Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на нов 6/7-местен SUV?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Избор на нов 6/7-местен SUV?

Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Диско. Новият харчи под 15л/100км, при необходимост може да вози 7, тегли добре, минава през сняг, вече и на вид е представителен, вдига магистрална скорост за 8сек, тежки са, но са мощни, с много електроника за нагаждане към разнообразен терен и условия.

Коментар

Тъкмо за тези пари ще вземе две, докато едното е в сервиза да има какво да кара...
        "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от WhichSUV Преглед на мнение
          Още докато пусках темата в съзнанието ми изплуваха марките Land Rover и Toyota, като и Дискавъри и Ланд Круизер ми допадат, но моторизациите им какви са? 190к.с. не са ли малко за автомобил над 2.5т.? Лексус и Инфинити, мисля че не предлагат големите си модели на европейския пазар, или греша?
          .
          200-та серия на ЛК, ги има по 272 и 286 к.с. Не са ли достатъчно ?
          ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
          0878 23 58 34- Радо

Коментар

Отиди и покарай ТЛК 200 и напиши впечатления. Имат такава за тестове.
            "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
              Тъкмо за тези пари ще вземе две, докато едното е в сервиза да има какво да кара...
              Митко не се исказвай неподготвен. Не е в твоя стил.Разгледай статистиките.
              Освен това човека търси СУВ. Ланд Ровър още не са започнали да произвеждат от тези.

ТЛК 200 е идеалния избор за СУВ.
              Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Първоначално публикуван от RadoR Преглед на мнение
                200-та серия на ЛК, ги има по 272 и 286 к.с.
                Но ако ще се купува тазгодишен (понеше колегата иска "нов") мисля че няма избор и има само един двигател, 3л дизел със 171коня.

Коментар

Първоначално публикуван от Asteri Преглед на мнение
                  Но ако ще се купува тазгодишен (понеше колегата иска "нов") мисля че няма избор и има само един двигател, 3л дизел със 171коня.
                  В Мобиле ги има 2012 година- 272 к.с.
                  0878 23 58 34- Радо

Коментар

А като го няма с искания двигател, какво пречи да се вкара един от УСА /примерно/? За нов автомобил не излизат ли сметките. Говорим май за 100 000 в зеленко...
                    https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Аз Commander-а го купих от САЩ, всъщност познат се занимава с тази дейност, понеже не можеше от тук да се поръча с този двигател, а само с дизел.
                      Не исках да се захващам отново с тези разправии, но ако не ми харесат двигателите, предлагани на европейския пазар, може и да внеса нещо от САЩ.
                      Може би за сега най-много ми допадат Тойота Ленд Круизер 200 и Ленд Ровър Дискавъри 4.
                      Тойотата в България само с дизела ли се предлага, понеже 4.6-литровия бензин звучи изкушаващо.
                      Ленд Ровър-а, май, също се предлага само с дизел, а бензина е прекалено мощен - 375к.с. не ми трябват.
                      Докато търсех информация, попаднах на един сайт, в който пишеше, че на 3-литровия дизел на Ленд Ровър се се монтирали някакви дефектни турбини, за чиято смяна се разделя купето от шасито. Някой да знае нещо повече? - понеже не пишеше на коя версия са дефектните турбини - TDV6 или SDV6.

Коментар

Първоначално публикуван от Asteri Преглед на мнение
                        Правите ли изобщо разлика между ТЛК 150 и 200?

Коментар

Re: От: Избор на нов 6/7-местен SUV?

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
                          А като го няма с искания двигател, какво пречи да се вкара един от УСА /примерно/? За нов автомобил не излизат ли сметките. Говорим май за 100 000 в зеленко...
                          200-ца дизел фейслифта гледах в Германия за 57к евро без ддс, незнам дали си заслужава точно за този модел.
                          "Човекът е човек тогава, когато е на път!"

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                            Правите ли изобщо разлика между ТЛК 150 и 200?
                            Маи не правят.

150

200

П.С.- Не знам защо не може да ми уголеми снимките..
                            0878 23 58 34- Радо

Коментар

ето 2 снимчици на 200-цата...
                              от Щатите ще излезе евтина. Най-лесният вариант, доколкото знам е внос в Германия и регистрация за "един ден" там след това докарване тук... Има фирми, които се занимават с тая работа и няма да имате никакви "разправии" - едно пълномощно и си я получавате с БГ номер и талон на Ваше име...

Само не съм убеден, че бензиновата ще се задоволи с 15/100... Остава варианта с газ

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:tlc200-2.jpg
Прегледи:1
Размер:13.3 КБ
ID:5418873

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:tlc200-1.jpg
Прегледи:1
Размер:13.3 КБ
ID:5418872
                              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Аз също препоръчвам ТЛК 200..идай-Боже все повече такива теми,някой да си търси колица за 200 хиляди...!!Гледах едно клипче с 200-ца и колицата си вървеше с 200 на 2500 оборота-хубавиня ще е това,а за здравина мисля че няма конкуренция....ще забравиш за честите посещения на сервиза с Командера!
                                0899 шест5313нула
                                За всекиго по нещо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X