Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Audi A4 quattro или BMW 330DX?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Audi A4 quattro или BMW 330DX?

Първоначално публикуван от rraadd00 Преглед на мнение
    Благодаря за мненията, особено тези по същество

Страхил и Явор знаейки колко ми е многолюдна челядта предлагат по-голяма кола, но това което искам е нещо предимно за мен. Кола с която да си върша работата в града и да пътувам в командировки. Именно за това търся нещо по- малко.

А дизелите на Аудито и БМВто как са от към разход?

Също ми влезна в полезрението Субару дизел. Тук някой има ли впечатления.
    Бмв имат една мнооого гадна екстра.. като му настъпеш газта и оная стрелка за разхода като отиде на 40............
    3.0тди куатро , 12 смесен..

Коментар

...Също ми влезна в полезрението Субару дизел. Тук някой има ли впечатления.
      Личните ми впечатления са съвсем скромни - от няколко "кръгчета". Двигател като двигател - като всеки съвременен дизел.
      По едно време имаше някаква драма с коляновите валове - късаха се при някакъв пробег. Твърди се, че проблемът е разрешен.
      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Нищо ново дизелово не те съветвам д авзимаш, особено пък тия двете... Бензин и газов инжекцион за горивото, е газта падна с 15 стинки някаш... Просто тук нафтата не става и я кльопат само старците... Ако не искаш газ и искаш нисък разход с малко ремонти, ами ще трябва да смениш държавата .

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
          Човека е написал 'ДА НЕ Е ДИЗЕЛ' !!
          И същевременно в заглавието на темата е споменал за "BMW 330DX"
          И аз си помислих, че говори за дизелово бмв, но явно колегата не е запознат с точните абревиатури използвани при обозначаването на автомобилите BMW.
          Като цяло такова животно няма и не съществува, има 330Xd, където обаче двигателят е дизелов, а задвижването е 4Х4.
          Колата, за която става въпрос според описанието е BMW 330Xi- трилитров бензинов с 4х4.
          По темата- твърдо за БМВ поради ред причини. Аудито като цяло е една доста разочароваща кола.
          Jeep Cherokee XJ 2.1TD- продаден
          Grand Cherokee Limited V8 Quadra Drive

Коментар

3.0tdi 4x4 на A6 след 2005 година..

Леко мада фака бих казал..

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture0291.jpg
Прегледи:1
Размер:124.3 КБ
ID:5482625Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture0292.jpg
Размер:129.5 КБ
ID:5482626Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture0293.jpg
Размер:146.5 КБ
ID:5482627Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture0294.jpg
Размер:98.5 КБ
ID:5482628Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture0295.jpg
Размер:69.5 КБ
ID:5482629Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture0296.jpg
Размер:79.3 КБ
ID:5482630Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture0297.jpg
Размер:87.1 КБ
ID:5482631

И това всичкото е започнало от една дюза..
            Който се интересува пък да види цените на дюзите на тези курници.. Нямам думи..

Коментар

BMW-2,5d 2004г,закупен от горубляне на "невероятните" 82000км през 2008г,ръчни скорости(убих се да търся,мразя автоматици),държи се прилично за възраста си,разход 7-7,5/100км извънградско при нормално каране до 130-140км/ч.Здраво като чук,досега са сменяни консумативи,масла,филтри,накладки,предни дискове и гуми,това за около 250000км.Капризно на тема джанти заради рън-флатовите гуми със които е окомплектовано(няма резервна гума)и постоянно се цепеха,проблемът се решава със нормални гуми.
              Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
                За бмв не знам, имам приятели доволни от 3та и 5та серия след 2005 година, но дизелов в-образен - никога..Утре ще пусна снимки от а6 да ви стане ясно какво говоря..
                Е-клас 2.2 cdi е добър вариант според мен и комбито е красиво.. Ц-клас много друса..
                Малее...хиляда вериги накачени .А за дизелите..така е. Важна е сметката 'на края', а не само горивния разход. Става въпрос за по-новите дизели, а не за старите 'вечни' мотори от едно време! За боксер-дизела, гледах един двигател и ми направи впечатление, че на него пишеше ' Субару боксер D4D' , та поомешали са се с Тойота нещо, така че едно на ум за денсовите дюзи!
                0899 шест5313нула
                За всекиго по нещо

