Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Високопроходимо работно магаре

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Високопроходимо работно магаре

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
    ... какво не те устройва във фултайма ? ...
    Да заложа ли, че ще чуеш "Разхода е висок"... И си е вярно де...

Коментар

Първоначално публикуван от mstef Преглед на мнение
      Да заложа ли, че ще чуеш "Разхода е висок"... И си е вярно де...
      Не е много сериозно, при положение , че е готов да даде 11 000 за хоби-автомобил...
      Виден столичен ихтиолог

Коментар

При изискване да е "икономична", да е с 33-ки и 17" лифт цялото начинание е несериозно...

Коментар

Първоначално публикуван от mstef Преглед на мнение
          При изискване да е "икономична", да е с 33-ки и 17" лифт цялото начинание е несериозно...
          Дам, след 5 страници, забравих че трябва да е икономичен...Тогава остава на Щрака трабантелата...
          Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
            Не че ти препоръчвам Хошимин-а , но какво не те устройва във фултайма ? Като блокираш междинния диф става парт-тайм .А парттайма няма как да стане фул...

даде ама доколкото четох при тази джипка не е баш блокиране,защото се осъществявало от някаква ЕЛЕКТРОННА програма която преразпределя въртящите моменти м/у колелата или нещо от този сорт,просто това ми се струва доста сложно и ненадежно за offroad,но пак казвам че не съм наясно със съответната сис-ма.
            относно разходът мисля че като за мотор с тези характеристики не е чак толкова много.

за "икономичноста"+ 33-31ци+ лифт на 3 страница/някъде по средата/ много ясно съм обяснил какво точно имам предвид.

Коментар

Първоначално публикуван от so19 Преглед на мнение
              за "икономичноста"+ 33-31ци+ лифт на 3 страница/някъде по средата/ много ясно съм обяснил какво точно имам предвид.
              Ами как да ти кажем -
              разходът на една кола расте пропорционално на височината на самата кола и на диаметъра на гумите, повдигнат на квадрат. А пък ако решиш че гумите трявбва и да са широки, ...

Коментар

...за "икономичноста"+ 33-31ци+ лифт на 3 страница/някъде по средата/ много ясно съм обяснил какво точно имам предвид.
                Вероятно имаш предвид това:

"относно разхода не че искам да харчи колкото смарт, а мисълта ми беше че добре подготвен малък джип ще харчи много по-малко отколкото голям тежашт 2 тона,защото малкия лек самик няма нужда от голям лаком двигател за да ги върти тези 33ки." + малко по-късно спираш на 9-10/100 бензин/дизел...

Един жокер- мотора на пуча въшка като Самурая има много повече проблеми със завъртането на огромни и тежки гуми, отколкото с разхождането на 7-8-900 кила купе...

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                .... А пък ако решиш че гумите трявбва и да са широки, ...
                Е то само тесни гуми му трябват и на всеки 3-ти завой ще се обръща...

Коментар

Сега стоплих, искаш с 1000 кубиковото моторченце да въртиш големи търкала...пак опираме до колегата щрака и неговия траб...
                  И пак няма да ти харчи колкото със стоковите гумички...
                  Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                    Я го знам това и съм го писал по-горе.

Просто човекът не го знае и не е виновен за това, та да го ядат всички.
                    Не всички, аз не съм го ял.Предложението ми за газката е съвсем сериозно, даже с поста си се опитвам да убедя сам себе си.Но определено клоня към нещо подобно, някво камионче.Просто не виждам вече смисъл да влагам в некъв стар дръгел и да го наджипвам, като може направо да скоча на подобен камион.Докато стигнеш до дерето, по асфалт, се гърчиш еднакво и при двата варианта.
                    Всеки трети е шести

Коментар

• От: Високопроходимо работно магаре

добре момчета,опитах да обясня,кой ме разбрал разбрал,кой не не....петък вечер е все пак,пожелавам на всички приятно изкарване/почивка.

Коментар

Един ПатролY60 RD2.8T при спокойно каране дава расход около 10-12/100 нафта. Поне при мен е така. 33" при окачване в нормално състояние влизат съвсем спокойно без никакви преправяния. По мои разбирания доста по-комфортен от един Самурай. И в стоков си вид, с 33-ки ще те изуми с проходимостта. Поне на първо време, защото апетита идва с ЕдЕнЕ

Относно Витари - намери Иван Попов тук във форума.....
                        Относно Самураи - например Банджо или Дявол Коледа.....

Поговори със хората - правят точно тези джипки - ще ти кажат и бюджети и всичко останало....

ПП Има и други хора, коите правят тези коли, ама ги цитирах защото първи ми идват на ум..... Търси из съответните раздели
                        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                        Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Сещам се за една витара на един самодеец, с присаден отпред заден мост от самурай и преправяния по рамата и т.н.Казвах му преди години, че хората ги правят тия неща по широкия бял свят, ама примерно тойотовски мостове, 2.4 тойотовски матор, ама той вика че нямал кинти и щял да си направи "ебати краулера".Направи...паяк.Като го подкара по снега направо, вървеше на една страна като ударен самолет и всяка гума оставяше своя различна следа...
                          Всеки трети е шести

Коментар

фронтера къса база,не гние,добър разход,1999-2000г,и бензина и дизела са добри

Коментар

Първоначално публикуван от Емо72 Преглед на мнение
                              фронтера къса база,не гние,добър разход,1999-2000г,и бензина и дизела са добри
                              От Горублане, нали?
                              Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Може и от Враца.
                                SUZUKI VITARA V6
                                HONDA CBR 919RR
                                MERCEDES ML
                                MAN TGA D2O COMANREIL 18-430

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X