Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Audi A4 quattro или BMW 330DX?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Audi A4 quattro или BMW 330DX?

Имам приятел, който кара БМВ дизел 2007 година. Ползва го вече четвърта година, комби е, има три деца и е капризен към колите. Каза, че смесеният разход му е между 7-8 в зависимост от приоритетно градско или навън. Само добри отзиви съм чувал от него за колата, ходи по майстори само за боята и счупените от крадци части по екстериора.
    Мит е, че новите БМВ харчат много.
    Ауди...............от всичко което виждам около мен, май само ново или до една година да е, за да може като ти омръзне, точно детските му проблеми вече да не са твои.

Коментар

Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнение
      Почети малко из форума на бмв..........
      С повечето колеги с Е60 от бмв форума се познаваме и виждаме от години, и до преди година бяхме едва 15-тина души с Е60 там. До сега не съм чул някой да се е оплакал от ЕГР. Вярно, повето не са "нов внос" на по 130к км "реални". Ако за проблеми с ЕГР визираш новонавъдилите се Е60 във бмв форума "нов внос оригиналдъ" на по 600-700 000км е друг въпрос..
      M57D30T1
      W450

Коментар

Първоначално публикуван от josecuervo Преглед на мнение
        С повечето колеги с Е60 от бмв форума се познаваме и виждаме от години, и до преди година бяхме едва 15-тина души с Е60 там. До сега не съм чул някой да се е оплакал от ЕГР. Вярно, повето не са "нов внос" на по 130к км "реални". Ако за проблеми с ЕГР визираш новонавъдилите се Е60 във бмв форума "нов внос оригиналдъ" на по 600-700 000км е друг въпрос..

А сега кажи на колегата от де да намери да не е оргинълдъ и си златен.......
        Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Re: От: Audi A4 quattro или BMW 330DX?

http://www.bmw.de/de/topics/gebrauch...genboerse.html
          "Човекът е човек тогава, когато е на път!"

Коментар

Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнение
            А сега кажи на колегата от де да намери да не е оргинълдъ и си златен.......
            И без да давам жокери на Радо, мисля че се сеща къде да търси истинска кола . Аз доколкото разбрах той не търси скрап, а кола? Все пак ще използва колата и за дълги разстояния и ще вози семейството си в нея
            @Радо, за дълъг път определено по-голямата кола ще е по-удобна за теб, както каза колегата Postman по-горе, разликата в цената на поддръжката в сравнение с по-ниския клас не е голяма за разлика с комфорта.
            M57D30T1
            W450

Коментар

Направо си плаче за един Х5... с този бюджет ще е фейсово и слънце кола. Така де 4х4 нали
              Последно редактирано от Насов; 19-05-13, 22:29.

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
                Направо си плаче за един Х5... с този бюдвет ще е фейсово и слънце кола. Така де 4х4 нали
                Пристрастен си!
                По-добре витара, разхода ще е по-малък а друсането същото.. майтап

Коментар

За същите пари Витарата няма да е никак зле, факт , но дизеловото бмв не харчи много, а в пари с тая газ дето и пада цената може да се окаве 4.8 най-икономично

Коментар

Първоначално публикуван от VANKOO1979 Преглед на мнение
                    Странно колко BMW-исти има в оффроуд форума.Що така?Айде на 25-и в Пловдив да нищим проблема.Аз сега съм в дилема как да съчетая БМВ и оффроуд събора ,че съвпадат пък ми се ходи и на двата.
                    И на мен ми се ходи,но трябва да избирам между автокроса(бръмчилката от аватара) и останалите,май ще ходя на Търговище,че е по-близо...
                    Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Малко извън темата. След коя година ЦДИ-та вече са Ок?

Коментар

Първоначално публикуван от zlost Преглед на мнение
                        Ааа..като ти гледам возилото от подписа, за чий ти е цди???
                        0899 шест5313нула
                        За всекиго по нещо

Коментар

В много тестове тука в Германия се представят превъзходно... Наскоро гледах тест-а, с пълно разглобяване след 200 000 км. Отлични резултати... Подобриха качеството до старите нива и слава на Мерцедес. Бих казал след 2010 -та са ОК! А и по покупките и регистрациите отбелязват страхотен подем. Всяка седмица - (в автокъща тук наблизо са и минавам всеки ден) продават по няколко бройки, все C-та, 1-ва ръка само, най-вече комбита, 2010-2011 на по 90-100 000 км.

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
                            Ааа..като ти гледам возилото от подписа, за чий ти е цди???
                            Просто ми стана интересноНе съм си и помислял за подобна замяна - Форко е супер, а и бих го заменил за някой Бек като твоя. Но както казва един приятел: "животът е странно нещо и всичко може да се случи", та да съм готов със Знанието

Коментар

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
                              В много тестове тука в Германия се представят превъзходно... Наскоро гледах тест-а, с пълно разглобяване след 200 000 км. Отлични резултати... Подобриха качеството до старите нива и слава на Мерцедес. Бих казал след 2010 -та са ОК! А и по покупките и регистрациите отбелязват страхотен подем. Всяка седмица - (в автокъща тук наблизо са и минавам всеки ден) продават по няколко бройки, все C-та, 1-ва ръка само, най-вече комбита, 2010-2011 на по 90-100 000 км.
                              Благодаря ти за отговора! На мен ми беше по-интересно за по-старите ЦДИ-та. Коя година е преломната за Е-та и С-та с ЦДИ-та? Откога дюзите и всички други комън рейл-проблеми са отстранени?

Коментар

Благодаря ти за отговора! На мен ми беше по-интересно за по-старите ЦДИ-та. Коя година е преломната за Е-та и С-та с ЦДИ-та? Откога дюзите и всички други комън рейл-проблеми са отстранени?
                                Някой да ме поправи, ако греша, но мисля, че след 2008-а, с новия фейслифт. В предишните модели нито съм се заглеждал, нито съм чел за тях, изглеждат ми малко смешни с тия сляти сдвоени фарове. А и имат вече оптималните за дизел 220 CDI 125 kW (170 PS). Държат цена, повече и от Субаро-та. От 2008 още са 250 T CDI DPF Automatik - 150 kW (204 PS) и 320 CDI - 165 kW (224 PS). А 350 CDI- 195 kW (265 PS) са от 2011 и са просто друга бира.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X