Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Джип за всекидневието и за лов

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Джип за всекидневието и за лов

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение

Ама тая тема пак тръгна към небитието ...
    То и заглавието е ташак де - такова животно просто няма.
    Има, ама живеят в различни гори
    не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
      Тва не е точно така
      Не споря.
      Ти си имал и знаеш. Факта, че я смени с Патрол, за мен значи, че в гората не е на нивото на Патрола.
      Обикновено не пиша в такива теми, но се случва да се подразня от коментари от рода на " само Мерцедес", или "само немско и нищо друго". Иначе, темата е наистина безсмислена.
      Две жипки са решението. Едната в стоков вид за града и едната в подходящ за гората вид.
      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Накрая колегата ще си вземе витара...
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
          Що пък не.Мойта едно време се я карах в гората и в града....и по всяко време

Коментар

Ако на колегата му се изправя "четината" по врата, като чуе звук от стъргане на клон по боята, направо да мисли за варианта джип САМО за лов и кола (джип) за града.
            Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
              На мен пък ми е смешно.
              Лова бил скромно хоби!? Отгоре на това и с джип?
              Някакво объркване има в тая тема и безброй други подобни.
              Има и такива, които се надсмиват на другите, мислейки се за много велики.Така е в българският казан и около него!

Коментар

На село има ловджии които нямат пари даже за кола, камо ли да мислят за джип.
                Ама опитай се да им кажеш, че без джип кефа от лова не е пълен...

Та ходенето на лов и имането на джип не са задължително свързани. Е, джипа помага да вървиш по-малко пеш, ама и без него може.

Данчо(Йордан Йорданов тук) изобщо не му пука дали боята на диското е одрана. Не е ловджия, ама редовно се завираме из драки и гори, та боята е силно одрана. Диското има ламаринена броня, лебедка, два комплекта гуми(за в гората и за цивилна експлоатация), и изобщо не му пука, че диското нямало фасон на гъзарски джип. А съсвсем скоро ще хвърли вектрата за скрап, и ще остане само с диското за всякакъв вид транспорт.
                Та ако не ти пука как изглежда джипа-съчетанието за ловен и цивилен джип е възможно.

Коментар

Първоначално публикуван от sim43 Преглед на мнение
                  Има и такива, които се надсмиват на другите, мислейки се за много велики.Така е в българският казан и около него!
                  И на мен лов,джип и скромно не ми се вързват в едно изречение ама не ми е смешно..........На едни не им стигат парите за хляб а на други за самолет зависи от коя страна стоиш

Коментар

На село има ловджии които нямат пари даже за кола, камо ли да мислят за джип.

Та ходенето на лов и имането на джип не са задължително свързани. Е, джипа помага да вървиш по-малко пеш, ама и без него може.

Данчо(Йордан Йорданов тук) изобщо не му пука дали боята на диското е одрана. Не е ловджия, ама редовно се завираме из драки и гори, та боята е силно одрана. Диското има ламаринена броня, лебедка, два комплекта гуми(за в гората и за цивилна експлоатация), и изобщо не му пука, че диското нямало фасон на гъзарски джип. А съсвсем скоро ще хвърли вектрата за скрап, и ще остане само с диското за всякакъв вид транспорт.
                    Та ако не ти пука как изглежда джипа-съчетанието за ловен и цивилен джип е възможно.
                    Съгласен съм напълно с мнението Ви колега , но човекът търси подходящ джип за лов и всекидневно ползване до 11х.лв.Според мен има известна разлика.
                    Едва ли подобен вариант с прежален джип ще го задоволи.

Коментар

Казват че боли само до първата деруга на боята.После една или сто и една е все едно.Иначе до колегата мерцедесофил и аз карам мерцедес за лека кола и съм се убедил в качествата на фирмата ама за парите за една читава гега ще карам извънземен Патрол със сериозни доработки,както и се опитвам.Иначе четене му е майката и всеки ще разбере предимства и недостатъци за даден модел
                      Борис 0888 999 едно едно9
                      PATROL Y260 RB30S

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
                        И на мен лов,джип и скромно не ми се вързват в едно изречение...
                        Че, не е евтино, не е!Ама, то какво е евтино вече.Имам колега, рибар (извинявам се, "риболовец", че може да чете тука).Ами, неговите такъми не са по-евтини от моите пушки. Джипът му минава повече километри до язовирите, от колкото моя до ловните полета.Единствено билета е по-скъп!Така, че всичко е относително!
                        П.П.Извинявам се на колегата за отклонението от темата!

Коментар

Или Кия, че по-широка . Айде бе, един познат викаше ''щом е с 2 лоста- добро е !''
                          ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                          0878 23 58 34- Радо

Коментар

Май май това ще е истината.
                            Който може да кара-ще се справи с всяка машина, стига тя да си има възможностите.

А за деругите по боята-ако някому боята е по-важна от изживяването когато си в планината-изобщо не му трябва джип, а пушката трябва да продаде. Такива не са за ловджии. В истинския смисъл на думата.

Коментар

Първоначално публикуван от sim43 Преглед на мнение
                              Едва ли подобен вариант с прежален джип ще го задоволи.
                              Е, не съм първия в темата който казва, че джип за лов, и джип с добър фасон са различни неща. И не могат да се съчетаят в една машина.

А колко пари струва джипа, и дали е готов да го прежали си зависи от човека. Аз не бих дал толкова пари изобщо за каквото и да е МПС, а някой дето има фабрики може да прежали джип и за 50 000.
                              Има един колега, син на много голям бизнесмен който го отвличаха. Кара джип в който са наляти много пари, доста повече от 11 хиляди. И какво?...Зависи от това какво можеш да си позволиш, а не от конкретната сума.

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
                                И на мен лов,джип и скромно не ми се вързват в едно изречение ама не ми е смешно..........На едни не им стигат парите за хляб а на други за самолет зависи от коя страна стоиш
                                Не става въпрос за мастити ловджии, а за обикновени хора с единственото хоби лов.Явно тази тема би била по-подходяща за форумите на лов бг,тъй като тук съветите клонят едностранчиво в посока ОФФ роудърите.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X