Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на джип за около 6000 лв.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Избор на джип за около 6000 лв.

Чудя се между Suzuki Grand vitara 2.0HDI - 2002г. - дълга база и Honda Cr-v 2.0 16V 1998 - дълга база без газово у-во. Желанието ми беше да са къса база, но това е, което си харесах тук във Варна, ще са ми удобни за оглед в сервиз. Suzuki-то е по-скъпичко, но доста по-малдо и съм сметнал, че си заслужава. Като за начало ще покарам и двете и ще си преценя коя ми допада повече. Ако може да ме насочите има ли да гледам нещо специфично или стандартните неща като при закопуване на автомобил. Благодаря !
    Nissan Patrol Y60

Коментар

Аз съм за витарата от 2те. Но в тоя ценови диапазон и изисквания има доста машини с доста сериозни възможности извън пътя.

Коментар

Например ?
        Nissan Patrol Y60

Коментар

Първоначално публикуван от itsme Преглед на мнение
          Например ?
          Диско-1
          не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Най-евтиното Discovery, което и да става за нещо във Варна го намирам за над 10000 лв
            Nissan Patrol Y60

Коментар

И Роки и ТЛК 7*и Патрул
              "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Искам да добавя, че не ми се иска да е над 150к км. От гореспоменатите успях само един Nissan Patrol 2.8 GR -1998г за 8200 лв. да се харесам.
                Nissan Patrol Y60

Коментар

Искам да добавя, че не ми се иска да е над 150к км. ...
                  По сметки, които правихме с колеги от Италия, минималният пробег на кола от среден до висок клас е 30 000 км/година. Ако намериш стара кола, но на малко километри, нещата са съмнителни ...
                  ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Ела да ти дам едно Роки за кеф, за 2/3 от парите. А с другите... амии... с другите... ще почерпиш...
                    edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Искам да добавя, че не ми се иска да е над 150к км. От гореспоменатите успях само един Nissan Patrol 2.8 GR -1998г за 8200 лв. да се харесам.
                      Колега само да ти кажа нещо относно километрите на колите - моята кола е 2008г и е на 100000км като имаш предвид че не карам чак толкова много. Та за кола преди 2000г дето е на 150к км и я е карала стара баба само събота и неделя до аптеката и даже си е забравила бастуна в багажника .... Не вярвай на тея глупости.
                      Успех с покупката.
                      I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

Първоначално публикуван от mmtrance Преглед на мнение
                        Колега само да ти кажа нещо относно километрите на колите - моята кола е 2008г и е на 100000км като имаш предвид че не карам чак толкова много. Та за кола преди 2000г дето е на 150к км и я е карала стара баба само събота и неделя до аптеката и даже си е забравила бастуна в багажника .... Не вярвай на тея глупости.
                        Успех с покупката.
                        Еее, това вече си е екстра към джипа Бастунът, а не превъртения пробег

