Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Високопроходимо работно магаре

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Високопроходимо работно магаре

Първоначално публикуван от so19 Преглед на мнение
    машината ще я използвам за следните неща:
    1.40% тежък offroad-корозирали черни пътища,планински тежки преходи/разходки,дерета,калища,изкачване на стръмни наклони,тежки риболовни излети и др.подобни.
    2.25% като работно магаре,когато съм си на село.
    3.20% за в София,когато ми се наложи (нямам друга кола).
    4.15% междуградско каране.

искам машина да има следните качества:
    1.висока проходимост.
    2.да е максимално здрава със сравнително евтина поддръжка и резервни части.
    3.да е пригодна за тунинг.
    4.резервните части да се намират лесно.
    5.да е сравнително икономична...................май качествата станаха твърде много.
    БЮДЖЕТ 5-6000лв
    Виетнамка с кунг.Взимаш я за 6 бона подготвена от всекъде.Мотор в кондиция и с добра газова - на газ горе-долу е евтино съотнесено към теглото, габаритите, товароносимостта, и удобството да си разкарваш спалнята навсякъде.Уазката не е много по-икономичнаЗа дълго е толкова комфортна, колкото и всеки друг дърт дръгел "подготвен", за шест бона.Само дето подготвен нема да е 6.За София като качества на улиците и булевардите е подходящ, но за трафика май не.Недостатъците са че ГТП-то е два пъти в годината, че ако нямаш категория С трябва тепърва да изкарваш, и че няма климатик, и неудобния скоростен лост. Смешно ми е, ама не се бъзикам.Съвсем сериозно.Лично, когато дойде време отново да взимам вседеход, ще е нещо такова, а не някоя уазка дето вътре съм в неестесвена за шофиране поза, или някоя тойота дето е просто "по-кола" от уазката А, някой спомена патрол ли - ето, хората се учат бързо :http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=5lwk3x

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:CH_gaz_66_kung_k66.jpg
Прегледи:1
Размер:127.5 КБ
ID:5562081

Име:max-20100622101303473.jpg
Размер:67.5 КБ
ID:5562082

Име:x_8b6d6d22.jpg
Размер:50.3 КБ
ID:5562083

Последното е предложение за интериорното оформяне на кунга. http://etsphoto.ru/tyuning-kunga-gaz-66-foto.html
    Последно редактирано от Самодържец; 07-02-14, 15:12.
    Всеки трети е шести

Коментар

Младежа май допусна грешка ,че "нагази" в този ФОРУМ с въпроса СИ. Отговорите си бяха в "духа" на Форума.
      -Предлагам като начало да си вземе за 4000-4500 един истински катър от корейците с мерцедесовия 2.9 TDI мотор. Daewoo Korando, е един от добрите компромиси,има си всички екстри и става за магаре!!! Успех младежо,и не се сърди на съфорумците(ние сме си "болни").

Коментар

Първоначално публикуван от stankos Преглед на мнение
        Това за обикновенните хора , ама тука такива няма ,а пък за счетоводителите всеки разход е съществен !
        Професионални изкривявания !
        Така е, ама животът не е счетоводство. Ако имаш някаква житейска задача и ако един разход по нея е 20 пъти по-малък от друг, спокойно можеш да мислиш само за големия. Все едно покрай големия ще излязат още 10-70% непредвидени.

Коментар

+ 1 за Диското. В общи линии отговаря на всички изисквания, това е един вълк в овча камионеста кожа, ако мога така да доложа, г-н старшина....

Коментар

Счетоводител кривнал от правия път си е вече....Патология.
            Да се върнем на темата . Според вас какво ще си вземе момчето ? Самурай или...Самурай.

Коментар

Първоначално публикуван от stankos Преглед на мнение
              Счетоводител кривнал от правия път си е вече....Патология.
              Да се върнем на темата . Според вас какво ще си вземе момчето ? Самурай или...Самурай.
              -"Сам"....."рай". И дано не е по- висок от 1.70 и 65 кг. .

