Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Високопроходимо работно магаре

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Високопроходимо работно магаре

Абе ти колко самурая на 33ки си виждал?
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
      Абе ти колко самурая на 33ки си виждал?
      Как бре - пълно е със саморасляци на 33-ки поне и всички са работни магарета - демек - тонове носи!
      Без сериозни промени - само едни 33-ки!
      Обем - окромен - вар, цимент, че и тухли осморки - всичко има къде да сложиш!
      Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Някой да предложи Диско !!!
        Ще се повторя виж и Ферозите !

Коментар

Добре де, решил си да си купиш Самурай, ами купи си го. Сложи му и 33ки, и това си решил. Колкото и да ти говорят, че това ще е някаква гротеска с тоя бюджет, парите са си твой. Спокойно можеш да си ги трошиш как си искаш, макар че в случая ще е по добре да ги дариш някъде. Мъките ще са по-малко и ще се свърши по-бързо.
          "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
            Как бре - пълно е със саморасляци на 33-ки поне и всички са работни магарета - демек - тонове носи!
            Без сериозни промени - само едни 33-ки!
            Обем - окромен - вар, цимент, че и тухли осморки - всичко има къде да сложиш!

е недей така с лошо,ясно ми е че си трябват промени,пък и да не са 33ки и 31ци става.
            отделно аз тонове неща да носи,а това с торбата цимент съм го написал съвсем образно,не работя в строителния бранш просто отвреме-навреме ще го търкалям джипа в София.
            също така както писах ми е ясно че самика и витарата не са най-удачните коли за градско/междуградско,но за мен най-важни са качествата за извън пътя,с другото ще е голям компромис.
            Ясно че 5-6000лв няма да стигнат да се качи кой да е джип на 31-33ки,но на мене идеята ми е сега за тези пари да купя нещо що-годе ставащо за offroad и догодина примерно да вкарам още 5-6000лв за да го донаправя точно така както искам,всепак и аз работя за една заплата и немога да извадя бала пари на куп.
            почнах да се замислям и за витара дълга база като компромисен вариант, някой може ли да каже като пари колко ще излезе да се качи на цели мостове това животно?

Коментар

И 31ци не става без много, повтарям много, работа=пари=време
              5-6 к ще ти стигнат за жип на 31ци ама не и самурай или диско.
              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

31-ци на Диско ще струват колкото цената им + малко работа с флекцата.
                Някой размери влизат и без подкастряне.
                Не много агресивни, ма и практиката показва, че хората, които в раздела мислят за "тежък офроуд" имат предвид тва, дет ние му викаме "друсни полянка".
                И накрая купуват "уникално добрите" МТ на БФГ. На старо, на 25000 км. декларирани. След 10000 км. ги продават на следващият. Пак на 25000
                Тъй че - купувай каквото искаш - с времето ще разбереш дали си сбъркал. И ще разбереш какво ти трябва.
                Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                  И 31ци не става без много, повтарям много, работа=пари=време
                  5-6 к ще ти стигнат за жип на 31ци ама не и самурай или диско.
                  добре де можеби аз съм в тотална заблуда ама гледайки по нета смятам нещата така:
                  за самурай
                  1. 5" Combo Suspension System $830=1250лв
                  2. раздатка 5.14/6.5 $630/800=950/1200лв
                  3. съединител $300=450лв
                  4. мостове от тлк70 тук вече незнам за цена,смятам ги на 2000лв,но пък за сметка на това мисля да ги слагам на по-късен етап.
                  всичко без мостовете излиза към 3000лв.+ примерно/тук също не съм запознат/ 1000лв за работа идва на 4000лв общо,за витара сметките май са идентични.
                  това при условие че взема някой евтин самик/витара за 1500-2000лв колкото за база и реално цената ще дойде на 6000лв.
                  аз обаче мисля че по-добрия варянт е за тези 6к да взема някоя вече направена машина,с части подобни на горните, и след година примерно да набия още едни 5000лв за да я донаправя перфектно.

и понеже съм тъп и упорит пак да попитам някой има ли наблюдения в/у този самурай.
                  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:samurai1.jpg
Прегледи:1
Размер:92.6 КБ
ID:5561205
                  струвамисе доста евтин за това което е написано в обявата,доколкото знам читаво пружинно окачване стъпва на 3-4000лв,та ако някой го е виждал наживо и знае реалното му състояние ще съм много благодарен да сподели.

