Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Искам съвет каква кола да избера

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Искам съвет каква кола да избера

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
    Не,че не се трошат,ама не искам да съм до дамата в момента, в който примерно и съобщят,че е за смяна въздушното окачване на някои от препоръчаните от теб коли...или 'измяука' автомат..или прекрасните дюзи на МЛ-а!А в Хондата като кое ще се строши и ще струва повече от двеста лева?
    Ихааа - и ти квооо - сменил си некога целото окачване ли? Ихааа...
    Щот аз карам и поддържам един въздух. А за цени - не се хващай, че си явно доста неподготвен
    Да се върнем на темата, че женицата не знае какво да мисли от такива изказвания на разбирачи.

Нека се поразходи из къщите и да види какво ще й хване окото (жена е все пак - така се избира кола).
    Търтьо - рейнджовете ще са й големи, нещо МЛ, Туарег, а-у...
    Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Давам ти Модуса от подписа за почти 1/2 от бюджета... Икономичен е, 4-5 дизел на 100. Не е висок като нещо джипесто, но е прилично висок за кола. Зимата ме изумява как се справя в снега. 2005та е. Има си АBS, ESP темпомат и разни други екстрички. Не е бордо, но е червен . Aa да, здрав е и частите са евтини. МЛ, Х за тея пари няма. Рейндж за жена ми се струва голям и камьончест... но може.

Коментар

Насов, подписа ти е хванал гората и се не види ич...
        https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Ха, вярно! Започвам разследване. Като се замисля сигурно нямам право на такъв подпис? Ето я темата http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=160355 като се надявам да имам право да пусна линк тук...

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
            Добре де, познаваме няколко вещи хора, ще я боядисат в бордо.

Ей сега ще дойде Пенчо да предлага Кия Спортидж (неговата я дава само за проба, не я продава). Тя си е червена, ама не помня колко точно червена.
            Бая си е червена!!
            И кво и е на Кията?

Коментар

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
              Ихааа - и ти квооо - сменил си некога целото окачване ли? Ихааа...
              Щот аз карам и поддържам един въздух. А за цени - не се хващай, че си явно доста неподготвен
              Да се върнем на темата, че женицата не знае какво да мисли от такива изказвания на разбирачи.

Нека се поразходи из къщите и да види какво ще й хване окото (жена е все пак - така се избира кола).
              Търтьо - рейнджовете ще са й големи, нещо МЛ, Туарег, а-у...
              И кой викаш е тоя икономичен Рейндж,дето предлагаш...може би дизеляка?Че харчи като ламя-харчи,но за сметка на това няма нищо общо с понятието 'здрав'!
              0899 шест5313нула
              За всекиго по нещо

Коментар

Аре пак забихме в темата Левски ЦСКА ...

При кола са амнайсе години и неясно състояние да ми се говори за поддръжка е ташакус максимус. Затва гледаш да те кефи на външен вид - в случая кармазъ, и да имаш късмет.

ПП А иначе жапонците случайно или не не карат баш същите коли дето пробутват в Европа
                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Субару Форестър или Аутбек 1998-2002. Високи, 4Х4, возещи комфортно, кеф ти ръчка, кеф ти автомат, здрави, мощни за хубави пътища, тези с по-малките двигатели имат и бавни и т.н., но няма червени. Само аутбеците имат някакъв оранджев цвет, но повечето са сиви, зелени или сини.

Коментар

Вие четете ли изобщо първия пост? И ако го четете разбите ли го? И ако го разбирате, карали и подържали ли сте всичкото дето го предлагате? А жена ли сте която е доволна от шибана Брава?
                    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

В първия пост пише, че жената иска по-висока КОЛА, след 2000г., до 10000лв., червена и предпочита дизел, нали?

Коментар

:-)
                        Радвам се, че не ми се смеете на изискванията :-)
                        Обаче...гледам и чета.
                        Suzuki Vitara - отпада.
                        Хонда CR-V - малка е.
                        Насов, хубава е колата ти. Червена ;-) Ама не искам такава. Искам по-висока и да има багажник. В твоята кола само моя багаж няма да побирам.

Ясене. "...Не се заблуждавай, че джип се кара по-лесно по завои..." Проблема сега на Брава-та е, че ако включа климатика и силата й я няма никаква. 75 коня са малко. Дадох пример със завоите на Буново, защото там пътувам често. И като алтернатива пътя Смолско-Байлово, който вече изисква друга кола :-)

Коментар

Ааа, ясно, искаме мощ. И щом 75 са малки за фиатчето, за джипка ще трябват доста повече.
                          Може би дизелите трябва да останат на втори план и да започнем от 3л двигател и нагоре?

Коментар

Ами значи не искаш кола, то по-високо и да не е това дето му викат жиб, че и с багажник е само субару... Витарата ако отпада и црвто ти е малко, Гранд /обаче бензин, с газ ако трябва да харчи по-малко пари/! Ако и той не ти хареса... може Нисан Терано 2. Или наистина МЛ или Х3, но ще ти трябват повечко парици за тях. Ако пък се окаже, че можеш и искаш да караш нещо камьонесто, ЛР Диско 2.

Тея фиатски 75 коня ми се чинят просто измрели, модуса е 80тина и никога не ми е измирал по завои, просто не е бегачка...

Коментар

Ето го батко

http://www.cars. bg/u836546
                              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от zlost Преглед на мнение
                                Субару Форестър или Аутбек 1998-2002. Високи, 4Х4, возещи комфортно, кеф ти ръчка, кеф ти автомат, здрави, мощни за хубави пътища, тези с по-малките двигатели имат и бавни и т.н., но няма червени. Само аутбеците имат някакъв оранджев цвет, но повечето са сиви, зелени или сини.
                                Първоначално публикуван от Alleisha Преглед на мнение
                                Радвам се, че не ми се смеете на изискванията :-)
                                Обаче...гледам и чета.
                                Suzuki Vitara - отпада.
                                Хонда CR-V - малка е.
                                Насов, хубава е колата ти. Червена ;-) Ама не искам такава. Искам по-висока и да има багажник. В твоята кола само моя багаж няма да побирам.
                                я включи тази в списъка, висока е, има багажник и най-важното - цвета!!!!

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Pict0116.jpg
Прегледи:1
Размер:199.5 КБ
ID:5460298
                                ________________________________________________
                                Subaru OUTBACK 2,5
                                Hyundai TUCSON 2.0

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X