI 125
                  0899846606

Коментар

А за бус с двойно предаване замислял ли си се?Нещо то сорта на мерцедес 309д или VW LT.
                    0 8 76 36 8 542

Коментар

Колега, има едно работно конче, ако имаш интерес 0899/993440
                      Последно редактирано от gopi1; 05-02-14, 14:38. Причина: Ей не се научиха как се предлага кола във Форума!

Коментар

Първоначално публикуван от Rosen-shumen Преглед на мнение
                        +1 за Тундрата.Не продавам ама ще върши работа.
                        Освен това се побира в бюджета, има лесна и евтина поддръжка и няма да му е жал да я набута в деретата и драките.
                        BMW R1200GS LC EXCLUSIVE, Triumph Tiger 800 XRx, Honda Transalp 600
                        LAND ROVER Discovery II V 8 - 4.0, BMW 530 xDrive
                        Не е достатъчно да си знаеш цената, трябва да се отчита и търсенето.

Коментар

Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнение
                          Че преди 10-ти като не ни даваха да имаме Жипове с кво ходехме по сокаците за зайци?!
                          По-младите разбира се не помнят!
                          Е, и със ЗАЗ се стигаше бая далече!
                          Имаче към настоящото тайм, може да се погледне и Корейската Ужаска - Спортидж.

Коментар

Не,че имам нещо против Диското ,ама по същата логика и Пахеро и Черок ще му свършат работа ! Защо да се ограничаваме ? Не случайно попитах като единствен автомобил колко е голямо семейството , защото това доста би наклонило везните в определена посока , ако ще се вози сам защо му е голям и тежък кораб !

Коментар

+1 за Диското
                              По-добре здрав и богат, отколкото беден, но болен !!!

Коментар

първо благодаря на отзовалите се.
                                съдейки по предложенията ви мисля че може би не сте ме разбрали правилно или аз по-скоро не съм се изразил достатъчно ясно.
                                значи
                                1.под работен кон имах предвид, като съм на село да мога да тегля едно ремаркенце примерно,а като съм в софия да мога в багажника да сложа някой друг куфар с инструменти.
                                2.на 25г. съм, нямам жена и деца,най-много с мен да има още един човек.
                                3.относно тежкият offroad съм сигурен че е тежък просто явно не съм го представил правилно.
                                4.това да е пригодно за тунинг съм имал предвид да има готови части/китове за окачване, раздатки, и т.н. и в същото време като цена спрямо друг модел/марка джип да са евтини.тоест с Хлв един самик ще може да се направи по-проходим от едно паджеро примерно,поради по-евтините части и китове за самика.

поради тези причини съм се ориентирал точно към самурай или витара...............като концепция виждам нещата така:
                                Сравнително малко и леко джипче, с подобрено окачване,гуми 31-33,бавна раздатка и ..................засега толкова.
                                с една дума май най-точното определение ще е разходкажиска кола,както някой беше писал,макар че ще си я ползвам и в ежедневието отвреме-навреме.
                                плюсовете на самика са целия мост,а на витарата пружинното окачване............или да не се занимавам с глупости да ходя по гаражи и сервизи ами да си взема готов направен самик/витара/някъква друга лека къса база.
                                пс.някой може ли да обясни как мога да пусна линк към обява която съм гледъл примерно в мобилето,защото вече пробвах ама явно нещо съм в нарушение с линковете който бях писал.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X