Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво мислите за този джип

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Какво мислите за този джип

Лъскав в!

поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от imarh Преглед на мнение
      ....Мнение на първо четене?
      Не!
      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Jeep Grand Cherokee overland crd
        Jeep Grand Cherokee overland crd
        джип, употребяван
        11,500 ЛЕВА
        (с право на дан. кредит)
        Май 2004
        126,500 км
        Дизел
        Автоматични
        163 к.с.
        2700 см3
        4/5 врати
        Светло сив металик
        Особености и Екстри
        Комфорт: Климатроник, Кожен салон, Ел.стъкла, Ел.огледала, Ел.седалки, Подгряване на седалки, Шибедах, Стерео уредба, Алуминиеви джанти, Мултифункционален волан
        Сигурност: 4x4, ABS, ESP, Airbag, Халогенни фарове, ASR/Тракшън контрол, Аларма, Имобилайзер, Центр. заключване, Застраховка
        Друго: Автопилот, Серво управление, Бордови компютър, Сервизна книжка
        Допълнителна информация
        Закупен от Балканстар с абсолютно доказуем пробег
        Леки външни забележки. Комплект зимни летни гуми.
        Автокаско.
        Мнение на първо четене?

Ходих да го гледам. Запазен ми изглежда. Равномерно трака. Беше топъл кат го запалих. Запалих веднага, неразбрах даже кога. Направих му е едно малко кръгче по тракия и на еин изоставен булевард. Загрява до едно деление преди 100 и не мръдна. Парното правеше жега.

1. На панела пишеше среден разход 13.8/100 среден разход. Добре ли е?
        2. Колометража ми направи впечатление, че показва 65 когато според мен се движех със 50. Гумите бяха 225/70/17 май?
        3. Единственно ми направи лошо впечатлнеие, че като превключвах на бавни и влязоха много трудно с хъркане (скоростния беше на N)?
        WG 2.7 CRD

Коментар

Такива джипове се гледат само с хора които разбират,иначе възможността да ревеш и да се проклинаш е 99%.

поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от Живко Костадинов Преглед на мнение
            Такива джипове се гледат само с хора които разбират,иначе възможността да ревеш и да се проклинаш е 99%.

поздрави
            Това е ясно, че ще се гледа при някой от Владовците. Просто искам мнение по трите мои забележки?
            WG 2.7 CRD

Коментар

077705] Загрява до едно деление преди 100 и не мръдна. .....Нормалн е

1. На панела пишеше среден разход 13.8/100 среден разход. Добре ли е?.....Да
              2. Колометража ми направи впечатление, че показва 65 когато според мен се движех със 50. Гумите бяха 225/70/17 май?......?????
              3. че като превключвах на бавни и влязоха много трудно с хъркане (скоростния беше на N)?.....случва се при дълго неизползване
              0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Ходих да го гледам. Запазен ми изглежда. Равномерно трака. Беше топъл кат го запалих. Запалих веднага, неразбрах даже кога. Направих му е едно малко кръгче по тракия и на еин изоставен булевард. Загрява до едно деление преди 100 и не мръдна. Парното правеше жега.

1. На панела пишеше среден разход 13.8/100 среден разход. Добре ли е?
                2. Колометража ми направи впечатление, че показва 65 когато според мен се движех със 50. Гумите бяха 225/70/17 май?
                3. Единственно ми направи лошо впечатлнеие, че като превключвах на бавни и влязоха много трудно с хъркане (скоростния беше на N)?
                Интересно е как пали като не е топъл.

1. На дисплея мога да ти докарам какъвто разход искаш, така че това изобщо не виждам причина да го гледаш.

2. По принцип при гуми, различни от стандартните, показваната скорост и изминат пробег могат да се отличават от действителните.

3. Как превключи на бавни? По принцип на Jeep се препоръчва превключването на бавни да става с лост на "N" и при движение със съвсем ниска скорост. Не е невъзможно да прихърка.

П.П. Като пише, че колата е купена от Балканстар, защо не вземеш VIN-а и да пробваш да ти направят една справка за сервизната му история?
                Последно редактирано от Чавдар (V93); 26-01-13, 19:33.
                Ние не сме неутрални!

Коментар

Джамбаза дава ли да се кара извън автокъщата?Ако е да,отивайте при Владовците и цената може силно да се коригира надолу

поздрави

Коментар

Давам бре. Важи докато ги спрат.
                    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                      Интересно е как пали като не е топъл.

1. На дисплея мога да ти докарам какъвто разход искаш, така че това изобщо не виждам причина да го гледаш.

2. По принцип при гуми, различни от стандартните, показваната скорост и изминат пробег могат да се отличават от действителните.

3. Как превключи на бавни? По принцип на Jeep се препоръчва превключването на бавни да става с лост на "N" и при движение със съвсем ниска скорост. Не е невъзможно да прихърка.

П.П. Като пише, че колата е купена от Балканстар, защо не вземеш VIN-а и да пробваш да ти направят една справка за сервизната му история?
                      Всъщност аз взех VIN-a. И с него мога да отида в Балканстар и да ми разпечатат какво са му правили? Струва ли нещо между другото?
                      WG 2.7 CRD

Коментар

Да!
                        Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

Първоначално публикуван от NovemberCharlie Преглед на мнение
                          Да!
                          А какви пари искат между другото от Балканстар?

п.с. Между другото нормално ли е при 100км/ч (двама души в колата) да съм на 2к оборота?
                          Последно редактирано от imarh; 27-01-13, 09:56.
                          WG 2.7 CRD

Коментар

А какви пари искат между другото от Балканстар?

п.с. Между другото нормално ли е при 100км/ч (двама души в колата) да съм на 2к оборота?
                            Безплатно било. Но системата им нещо се била сринала и ми казаха, че имат само за гаранционните сервизирания на един абс датчик и семеринг някакъв. Оставал и само един service recall за реотаните в седалките.
                            WG 2.7 CRD

Коментар

Безплатно било. Но системата им нещо се била сринала и ми казаха, че имат само за гаранционните сервизирания на един абс датчик и семеринг някакъв. Оставал и само един service recall за реотаните в седалките.
                              Поне виж километражът какъв е бил към съответната дата и си прави изводи.
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                                Поне виж километражът какъв е бил към съответната дата и си прави изводи.
                                Нямат информация и за километража
                                А това възможно ли е да се провери с комп. диагностика при някой от Владовците?
                                WG 2.7 CRD

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X