Коментар

...
                  Страхил и Явор знаейки колко ми е многолюдна челядта предлагат по-голяма кола, но това което искам е нещо предимно за мен. Кола с която да си върша работата в града и да пътувам в командировки. Именно за това търся нещо по- малко...
                  Като се наложи да се качите всички, още първия път ще ме разбереш защо ти препоръчвам пета серия. Днес съм свободен, ако и ти имаш време звънни и ще тестваме 5та серия (Е39) дали ще ти пасне като размери.
                  V70-T5 / GR 2,8 / XV1900A

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
                    Бмв имат една мнооого гадна екстра.. като му настъпеш газта и оная стрелка за разхода като отиде на 40............
                    3.0тди куатро , 12 смесен..
                    Моментния разход съм го виждал и по-висок, но смесения за последните 8000 км според борд-компютъра ми е 13,0/100 - 4400 сс, автомат, задно.
                    Карам го според нуждата - и в града, и извън, и бавно, и бързо. Карал съм и за "рекорд за нисък среден разход" - 7,8/100 София - Пирдоп - София.
                    Мисълта ми е, че наред с увеличаване на масата на по-новите модели, двигателите като че ли успяват да наваксат икономичността с технологии, и съвсем не е грешка, ако човек не е на социални помощи, да погледне и към мааалко по-големи двигатели... при БМВ специално може да бъде приятно изненадан от разхода.

Коментар

Странно колко BMW-исти има в оффроуд форума.Що така?Айде на 25-и в Пловдив да нищим проблема.Аз сега съм в дилема как да съчетая БМВ и оффроуд събора ,че съвпадат пък ми се ходи и на двата.

Коментар

Темата стана мешена скара , почна се бензин взеха да се показват дизелови двигатели . По добре колегата да пише един модел на ауди и един не бмв и тогава да коментираме кое как ,то в всяко стадо си има мърша с изключение на фиат ,форд,и франция . Знам че на бмв 30 д има едни клапи в смукателния колектор които се развиват по време на движение и влизат в цилиндъра и става леща ,от там на същия мотор не може да се изолира ЕГР клапана ,заложен е софтоерно (може но срещу 1000евра в германия ,не знам още някой да го прави тук ) от там почва да задръства тези клапи и колектори и трябва да се свалят и чистят ,не е приятно от личен опит .
                        Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Мда,имам познат на който основния бизнес е да вкарва Аудита от немско.Внася само дизели предимно 3,0 тди,А4 и А6.Всичките които вкрава са с проблемни дюзи от там.Максималния пробег който съм виждал е 200 000км вкаран от там.Взимат ги по евтино,тук сменяват(закърпват) с дюзи втора употреба,и айде на пазара.Колкото изкара,да му мисли новият късметлия.Мисълта ми е че от тамошната нафта заминават дюзите,а тукашната не ме си мисли.Взимай бензин,съвременните са също сполучливи.Марката по избор.

поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от Postman Преглед на мнение
                            Моментния разход съм го виждал и по-висок, но смесения за последните 8000 км според борд-компютъра ми е 13,0/100 - 4400 сс, автомат, задно.
                            .
                            Дизел или бензин?
                            0899 шест5313нула
                            За всекиго по нещо

Коментар

Бензин, дизелите в скромния ми автопарк са сведени до санитарния минимум

Коментар

Първоначално публикуван от Postman Преглед на мнение
                                Бензин, дизелите в скромния ми автопарк са сведени до санитарния минимум
                                А само градско колко гълта?
                                0899 шест5313нула
                                За всекиго по нещо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X