Коментар

Виждам че пак се "бълникат" различни и протеворичиви изисквания,но да попитам и аз?9 Какво се разбира под "сравнително икономичен" ....Колко трябва да е разхода на извън градско при 90 км. в час( бензин,газ,дизел)?Отговора ще даде сериозна индикация какво се търси!

Коментар

Първоначално публикуван от petkov_bb Преглед на мнение
                      Виждам че пак се "бълникат" различни и протеворичиви изисквания,но да попитам и аз?9 Какво се разбира под "сравнително икономичен" ....Колко трябва да е разхода на извън градско при 90 км. в час( бензин,газ,дизел)?Отговора ще даде сериозна индикация какво се търси!

разходът според мен доста зависи от това какво ще се прави по джипа,колко е натоварен и т.н, но за бензин/дизел бих казал макс 10/9................друг е въпроса,че за концепцията която търся 90км/ч са малко множко.
                      за горното самурайче питам толкова много защото видях надпис на vromos и ако наистина е правено там мисля че ще си заслужава.

Коментар

Вромос вероятно му е лебедката.

Коментар

И да е правен там е без значение- не е ясно какво е правено и колко е останало. Вземи си го пустият самурай като те кефи толкова. Само да не ревеш после, щото самурай за ежедневка е голяма мъка. Подготвен пък е 2-на мъка...
                          Не случайно ти се казва да ги зарежеш тея кошници и да се огледаш за друг модел...

Коментар

Всъщност е рядко странна идея да се купи тунинован автомобил, еле па от явен начинаещ. Сериозният тунинг са едни безкрайни компромиси, с които автомобилът уж може повече работи, ама става все по-малко автомобил и все по-малко хора могат да го карат безопасно. Отделно че не става по-здрав.

Коментар

Аз правих един опит за 2-3 седмици да си избера самурай преди около 10 години и се отвратих колко строшени, изгнили и т.н. са тези колички... А пък да му сложиш 33-ни и да развие 90кмч За разхода... 10/100 е постижимо, ама с нормалните си гуми (като за съвременна малолитражка)...
                              Преди около 4 години направих опит да си купя едно доста запазено Джимни... Ами не се получи... Отпред не могат да седнат 2 мъже, освен ако са от една порода със СерГей (демек прегърнати)...

За въпросните 4000лв си вземи една Кия, Терано или Паджеро (може и Диско) и си гледай живота...
                              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от so19 Преглед на мнение
                                добре де можеби аз съм в тотална заблуда ама гледайки по нета смятам нещата така:
                                за самурай
                                1. 5" Combo Suspension System $830=1250лв
                                2. раздатка 5.14/6.5 $630/800=950/1200лв
                                3. съединител $300=450лв
                                4. мостове от тлк70 тук вече незнам за цена,смятам ги на 2000лв,но пък за сметка на това мисля да ги слагам на по-късен етап.
                                всичко без мостовете излиза към 3000лв.+ примерно/тук също не съм запознат/ 1000лв за работа идва на 4000лв общо,за витара сметките май са идентични.
                                това при условие че взема някой евтин самик/витара за 1500-2000лв колкото за база и реално цената ще дойде на 6000лв.
                                аз обаче мисля че по-добрия варянт е за тези 6к да взема някоя вече направена машина,с части подобни на горните, и след година примерно да набия още едни 5000лв за да я донаправя перфектно.

и понеже съм тъп и упорит пак да попитам някой има ли наблюдения в/у този самурай.
                                [ATTACH=CONFIG]679787[/ATTACH]
                                струвамисе доста евтин за това което е написано в обявата,доколкото знам читаво пружинно окачване стъпва на 3-4000лв,та ако някой го е виждал наживо и знае реалното му състояние ще съм много благодарен да сподели.
                                Колеги, явно едно магаре търси друго помогнете му да си начеше крастата тази година да изхарчи 6000лв. пък догодина още 5000лв. да направи самик чудо.
                                ДИМИТЪР ВЪЛЕВ- ЧИЧО МИТКО /ОРИГИНАЛЪТ/
                                ЛАНДРОВЪР ДИСКАВЪРИ-1
                                0896 846 246

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X