Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на джип за около 6000 лв.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Избор на джип за около 6000 лв.

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
    Не точно
    90% от колите от острова са тотален кенеф и гнилоч
    Ще звънна тези дни за по дневна биричка

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
      коментара нямаше цел да обиди някой, но аналогията е доста точна - философски погледнато за всички има място на земята - и за "прави" и за "обратни"... Определено можеш да свикнеш с десния волан, ако решиш... В никакъв случай не правя намеци за сексуалната ориентация на колегите с десни волани - просто са решили да пробват различното, отричано от мнозинството!
      Абе друго си е, както каза колегата krasi-mir по-долу, да попаднеш на "обратни японки"

Коментар

Първоначално публикуван от zlost Преглед на мнение
        Ще звънна тези дни за по дневна биричка
        Неделя или след сряда щото няма съм в бг
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

А как мога да разбера, ако съответният джип има проблем с бързи-бавни или с зацепването на деф. или най-добре е да взема някой който е карал такива машини.
          Nissan Patrol Y60

Коментар

Колега и аз скоро минах по твоя път.Преди една седмица се сдобих с Витара. Последния месец съм ходил на оглед на около 20 джипки за по 5-6хил.лв. Ако си набелязал нещо по източна България и по Пловдивско може и да съм го гледал . Има големи дараци,дето хич не си струва да биеш път,като мене.Моята барака я докарах от Свищов.
            Мое лично мнение,не че много разбирам:за тея пари Витара ,Киа и ако имаш късмет може и читаво Паджеро да намериш.
            Говоря за ляв волан,обратни не съм гледал.

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
              Неделя или след сряда щото няма съм в бг
              След сряда ще call

Коментар

Колега вече две зими карам Хонда CRV вкарана от Англия и няма и следа от ръжда по нея/според мен ръждясват китосваните/.
                Страшно сам доволен от Хондата и като возия е комфортна и като разход на газ ми гори 11-12 със 130-140 надълго, не сам правил нищо освен окачване веднъж за като я купих и ми струваше около 500 лв със смяна на ремъци, ролки,филтри....и работа.След това само сменям масло и филтри.Преди Хондата сам карал само немски автомобили, но от японското сам много доволен и мисля, че вече ще карам само японки/разбира се сглобявани в Япония/.Ниският разход на гориво идва от това, че през цялото време е само с предно, а не постоянно 4х4 . Когато превъртят предните автоматично се включват задните и няма никакъв проблем. В лед в сняг си излизам като пич, спирам тръгвам няма никакви грижи.Висока е и нямам и проблеми и с коловозите. Мисля, че такава хондичка ще ти върши перфектна работа. Нисък разход на гориво, добра проходимост и добро поведение на асфалт.Това е от мен.
                Успех в избора

Коментар

Здравейте!Трудно може да се ориентира човек в изобилието на джипки.Има един перфектен клип в Youtubе за Витара.На Офроуд себеше плъзнала в един овраг и само задно дясно колело севъртеше безпомощно във въздуха,докато не я дръпнаха сдруг джип назад за да и стъпи и това колело на земята и да тръгне.Има една обява в София на добър джип-нов внос,който наистинае от Германия,но продавача иска 9000лв. Това е едно Исузу Трупер 2003 дълга база-виж в mobile.bg.

Коментар

Първоначално публикуван от starezat Преглед на мнение
                    Здравейте!Трудно може да се ориентира човек в изобилието на джипки.Има един перфектен клип в Youtubе за Витара.На Офроуд себеше плъзнала в един овраг и само задно дясно колело севъртеше безпомощно във въздуха,докато не я дръпнаха сдруг джип назад за да и стъпи и това колело на земята и да тръгне.Има една обява в София на добър джип-нов внос,който наистинае от Германия,но продавача иска 9000лв. Това е едно Исузу Трупер 2003 дълга база-виж в mobile.bg.
                    Това елегантен начин да си обявиш колата за продан ли е? И разликата между 6 и 9 е ...
                    https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

След оглед по "автокъщите" във Варна, се заглеждам по Митсубиши Паджеро 2/3 врато 2.5 дизел 100к.с. има две три, които се продават от частни лица за около 6000. Има и два Патрула, но те са резервен вариант.
                      Nissan Patrol Y60

Коментар

Колега погледни и за Нисан терано щом гледаш паджеро мисля че е добър вариант,много са здрави и за тея пари мисля че ще се намери в добро състояние,попрочети малко за тях и размисли.Аз съм със стария модел и съм много довонел,здрав двигател добра возия
                        Terrano 2 2,7td 1994
                        Keeway atv 100

Коментар

Ами и аз ги гледах, но са по-новички и по-скъпички, което не е проблем, но първо ще погледна митсубишитата.
                          Nissan Patrol Y60

Коментар

Първоначално публикуван от krasi-mir Преглед на мнение
                            ...
                            Руснаците са страхотни фенове на обратни японки.
                            за голяма част от Русия /особено Иркутск и на изток до Камчатка/ колите се вкарват от Япония, защото е най-близо... Слагат разни системи от огледала заради десния волан - да виждат при изпреварване... Обаче цените на японките са много над 6000лв
                            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Митсубиши успявам да намеря 2-3 бройки за около 6000, по-старички са, но за работа са идеални. Стига да не са бараки.
                              Nissan Patrol Y60

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                                ... много над 6000лв
                                Много, много, колко много?!

1-ва генерация, '96-а, са 500-1500 паунда, зависи от състоянието (на задния кардан, и задния край на праговете), + 700-800 паунда до български номера (без Каско).

Моето беше 950, на 173000 км. Предишното 1200, на 140000 км.
                                Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
                                Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
                                Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X