Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Искам съвет каква кола да избера

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Искам съвет каква кола да избера

Suzuki Grand Vitara 1,9D, бордо.
    ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Първоначално публикуван от ANARCHY Преглед на мнение
      Да използвам и аз темата
      Шкода Октавия 4Х4 TDI - какво се разбира под лесна поддръжка и още един въпрос - става ли за теглене на каравана 800-900кг, как е на съединител и бавна ли е първа предавка?
      Октавията е лесна за поддръжка колкото всеки голф, 4х4 е с Халдекс, при шестстепенната скоростна кутия първата е доста бавна. Като всеки VAG турбодизел PD има двумасов маховик, който е доста скъп за смяна. Халдекса има нужда от поддръжка - смяна масло и филтър на всеки 60 000 км.
      За 10 000 лв. може да се намери добър екземпляр. Пакета "лоши пътища" включва втулки на окачването + 2 см. и метална кора под картера.
      Багажник огромен, място на задните седалки малко, заради късото голфово междуосие.
      Не бързай ако искаш да стигнеш

Коментар

Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнение
        Suzuki Grand Vitara 1,9D, бордо.
        точно тая от снимката за 10 000лв малко трудно...
        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от ANARCHY Преглед на мнение
          Да използвам и аз темата
          Шкода Октавия 4Х4 TDI - какво се разбира под лесна поддръжка и още един въпрос - става ли за теглене на каравана 800-900кг, как е на съединител и бавна ли е първа предавка?
          За 80 хил.км съм сменил едни тампони на предницата/взех я на 100 хил км./ и то защото си позволявам да я "лашкам" на лоши пътища. Не съм теглил каравана ,но мисля ,че няма да има проблем. Първа скорост е достатачно бавна.Миналата година ходих до Мугла и обратно и нямах проблем. Скоростната кутия е 6-степенна.
          ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Рено Еспас Куадра - от по-старите. Не ръждясва, щот' няма к'во, чарколяци - бол. Виското дава фира, ама не е болка за умирачка, пари - около 5К. Минава почти отвсякъде. Бордото им е приоритет на франсетата.
            подаръци за мъже от FACOM
            промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от ПрофесионалистА Преглед на мнение
              Хонда дизел при следващото поколение.Тука само хонда бензин, колегата който пита в темата сам я е включил в списъка с възможните.
              Айде сега някой да пита - Териос дизел?
              Не се заяждам, но хонада имат едни от най-добрите бензинови мотори в света и в този ред на мисли при следващото поколение на CR-V пак бих задал въпроса "Хонада дизел?"!
              Сега, за да сваля картите с така описаните критерии, ако аз трябваше да правя избора, везни биха наклонили към хюндай!

Коментар

Благодаря на всички за вниманието.
                Оставам при вас за съвети.
                Иска ми са да имам поне начален ориентир какво да търся. Като марка и модел. И то препоръчано от личен опит.
                То иначе...Знам, че боя кола не кара. Едно време бях казала, че всеки друг цвят, само не и бял. И сега карам бяла кола :-)
                Цвят бордо ми е последната екстра, на която държа.
                Вижте сега за какъв път ми трябва кола: https://maps.google.bg/maps?q=42.694...,,0,12.87&z=18

П.П. Сега ще потърся колата "кармъзъ"...че ми стана интересно ;-)

Коментар

Земи си МЛ, Рейнж, мани тия японски пръчки дето само цената им е убава )))
                  И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                    Земи си МЛ, Рейнж, мани тия японски пръчки дето само цената им е убава )))
                    Не се майтапи с жената,че днес е 8-ми март и ще вземе да ти повярва.
                    0899 шест5313нула
                    За всекиго по нещо

Коментар

Що реши че се майтапа?
                      Кое у хондата (например) е по-здраво от бравото? И имат интериор като делан в час по трудово

И Х3 също бих й препоръчал
                      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Що реши че се майтапа?
                        Кое у хондата (например) е по-здраво от бравото? И имат интериор като делан в час по трудово

И Х3 също бих й препоръчал
                        Ама като и препоръчваш МЛ-и,Рейнджо-ве и БМВ-та не е лошо да се цаниш и монтьор при нея,защото има едно изискване-'здравина и евтина подръжка'!
                        0899 шест5313нула
                        За всекиго по нещо

Коментар

Ааа, викаш японските не се трошат И са евтини дааа

Коментар

Аааа, мани ти. Пред Търтея всички са равни и се трошат еднакво много.

Коментар

Ааа, викаш японските не се трошат И са евтини дааа
                              Не,че не се трошат,ама не искам да съм до дамата в момента, в който примерно и съобщят,че е за смяна въздушното окачване на някои от препоръчаните от теб коли...или 'измяука' автомат..или прекрасните дюзи на МЛ-а!А в Хондата като кое ще се строши и ще струва повече от двеста лева?
                              0899 шест5313нула
                              За всекиго по нещо

Коментар

Аз не можах да разбера какво търсиш? Класически джип (до 10000лв) като Паджеро, Грнад Черокии, дори и Фронтера
                                Или тип Паркетник - като ЦРВ.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X