Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Избор на нов 6/7-местен SUV?
Свий
X
-
От: Избор на нов 6/7-местен SUV?
Аз за нова кола питам в местното представителство и това са ми казали. Може и други опции да има.Първоначално публикуван от RadoR Преглед на мнениеВ Мобиле ги има 2012 година- 272 к.с.
А щом стигнахме до внос - направо да си донесе едно Инфинити.
Коментар
-
Всъщност, при така зададените параметри единствено Тойтотата отговаря. Имам впечатления от произведената през 2008г и мога да кажа, че е огромна като пространство вътре, вози като лека кола................и предполагам и леки натоварвания извън пътя ще ги понесе. Все пак не му трябва кола за офроуд.
Другото е да си внесе един Додж рам от щатите, ще му ползва ДДС, данъка ще е като на камион и ще има рядка кола след която всеки ще се обръща. С Доджа ще може да тегли на практика всичко, което си поиска, мисля че и някъде към 2 тона може да се товари отзад в каросерията.
Пичовете от Камелот на Язовир Искър казаха, че форда-пикап толкова им товари, щот толкова събира де и е единствената джипка, която сваля лодките до язовира без да влиза насилствено с тях в него
................а те са съпоставими.
Даже ще му останат пари и за харчене.
Коментар
-
ТЛК 200 е по добре с дизеловият мотор. Върви повече, гори по малко. Рама не беше ли парт тайм? Когато се дава такава торба пари е добре да е европейска спецификация и да има гаранция."...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
Къде? Щото аз само Патфайндър виждам.Първоначално публикуван от ianakiev Преглед на мнениеАз ако съм с този бюджет , веднага отивам в Нисан за новия Патрол
Коментар
-
В Русия, от цяла Европа засега само те предлагат новия Патрол patrol.pdf, а относно легендарния сув -ТЛК 200 в Европа(освен в Русия ) се предлагат само с v8 4,5л 280кс дизелов двигател , а в Щатите само бензинов v8л 5,7л 380ксПоследно редактирано от тихич; 21-10-12, 17:55.
Коментар
-
Джамбазов, според горния пост, дизела има 100 конски сили по-малко. Наистина ли върви повече?
Ако си купиш Додж Рам, похвали се, ние ще се смеем, ти ще ревеш. Не сравнявайте ТЛК 200 с Додж моля!
И кое Инфинити е по-добро от ТЛК 200?
Редовно наемаме от горните "коли". ТЛК е къде, къде по-добра.
Коментар
-
По-представително е, за "по-добро" зависи кое те интересува в сравнението и си е личен избор.Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнениеИ кое Инфинити е по-добро от ТЛК 200?
QX56,
5.6л V8, автоматик с разпознаване стила на шофьора, разход на гориво 15/100, 400кс, има бързи и бавни, тегли до 3.8т, 98л резервоар, 24см разстояние от земята, за завъртане кръгом му трябва кръг с радиус 12м, има повече технология за удобството на шофиращия. Не става за катерене, но на хоризонтален терен се справя достатъчно добре.
Коментар
-
Като ти трябва напуфкана кола Нисан/Инфинити, си вземи Тоуота/Лексус. Скоро карахме QX56, чувството, че караш тромав камион е по силно.Първоначално публикуван от Asteri Преглед на мнениеПо-представително е, за "по-добро" зависи кое те интересува в сравнението и си е личен избор.
QX56,
5.6л V8, автоматик с разпознаване стила на шофьора, разход на гориво 15/100, 400кс, има бързи и бавни, тегли до 3.8т, 98л резервоар, 24см разстояние от земята, за завъртане кръгом му трябва кръг с радиус 12м, има повече технология за удобството на шофиращия. Не става за катерене, но на хоризонтален терен се справя достатъчно добре.
Коментар
-
56ти е по-мощен,с петица скорости и на магистрала харчи по-малко.ОБАЧЕ всички казват,че ако се сравнява с 100 еле с последните модели стотицата е доста по-добре направена и дьржи повече което си е фактор по БГ пьтищата,за 200 дума да няма.TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Как не съм се сетил по-рано, като отговорът е бил пред очите миЛада Нива дали би свършила работа?
Додж Рам -
Може би ако бях някой Redneck, или ми трябваше камион да си возя балите сено и ако имах излишна тракторова нафта.
Новият Патрол, като този от клипа, не е ли едно и също с Инфинити QX56 - Нисан.а е с огромни изчистени брони, които го карат да изглежда още по-тумбест, а Инфинити-то е красиво, но кола 5.30м и 400к.с. не ми трябва, още повече че няма да мога да намеря сервиз ако нещо се счупи или за адекватна поддръжка.
Мисля, че ставаше въпрос за по-малките(не че са малки, де) бензинови двигатели 4.7/4.6 с 300/320к.с., където 200-те Нм отгоре на дизела при почти същата мощност, наистина биха оказали огромно влияние....дизела има 100 конски сили по-малко. Наистина ли върви повече?
Варианта за внос от САЩ отпада, или поне минава на заден план, понеже разправиите около гаранцията са много, и за мен, лично, не си струват. За сега бих бил благодарен за всякаква информация относно двигателите, скоростните кутии, задвижването, окачването, електронните системи, клиренс, блокажи(ако имат) на Toyota Land Cruiser 200 и Land Rover Discovery 4, защото за сега те са ми главните фаворити.
Коментар
-
Кой Ленд Ровър, че Диско 4 ако не се лъжа е без шаси вече... Или по-скоро е нещо като "интегрирано" - Integrated Body Frame (IBF).Първоначално публикуван от WhichSUV Преглед на мнение...
Докато търсех информация, попаднах на един сайт, в който пишеше, че на 3-литровия дизел на Ленд Ровър се се монтирали някакви дефектни турбини, за чиято смяна се разделя купето от шасито. Някой да знае нещо повече? - понеже не пишеше на коя версия са дефектните турбини - TDV6 или SDV6.Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар