Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Джип за всекидневието и за лов

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Джип за всекидневието и за лов

Благодаря за мненията и препоръките!

Коментар

... и моите 5 'стинки по темата . В момента съм с Терано 2 дизел ,ползван за лов и всекидневието..., може би n- ти поред , след два Нисан шестаци - дизелов GR и бензинов , Витара , Фероза , Нива и...
      Спрях се на тоя модел , щото :
      -двигателят е достатъчно мощен и безпроблемен , ангренажа не създава ядове и т.н.
      - окачването - няма ресьори
      - разхода е от 8 л/100 км нагоре , но ползвам ДДС -то
      - има LSD
      - на далечен път държи добра скорост и относителен конфорт, като за 'жип...
      - другите марки дето по- горе си изброил са с по - малко мощ и ...тромавички
      Сега поръчах и нови ,,гуменетки'' , Гудиър Дуратрак и ...така

Коментар

Здравейте,колеги прочетох цялата тема и имам един въпрос Нисан терано2 дълга база имали бензинов двигател с по-голям от 2.4I-100коня.Търся си джип с голям багажник за риболов а както се досещате багажа и оборудването е обемисто.Ако има рибари нека споделят мнение.
        Темата е доста поучителна.Решил съм да сменям Ланд Ровъра фрилендър къса база.Спорен ден!

Коментар

терано 1 има 3000сс, но за двойката аз поне не съм виждал 3000сс, явно се редки или няма... Ако държиш на бензинов мотор, вземи си паджеро - кеф ти 3000сс, кеф ти 3500сс.
          Джип до 10000лв да е новичък като година и комфортен... Сещам се за Хюндай Теракан - в оказиона на вносителя даже има в момента е дин тъмно зелен...
          Би трябвало на всички запознати с офроуда да им е ясно, че всекидневния джип не е за горски коловози от камиони... Но дори и стандартен 4х4 с А/Т гуми е в пъти по-добре от лека кола... А ловджии с леки коли - дал Господ! Т.е. въпросният ловец ще се ъпгрейдне без претенции да бъде най-големия гЪзар с пушка... Щото в квартала ми е пълно с изрисувани дифендъри и тойоти на (уж) велики ловци ... Явно лодатата и хай-джека на покрива са последна инстанция в тоя "спорт"...
          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
            Хахаха - и това от какво зависи? От марката???
            Вече те призоваха да не поддържаш митове... Меко казано, но се присъединявам с две ръце!
            Ето един пример за по-надеждни и по-малко надеждни коли(не джипове), официална извадка от Обединеното кралство. Без да взимам никаква страна в спора, това са само факти и пак повтарям- не важи за офроуд коли. Само като пример, че има статистика и тя може да покаже много неща при избор на автомобил! Но, нали знаете, че жена, прасе и кола си е чист късмет!!!

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC04866.jpg
Прегледи:1
Размер:131.4 КБ
ID:5411140

Коментар

Първоначално публикуван от grgpnv Преглед на мнение
              Ето един пример за по-надеждни и по-малко надеждни коли(не джипове), официална извадка от Обединеното кралство. Без да взимам никаква страна в спора, това са само факти и пак повтарям- не важи за офроуд коли. Само като пример, че има статистика и тя може да покаже много неща при избор на автомобил! Но, нали знаете, че жена, прасе и кола си е чист късмет!!!

[ATTACH=CONFIG]495909[/ATTACH]
              Би ли ми превел, че съм неграмотен, моля
              Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Това за мен е една от най-достоверните класации, които съм виждал. Вероятно защото се доближава до моята

Коментар

Би ли ми превел, че съм неграмотен, моля
                  И аз съм неграмотен,ама разбрах,че най-надеждна е Королата,най-ненадеждно-Дискавъри след 2004 г Плътно следва рейнж от 2002 до наши дни
                  Темата е джип за лов,сигурно това е имал предвид автора на статията .
                  Виден столичен ихтиолог

Коментар

А какво е "надеждна" и какво общо има с темата - или grgpnv иска да го прати на лов с корола, щот е "надеждна".
                    И аз бях силно "ненадежден" като млад хипар в очите на "дъртите", па са нещата май се обърнаха
                    Ай сиктир от разбирачи!
                    Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

А какво е "надеждна" и какво общо има с темата - или grgpnv иска да го прати на лов с корола, щот е "надеждна".
                      И аз бях силно "ненадежден" като млад хипар в очите на "дъртите", па са нещата май се обърнаха
                      Ай сиктир от разбирачи!
                      На Королката никога не и се разваля въздушното окачване и другите екстри,дето ги няма
                      Виден столичен ихтиолог

Коментар

Колегата да не се надява , че от първия път ще уцели това , което му трябва!От многото и различни менения се разбра , че без компромиси 2 в едно няма!
                        Ловният сезон е вече съвсем близо.На слука на всички OFF и ловци!Бъдете здрави!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X