Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Toyota » Land Cruiser - съвет

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Toyota » Land Cruiser - съвет

Не съм много сигурен но маховика минава като част от съединителя т.е. май минава към консумативи

Коментар

Не е проблема в смяната, проблема е че може да се прояви повече от веднъж, та на третият път просто ще те отсвирят. Другото е че Субару е утвърдена марка и това трябваше да е решено с новият модел и с "детските му блести"-както се казва. А то просто го сменят с друг, който също не е с нова концепция. Друго, все пак колата трябва да се кара а не да виси по сервизи. Всичко останало на Субаро е добре направено НО това обърка всички планове, това което казвам е потвърдено от приятел имащ предишният "първи" модел с дизелов мотор и от приятел монтьор в Субару.
      Колкото по-проходим джип имаш, толкова по-далеч ще ходиш за трактор.....
      0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Re: Toyota » Land Cruiser - съвет

Преди малко си говорих с моя приятел със Субару-то - 2.0 дизел ръчни скорости, за 105 хиляди км не е имал проблем с демпферния маховик, а съединителя си му е оригиналния. Само потвърди, че сменя тампоните на стабилизиращата щанга заедно с маслото, но те са 20-30лв.
        Х3 пробвахте ли?
        "Човекът е човек тогава, когато е на път!"

Коментар

Охаааааа, кой не си мечта е за такъв звярррр

Коментар

От: Re: Toyota » Land Cruiser - съвет

Днес в "Камор" пробвахме и Х1, Х3 и Х5 и да ви кажа като динамика и мощ са СУПЕР. Визия - супер, екстри - безброй и безчет, в зависимост от джоба. Сега препъни камъка се оказаха седалките, момчета вярвате или не обаче спортните седалки са малко малки и малко твърди. Всички модели в момента бяха с такива седалки - няма лошо, но са неудобни за по-едри хора а задният ред е разположен ниско и коленете ми "опираха в ушите" - както се казва. Багажник не особено голям и .... те така. Решението е да се гледа Q5 на Ауди и да се сравняват. Дилъра каза , че Х3 не е особенно популярна сред крадците та това е добрата новина. То, темата стана като сравнителна статия на +Ауто билд" за модели и марки но това е.
            0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

В понеделник съм уговорил да пробва и Субаро Олтбег с 2,5 см3 бензинов двигател. То не е баш СУВ но по проходимос съм сигурен че бие много "паркетници". Уви при Форестера продължава да няма голям бензинов мотор и то отпадна от класирането. Нещата продължават да се разводняват, но ми е интересно да видя какво ще се избере накрая.
              0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Първоначално публикуван от zoro-1;
                В понеделник съм уговорил да пробва и Субаро Олтбег с 2,5 см3 бензинов двигател. То не е баш СУВ но по проходимос съм сигурен че бие много "паркетници". Уви при Форестера продължава да няма голям бензинов мотор и то отпадна от класирането. Нещата продължават да се разводняват, но ми е интересно да видя какво ще се избере накрая.
                Това, че няма не е болка за умиране има 2,0 турбо те това е твоята машинка.
                За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
                0878 79 20 61 Борис

Коментар

Днес тествахме и Оутбег - автоматик, 2,5см3 бензин 167 к.с. Върви прилично като за автоматик и като цяло става оставил съм дамата да мисли. Сега да ви кажа за мощните мотори, уви с влизането ни в ЕУ приемаме и директивите за екологични норми на отработените газове. Последните са ЕВРО6, от там идва и проблема : да има 2,0 и 2,5 см3 турбо мотори с по 240 кс НО вече не могат да ни ги предложат, защото не покриват тези директиви. Та турбо мотор в момента не може да се купи ( говорим за нов разбира се). ТЕ ТАКА !!! ТЕ ВИ ЕВРОПА !!! Как така в Германия тези норми се покриват от Поршета, Мазерати и сие с по 400к.с. а в Булгаристан не става.
                  0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Честно казано и аз незнам как може да се покрие еко норма при положение, че чисто нов пасат (купен в България) харчи по 1.5l масло на 15 000, може пък и да може...

Коментар

Въртяхме с госпожата, сукахме и ето резултата Audi SQ5, 3,0 дизел, 313 к.с. Абе самолет на който са отрязали крилата. Направо и завиждам, е хубавото е че аз ще го поддържам и карам отвреме на време.
                      0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Първоначално публикуван от zoro-1 Преглед на мнение
                        Въртяхме с госпожата, сукахме и ето резултата Audi SQ5, 3,0 дизел, 313 к.с. Абе самолет на който са отрязали крилата. Направо и завиждам, е хубавото е че аз ще го поддържам и карам отвреме на време.
                        Честито на Момата, ама незнам на теб, дали да ти честитя!То хубаво е,че отвреме на време ще го караш,ама дано нямаш много работа по подържането /нищо, че е гаранционно/!
                        / HONDA-CR-V-IIг. -> 2.2 i-ctdi (N22A2) // HONDA-CR-V-IIIг. ->2.2 i-DTEC (N22B3)/

Коментар

Божа работа, предполагам че в договора половината неща ще се окажат извънгаранционни или консуматив, каквото можах да направя - направих.
                          0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X