Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво мислите за този джип

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Какво мислите за този джип

Първоначално публикуван от imarh Преглед на мнение
    Нямат информация и за километража
    А това възможно ли е да се провери с комп. диагностика при някой от Владовците?
    Ако колата се закачи на диагностика може да се види и изминатия пробег. Дори и когато километражът е бил пипан за да показва по-малко.
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
      Ако колата се закачи на диагностика може да се види и изминатия пробег. Дори и когато километражът е бил пипан за да показва по-малко.
      Голям да пораснеш! ;-)
      WG 2.7 CRD

Коментар

Здрасти, абе джипа е супер, макар че ми се прецака един маркуч за високо налягане на сервото на волана и ми се стажни, защото отидох да ми правят във една фирма за маркучи, и един месец свалям и слагам маркуча и все ми протича от някое саединение. Но като цяло това е най-добрия джип за семеен автомобил 4*4, дори и на старо, лично аз съм много доволен, страшна возия, страшен двигател, удобен и калпазански ! Ако можеш купи си няма да сажаляваш. А между другото, аз кам края на март ще ходя в Англия, така че мога да ти докарам или да ти продам моя и да си взема друг (защото аз исках черен, а този е сахара). Пиша ти тук защото не мога да пиша Л.С.

Коментар

Първоначално публикуван от donceci1968 Преглед на мнение
          Здрасти, абе джипа е супер, макар че ми се прецака един маркуч за високо налягане на сервото на волана и ми се стажни, защото отидох да ми правят във една фирма за маркучи, и един месец свалям и слагам маркуча и все ми протича от някое саединение. Но като цяло това е най-добрия джип за семеен автомобил 4*4, дори и на старо, лично аз съм много доволен, страшна возия, страшен двигател, удобен и калпазански ! Ако можеш купи си няма да сажаляваш. А между другото, аз кам края на март ще ходя в Англия, така че мога да ти докарам или да ти продам моя и да си взема друг (защото аз исках черен, а този е сахара). Пиша ти тук защото не мога да пиша Л.С.
          imarh@abv.bg
          WG 2.7 CRD

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X