Коментар

Първоначално публикуван от petkov_bb Преглед на мнение
                -"Сам"....."рай". И дано не е по- висок от 1.70 и 65 кг. .
                Това от собствен опит или за да се правим на компетентни? Съм по-висок и доста по-тежък и се чудя как се събирам вътре, а пък като кача и Марто, близо двуметров лонгур как ли се събира. Тук около мен има няколко с такива калинки които излизат извън зададените от теб параметри и ги карат години наред. В Нива например ми е много по тясно и неудобно, ама да чешем клавиатурата май е по важно.
                Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Младежа май допусна грешка ,че "нагази" в този ФОРУМ с въпроса СИ. Отговорите си бяха в "духа" на Форума.
                  ....
                  Не е като първо да не опитахме с добро, нали?
                  Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
                    ...Съм по-висок и доста по-тежък и се чудя как се събирам вътре, а пък като кача и Марто, близо двуметров лонгур как ли се събира...?
                    Това е проява на старото правило че не е мъдро да си много ербап при изясняване на пътни ситуации, защото и от най-дребната колица може да излезе някой много голям и много як човек.

Коментар

Ясене, много добре знаеш, че тия работи не се правят с "бюджет". Правят се с неограничен бюджет, знания и попадане на правилните хора. Което пак не е гаранция, че ще се получи нещо прилично. От първия път. Обикновенно става след няколко проби - грешки. Накрая се получава една уникална машина, много добра примерно да премине през едно дере, обаче стигането по асвалт до това дере е истинска мъка. Е, ако беше казал човека, че иска машина за дерета, нямаше да се обаждам, или ако се обадех щях да приветствам. Щото имам известна представа и се сещам от къде и с колко какво може да се направи.

Коментар

Я го знам това и съм го писал по-горе.

Просто човекът не го знае и не е виновен за това, та да го ядат всички.

Коментар

-Предлагам като начало да си вземе за 4000-4500 един истински катър от корейците с мерцедесовия 2.9 TDI мотор. Daewoo Korando, е един от добрите компромиси,има си всички екстри и става за магаре!!! Успех младежо,и не се сърди на съфорумците(ние сме си "болни").
                          за сърдене и дума неможе да става, важно е майтап да има..........нищо че е само на мой гръб..........ама вие ще видите като закъсате некаде как ще ме молите да ви дърпам с голуемия лоуш самик
                          сега сериозно по "темата" още не съм решил със сигурност какво ще бъде,макар че си ме тегли към самурая /за тоя бюджет мисля че ще стане най-проходим/,взех и по LJ 70 2L-T да се оглеждам,ама ми се струва че там цените са доста по-високи от самурайските,пък и двигателя ми се вижда малко слаб,от друга страна чета тук по разделът за тойота, че безпроблемно може да се качи на 31ци,а с кит понижаващ предавателното число можело и 32ки да върти......
                          тоя 2.9 TDI мотор на Daewoo-то ми се вижда доста добре,ама май е само фуллтайм,което мен не ме устройва.
                          преди бях питал ще питам и сега някой може ли да каже колко излиза кола като тази или витарата да се направи с цял преден мост.

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
                            Това от собствен опит или за да се правим на компетентни? Съм по-висок и доста по-тежък и се чудя как се събирам вътре, а пък като кача и Марто, близо двуметров лонгур как ли се събира. Тук около мен има няколко с такива калинки които излизат извън зададените от теб параметри и ги карат години наред. В Нива например ми е много по тясно и неудобно, ама да чешем клавиатурата май е по важно.
                            Когато става дума за основен автомобил,човек не иска да проверява мазохистичните си възможности.
                            Точно защото срещах трудности при по дълги преходи и не само със самурая,а и с ферозата(цероза),пандата ,че даже и в нивата. Всеки има различна представа за удобство(комфорт).
                            -Когато е за "спорта и тръпката" може всичко!!!

Коментар

2.9 TDI мотор на Daewoo-то ми се вижда доста добре,ама май е само фуллтайм,което мен не ме устройва.
                              Не че ти препоръчвам Хошимин-а , но какво не те устройва във фултайма ? Като блокираш междинния диф става парт-тайм .А парттайма няма как да стане фул...
                              Виден столичен ихтиолог

Коментар

преди бях питал ще питам и сега някой може ли да каже колко излиза кола като тази или витарата да се направи с цял преден мост.
                                Приблизително от 100 до 100 000лв.
                                "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X