Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво мислите за този джип

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Какво мислите за този джип

Ето за това говоря
    Джип 5'500лв. да го вкарам в пътя още 1000 и отидохме на 6,500 да не казвам 7. Много пари за кола за такива цели.
    Ще дебна нещо читаво, без значение от марката. Не ме обвинявайте че не знам какво искам, знам ама нямам 6 цифрена сума
    Майтапа на страна, за целите за които ми е нужна джипката, работа ще ми вършат почти всички джипове, затова е по-важно колата да е читава и здрава, отколкото маркова и доказал се вседеход. Дали ще е паджеро, дали ще е дискавъри, дали ще е хюндай.... важното е да не му предстоят скъпи ремонти, да няма ръжда и всичко да му работи.
    Jeep Cherokee XJ 2.1TD- продаден
    Grand Cherokee Limited V8 Quadra Drive

Коментар

Спомням си,че имаше обява за един жълт Патрол в мобиле,който е бил на някаква швейцарска застрахователна компания.Последно го видях в една автокъща на околовръстното,ама беше отвън,така че незнам дали е бил продаден или просто се продава още.Изглежда уникално запазен.Не помня колко мангизи беше,но според мен наистина си заслужава.Иначе има и други варианти,но ако си от Сф,и купуваш патрол от Сф,го карай при Андро160,за да не се минеш с няког гроб

Коментар

И аз да се изкажа...
        Патрола колко и корава машина да е няма как да го сложиш в едно изречени с комфорт.Затова колега избери си марка ,питай за тест-драйф тука.Няма да ти се откаже.Така ще се запознаеше с хора от форума(има страшни пичове) и ще разбереш точно кой е твоя автомобил.Тогава вече търси правилния екземпляр
        "The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
        Mark Twain
        СтоЕнчA

Коментар

Дааа ще се радвам да се видя с хора от форума, да се повозя, а ако дадат и да покарам малко техните джипове.
          До тука ходих на оглед и тестдрайв на два Ровъра един Рейндж и едно Дискавъри, рейнджа ми хареса повече, но там ме притеснява дизеловия ТДС на БМВ и въздушното окачване. Дали ще устиска цяла зима по ледове и по паветата с ледени коловози до Лалето.
          Карал съм отдавна и чероки, забравил съм вече какво е.

Има в мобилето едно червено Дискавъри 3.5 бензин, някой знае ли нещо за него, цената му е доста ниска, чак ме съмнява. Какво мислите за него.

Също и едно зелено във Враца с десен волан 3.9 с газ за 3999лв с автоматични скорости.
          Последно редактирано от Чавдар (V93); 06-10-12, 20:03.

Коментар

Първоначално публикуван от АлКБ Преглед на мнение
            Ето за това говоря
            Джип 5'500лв. да го вкарам в пътя още 1000 и отидохме на 6,500 да не казвам 7. Много пари за кола за такива цели.
            Ще дебна нещо читаво, без значение от марката. Не ме обвинявайте че не знам какво искам, знам ама нямам 6 цифрена сума
            Майтапа на страна, за целите за които ми е нужна джипката, работа ще ми вършат почти всички джипове, затова е по-важно колата да е читава и здрава, отколкото маркова и доказал се вседеход. Дали ще е паджеро, дали ще е дискавъри, дали ще е хюндай.... важното е да не му предстоят скъпи ремонти, да няма ръжда и всичко да му работи.
            Изискванията не се вързват със сумата. Погледни една Нива "крокодил" карбураторна.
            ВАЗ 2102 СС пакет проект 4х4
            Е250 1998-продаден
            Субару Пустош

Коментар

Дааа ще се радвам да се видя с хора от форума, да се повозя, а ако дадат и да покарам малко техните джипове.
              До тука ходих на оглед и тестдрайв на два Ровъра един Рейндж и едно Дискавъри, рейнджа ми хареса повече, но там ме притеснява дизеловия ТДС на БМВ и въздушното окачване. Дали ще устиска цяла зима по ледове и по паветата с ледени коловози до Лалето.
              Карал съм отдавна и чероки, забравил съм вече какво е.
              Можеше и по рано да го напишеш. Днес ходих да преча на Дядо Владо. Та две в едно , да покараш Диско и да си поклюкате за джипки.Ама требват лимонови резанки и ....

Коментар

Нива в никакъв случай
                Сумата е предостатъчна за кола според изискванията.

Коментар

Ето за това говоря
                  Хайде сега прочети пост нумбер три.

Коментар

Значи търсиш читави: Мусо, Корандо, Нива, Фрилендър, и всичко с VM и TDS запазен мотор.

Тогава ще станеш активен участник и ще се запознаеш с повечето монтьори в твоя град.
                    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Тъй като днес се върнах от лов, а там стана дума за "моята, моята и моята джипка", за пореден път се убедих, че Витарките са най-щадящите джоба автомобилчета. Читава Витара може да се намери за около 3000 - 3500 лв. Поддръжката е почти като на лека кола. Разходът съще е много приемлив. Може да не стават за "брутален" офроуд с големи и тежки гуми, но за всичко друго са идеални. Дългата база пък хваща и доста багаж, дълги въдици, кучета, пияни ловци, дори и гръмнати прасета!

Коментар

Хеехехех не ме нахендряй с тия кошници ако обичаш.
                        Видях се с хора каращи и сменили доста марки и модели джипове от доста години, поразпитах ги и вече имам ясна представа за тия пари- Ленд Ровър или Jeep, като за читаво от втората марка съм на границата да не ми стигнат парите.
                        Ще ходя тия дни до Враца да видя и покарам едно английско дискавъри 3.9, току виж съм се върнал с него.
                        Ако му се разхожда на някой с мене до Враца само да каже.

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                        Хайде сега прочети пост нумбер три.
                        Сряда съм почивка, ще се възползвам от предложението да ти звънна
                        Последно редактирано от Чавдар (V93); 07-10-12, 19:07.

Коментар

Добър избор освен волана .
                          "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                            Добър избор освен волана .
                            Което почти няма значение защото на диското почти всичко е огледално и смяната на дирекцията е въпрос почти и само на труд!
                            "The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
                            Mark Twain
                            СтоЕнчA

Коментар

Е това вече е интересно!!!!
                              За мен поне, тъй като имам намерение ако се сдобия с тази машина идното лято да и обръщам волана.
                              Имаш ли идея кои части са ми нужни и колко ще струват частите за обръщане на волана, ориентировъчно ясно че с точност не може да се каже. Труда не е проблем

Коментар

Братиньо, квото и да купуваш, гледай да е максимум до 1999 година, оттам насетне всичко е помия, пластмаса и електроника. А това дали машината ша е читава НЕ зависи от годината, нито пък от километрите. Мога да ти покажа кола на 20 г. и на 700 000 км. в отлично здраве и после някоя на 2 г. и на 30 000 км. дето ша кажеш, че по нея са се упражнявали мерачите в Таманската дивизия.
                                Твоя джип е
                                - Гран Чероки 5,2
                                - Нисан Патрол GR Y60
                                - Нисан Терано 1 2,7 TD
                                - Паджеро 2,8 TD
                                Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                                Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X