Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Искам съвет каква кола да избера

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Искам съвет каква кола да избера

Еееее завистници.
    Може пък колата да е с истинска сервизна история с редовно попълвана книжка в тукашен официален сервиз или поне с КАРПАС от Белгия
    Land Rover Discovery II, V8 4.0
    VW Golf VI variant
    Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

За миналата година имам по-малко от 1000 /хиляда/ километра на колата. И понеже много карам, преди няколко месеца си взех втора кола /на жена ми колата не я броя/. Сега чуденката е как да ги опазя да не им станат гумите квадратни от стоене.
      Та има и такива коли, напълно изправни, и никой не ги кара.
      https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Има такива но повечето некарани са в България.В страните от Европа,повечето хора работят на по 50-100км от дома си.Елементарна калкулация би показала само колко километри се навъртат от ходенето на работа само.Аз,дето уж не карам много,минавам по 20-24хил. км на година.
        Yamaha Yz450F
        Suzuki Vitara V6 ''леко'' повдигната
        Всичко с ''рошави''гуми!

Коментар

Първоначално публикуван от ivo929
          Има такива но повечето некарани са в България.В страните от Европа,повечето хора работят на по 50-100км от дома си.Елементарна калкулация би показала само колко километри се навъртат от ходенето на работа само.Аз,дето уж не карам много,минавам по 20-24хил. км на година.
          Абсолютно потвърждавам думите на колегата моят годишен пробег е в рамките на 5 - 8000 км. това при всекидневно каране, стария жигулатор си замина на 21 г. и около 130 000 км.
          За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
          0878 79 20 61 Борис

Коментар

Не Ви разбрах какво искате да кажете, ама ...

Коментар

Предишния коментар е за Maystor.
              Едно "честито" не прочетох.
              Както и да е.
              П.п. Прави впечатление, че преди години коментарите са по-полезни. Зависи от хората.

Коментар

Аз също мога да покажа Toyota Aygo 2006г. на 49782 км. и Mazda Premacy 2004g. на 53879 kм. както и една Skoda Octavia 2007g. на 83000 км.
                И да. Без бастуни са.
                „Дори водата придобива лош вкус, щом се взема по рецепта.“

Коментар

Сееда 2009 г нов от магазина е на 70 000 км.карам го само събота и неделя,инъче карам още три коли,средно по 2500-3000 км.на месец само на служебната,отделно другите.Колегата има същия сеед като моя,неговия е на 24000 км.Просто не го кара,или по точно кара служебната
                  Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                  Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                  Анатолий Пейчинов o8875о9815
                  https://dvrbg.com/

Коментар

Брат ми купи 2011 година от магазина Корола за него и Колт за снахата, щото нали...не може тя да няма кола..Току що бяха продадени на 60 и съответно 15 хиляди километра..Королата още в гаранция !
                    В Швейцария също много от колите са на малко километри, ежедневно карани, но на къси разстояния. Седалките протрити от непрестанно качване и слизане, но километрите- малко, особено джипове, използвани за селскостопански нужди- да се дръпне ремерке до някъде , съм виждал на 20 години и 100 хиляди километра..ама вътре кочина
                    0899 шест5313нула
                    За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от Alleisha Преглед на мнение
                      ...
                      Едно "честито" не прочетох. ...
                      Честито!
                      Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                      Из "Златния телец"

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X