Коментар

За километрите- от Март миналата година, до сега, имам навъртени по-малко от 7 000 километра. Ама сме малко такива...
                          https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Основен проблем ти е, че не знаеш какво искаш . Нивата е "много джип", ама за хора, които я ползват като такъв. Аз лично го ползвам като служебен и въобще не ми дреме за поддръжката, но категорично не бих си купил такова освен ако не е на цена като за скрап. Отвратителна возия, скапан интериор, неудобни седалки и достъп до купето, неудобен за шофиране, малък багажник, шумен, трошлив, гниещ и лаком за гориво. Това 15/100 газ си е силно пожелателно като разход. Горе-долу толкова гори на бензин без много зор. За рибарлък, екскурзии и ремарке силно препоръчвам дълга база, дизел или бензин-газ, но с монтаж на бутилките без да пречат на багажника, като клоня повече към дизела щом няма да се ползва ежедневно. Марката и годината не са особено от значение, стига екземпляра да е запазен откъм ръжди. При джиповете максимата е "Има шаси-има джип. Няма шаси-няма джип" и ако е изгнило, не се връзвай, че с малко кръпки "ше стане кат ново". И също препоръчвам по-старите концепции без излишни "ел.... и авто...." за да си спестиш посещения в сервизи. Ама не знам вече дали има такива коли на пазара... Рокито на Евгени е чудесен екземпляр и за тия пари надали ще изпадне нещо по-добро. Успех!
                            П.П. И отсега имай нагласата, че 20-30 лева/100 км разход за гориво си е напълно нормален за джип, независимо от вида ...
                            Последно редактирано от kuzdov; 31-10-12, 01:43.
                            "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                            Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                              Основен проблем ти е, че не знаеш какво искаш . Нивата е "много джип", ама за хора, които я ползват като такъв. Аз лично го ползвам като служебен и въобще не ми дреме за поддръжката, но категорично не бих си купил такова освен ако не е на цена като за скрап. Отвратителна возия, скапан интериор, неудобни седалки и достъп до купето, неудобен за шофиране, малък багажник, шумен, трошлив, гниещ и лаком за гориво. Това 15/100 газ си е силно пожелателно като разход. Горе-долу толкова гори на бензин без много зор. За рибарлък, екскурзии и ремарке силно препоръчвам дълга база, дизел или бензин-газ, но с монтаж на бутилките без да пречат на багажника, като клоня повече към дизела щом няма да се ползва ежедневно. Марката и годината не са особено от значение, стига екземпляра да е запазен откъм ръжди. При джиповете максимата е "Има шаси-има джип. Няма шаси-няма джип" и ако е изгнило, не се връзвай, че с малко кръпки "ше стане кат ново". И също препоръчвам по-старите концепции без излишни "ел.... и авто...." за да си спестиш посещения в сервизи. Ама не знам вече дали има такива коли на пазара... Рокито на Евгени е чудесен екземпляр и за тия пари надали ще изпадне нещо по-добро. Успех!
                              П.П. И отсега имай нагласата, че 20-30 лева/100 км разход за гориво си е напълно нормален за джип, независимо от вида ...
                              Една лека поправка...
                              15/100 Градско- ДА, но извън градско 11/100 Нива 1.6...../газ/, 1.7 по-малко...
                              За горско 15-16/100, в зависимост как се кара и по какво..
                              За чупенето е относително....
                              Аз вече се въздържам от такива коментари, че не изяждате като кажем Нива..Знаем вашата омраза към Руското Возило...
                              Като не ви харесва, не карайте и не се возете, мен също не ми харесват някои марки, но не съм тръгнал да разпърдявам, колко не ми харесват... Не е редно, някак си... Всеки си избира сам за себе си..... Нищо лично към теб колега, kuzdov !!!
                              6 000 е доста за Нива.. Ще си вземеш прилична, но трябва да знаеш какво да гледаш, да не се впуснеш в Приключение...
                              Пък и ще си вземеш друг джип за тези пари, но можеш да си вземеш една прилична Нива и с другите да купиш на детето подаръци... Дето се вика или да отидете на почивка
                              Ако си падаш по ремонт "Направи си сам", Нивата е твоята основа
                              Последно редактирано от Борис Хаджиценев (bob4oo); 31-10-12, 02:10.
                              За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                              Honda Dominator 650
                              088ЧЧ93979-->Борис
                              0878956Ч38-->Борис

Коментар

Изобщо нямам нищо против всичко руско, особено към водката, сельодката и рускините... А и Лада 1200 и Москвич 2140 съм имал лични и са ми вършили работа. Но Нивата е друга работа. По-гаден автомобил никога не съм карал и по-скоро бих си купил Трабант, отколкото Нива. И аз нищо лично, просто споделям впечатления. Последното от вчера, когато ми се скапаха чистачките в големия дъжд, а Нивата е на 60000 на 3-4 години. По таблото и нищо не свети, пластмасите са разкривени във всички форми, вентилатора на парното бучи като излитащ самолет(за сметка на това не духа), а седалките са чупени, сменяни и заварявани десетки пъти. За сравнение, оплюваните Астри са в пъти по-добре при тройно по-голяма експлоатация по същия начин...
                                Последно редактирано от kuzdov; 31-10-12, 02:54.
                                "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                                Неизвестен мъдрец

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X