От: Джип за сняг!
Колега, не ми се спори за спорта.. Джипа в първата обява ако го дадат за 5 бона, лично аз ще те черпя каквото кажеш. С втория искам да се повозиш стотина километра по асфалта, а после да ми кажеш колко време ти отне да изминеш тези стотина километра и къде са ти бъбреците... Човека иска нещо да си вози семейството и да си ходи на вилата/селото с него, и да го кара целогодишно, което ще рече основно по асфалта. За регенерата не мога да споря - карал съм само Каймани - 31-ци и съм ги изпускал до 0,8 и честно да ти кажа тези корави галоши въобще не разбраха, че се опитвам да ги спадна. Може и да има с по-мек каучук, но нямам наблюдения. За тези с вътрешна гума - също нямам личен опит и не приказвам. А Самурайчетата дето ми ги показваш (без белия) има едни набити пари в тях, дето пак не се вързват спрямо обявения бюджет и поставени цели - това са машинки за забавление, а не за ежедневна целогодишна семейна употреба! За високите комбита с вградено шаси, както си се изразил - мога да поспоря много, но не и в тази тема.. Ако не е тайна ти какво караш (си карал) и с какви гуми..?!
Първоначално публикуван от angel52
Преглед на мнение
Коментар