Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на нов 6/7-местен SUV?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: От: Re: От: Избор на нов 6/7-местен SUV?

Да, наистина имаше и такова. Но за мен конкуренцията на ТЛК200 е по-скоро Рейндж Роувър, въпреки че там цените са по-неприлични
    "Човекът е човек тогава, когато е на път!"

Коментар

От: Избор на нов 6/7-местен SUV?

Като качество на изработка, здравина и възможносто извън пътя - ТЛК. За хора който не ги интересува много мнението на другите и искат да стигнат.

Като лукс, визия и имидж - Вог. За хора които ги интересува изключително много дали в сряда са с очилата на Пако Рабан за сряда. Не ги интересува колко ще седи в сервиза и, че клиренса на джипа е малко по малък от на Ламборгини.

Като ходиш на тест се наведи и ги виж отдолу, едното има железа като на камион, другото железа като на мини.
      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Един глас и от мен за Ленд Крузера,пък и като гледам разхода е в доста прилични норми

Коментар

Карах TLC200 за един уикенд и съм много очарован. Много добро ускорение за тези размери. Държи се доста стабилно в завоите. Разхода за два дни каране в планините(без никакъв офроуд) беше повече от задоволителен - 11л/100км на бензиностанцията. Аз лично бих се спрял на този вариант.
          Ако имаш по-конкретни въпроси, може да ми звъннеш на телефона от подписа.
          http://www.nakladkibg.com
          накладки, спирачни дискове, съединители

088 8613380

Коментар

Отново повдигам темата, отново с други мухи в главата.
            Първо докато бях отхвърлил напълно Sequoia и QX56, сега се колебая точно между тях и Land Cruiser. Тествах и Ленд Круизер и Дискавъри 4, след което се отказах от втория, но ей така, просто се качих на Инфинитито, а пък взе че ми хареса. Американската Тойота, мисля, е в класа на Инфинитито, затова я включвам в новата си дилема. Най-вероятно ще си взема Ленд Круизер, но нека чуя отново вашите мнения, ако ви се пише и коментира, разбира се.

Коментар

Кофти при тези големи бензинови двигатели е, че трябва да сагаш газова уредба, за да харчи в пари, колкото дизела. Там с АГУ-то си е разправия и според мен не си струва допълнителните разходи, прегледи, място в багажника, по-малък пробег, потенциални повреди по клапани,глава и тн.

Коментар

Re: Избор на нов 6/7-местен SUV?

Вземи си дизелова Land Cruiser. Според мен другите варианти са излишно големи. Не че 200-цата е малка При продажба след време на Ленд Крузъра ще можеш да му вземеш по-висока цена, харчи нормално за такъв камион, здраво е, фейслифта има доста екстри и т.н. Виж и офертите по чужбина как са, че в българската Тойота ми се виждат с 5х евро по-скъпи от нормалното.
                "Човекът е човек тогава, когато е на път!"

Коментар

Ako не държиш да е съвсем нов имам един Лексус V8 5.7L на 60К км/2009г.и за атрактивна цена ще се помисли също така при интерес.
                  Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Тоя точно модел е мнооооого добър.
                    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Не съм писал от доооста време, но също от доста време се наслаждавам на избора си. Ще кажа само че е с малкия дизел - 250к.с., другото ще видите:Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2.jpeg
Прегледи:1
Размер:57.2 КБ
ID:5485887Натиснете снимката за да я уголемите

Име:5.jpeg
Размер:60.3 КБ
ID:5485888Натиснете снимката за да я уголемите

Име:12.jpeg
Размер:256.9 КБ
ID:5485889

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X