Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Джип за всекидневието и за лов

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Джип за всекидневието и за лов

Първоначално публикуван от RadoR Преглед на мнение
    ''щом е с 2 лоста- добро е !''
    Тогава Нивата с трите лоста трябва да е най-добра

Коментар

Аз за колегата незнам, но на мен ми е важно и си чета.
      И незнам за майтап или не но май ще оглеждам Гранд Витари.Моля ако наистина има защо разубедете ме докъто е време
      А ако не върши работа за лов ще се мисли за стар корав джип за гората и това е.
      Искам да питам на последните модели виждам, че има 4L - Lock позиция въпреки че е с копче ( врътка ). Това значи ли че има блокаж. На всички обяви които звънях никой не знае. Как продаваш кола и не и знаеш възможностите незнам

Коментар

стар корав джип за гората и това е.

Това ти отговора колега примерно се огледай за някой свеж УАЗ.
        Pajero 2.8 tdi GLS къса база

Коментар

Бързам да благодаря на всички за ценните мнения и да се извиня за отсъствието си, нямах възможност да пиша. Относно избора ми , вече се стеснява кръга до Терано, Паджеро спорт и може би Фрийлендър, още не съм сигурен. Относно боленето и сърбенето единственото, което не търся , е лукс. А се притеснявам и от това, че не съмимал джип, за пръв път ще е,а тръпката е голяма. Важни за мен са и финансите. Така че, още веднъж благодаря, ще се радвам на още мнения.

Коментар

То фрийлендъра всъщност не е джип...
            От другите две машини-което ти легне на сърце. И двете имат и плюсове и недостатъци.
            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от aykon Преглед на мнение
              Бързам да благодаря на всички за ценните мнения и да се извиня за отсъствието си, нямах възможност да пиша. Относно избора ми , вече се стеснява кръга до Терано, Паджеро спорт и може би Фрийлендър, още не съм сигурен. Относно боленето и сърбенето единственото, което не търся , е лукс. А се притеснявам и от това, че не съмимал джип, за пръв път ще е,а тръпката е голяма. Важни за мен са и финансите. Така че, още веднъж благодаря, ще се радвам на още мнения.
              То не е лошо да дефинираш на какъв лов ходиш,щото тия дето си ги изредил стават само за пътпъдъчи лов ...ако не вали.Лично съм вадил Терано с Цирозата от едно канавка като беше легнал на корем.Когато бях с УАЗ 452 Фургон,а ходя на много тежък терен за едро,бях най-доволен от проходимост,вместимост и чувство за прежаленост.Но Форума не преобладава от ловджии и няма да ти даде добри съвети.Тук повечето калят некакви бабуни и горят един бензин в гората,трошат диференциали и после питат що искат да забранят офроуда в гората.На истинския ловджия джипа му трябва да отиде до ловното поле икономично и безопастно,да направи повече пусии,да има място за багаж,хора и кучета.После като свърши лова да се прибере по живо по здраво.Въпрос-колко от писалите по темата са ловци,колко от писалите са ходили в гората на лов,колко от писалите знаят какво става на горски лов.Не се заяждам с никой ,но хора които не са ловци не трябва да дават мнения.Всеки сам за себе си трябва да еволюира и да намери баланса.Аз започнах с лека кола(плащах на место за гориво),после УАЗ(никой не ми плащаше ,а се возеше),Нивата вървеше два дни и после 5 дни в бокса(имаше части дето ги смених за 4 години по три пъти),Цирозата е в пъти по здрава ,но тясна бангия.Единствено Г-класата ме е оставяла без дъх.Това нещо има осанка,визия,разпознаваемост,но просто сме бедни маймуни.Какви тойоти,какви патроли...какви фрилендъри.
              МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнение
                ... Какви тойоти,какви патроли ...
                Такива, каквито нито са по-малко проходими от Г-класата, нито пък имат по-малко място за хора и багаж?
                Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнение
                  То не е лошо да..............бва да дават мнения.Всеки сам за себе си трябва да еволюира и да намери баланса.Аз започнах с лека кола(плащах на место за гориво),после УАЗ(никой не ми плащаше ,а се возеше),Нивата вървеше два дни и после 5 дни в бокса(имаше части дето ги смених за 4 години по три пъти),Цирозата е в пъти по здрава ,но тясна бангия.Единствено Г-класата ме е оставяла без дъх.Това нещо има осанка,визия,разпознаваемост,но просто сме бедни маймуни.Какви тойоти,какви патроли...какви фрилендъри.
                  Понякога е хубаво човек да хвали своето. Няма лошо - българска черта. Свикнали сме.
                  ОБАЧЕ - да имаш натрупан опит и да го споделиш е по-ценното, отколкото да отхвърляш онова, което не си пробвал или опитвал.
                  Какво е ловец, освен човек с пушка. Нещо по-различно ли е.
                  Познавам ловци и знам колко карат офроуд. Дали въобще знаят какво е това?
                  Нека не смесваме лов и джип. Има хора НЕловци, а пък всеки ден са в гората.
                  И нека не дърдорим лошото за еди кой си джип, че аз УАЗ съм теглил .... но това е нормално за всеки джип, легнал по корем.
                  Джип съвременен без климатик си е повече пот от жегата, отколкото от кефа в гората. Но това си е мое мнение.

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                    Такива, каквито нито са по-малко проходими от Г-класата, нито пък имат по-малко място за хора и багаж?
                    Тойота и място за багаж?
                    Аре 80 може ма тя па за лов?
                    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Определено ме навиват на Терано, сега и на Патрол, взех да се обърквам. Колкото до лова, за всякакъв, но често пътувам и по шосе, а две коли не мога да поддържам.

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                        Тойота и място за багаж?
                        Че па в 70-ката като махнеш задните седалки, място бол ! Е, не е като в 80 ама пак си има.
                        ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                        0878 23 58 34- Радо

Коментар

Тойота и място за багаж?
                          Тойотите биват най-различни. Даже и Troop Carrier версии има ...
                          Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                            Тойотите биват най-различни. Даже и Troop Carrier версии има ...
                            Биват те, ама в наше село няма богат избор
                            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Биват те, ама в наше село няма богат избор
                              Намират се тук, таме. В Троян онзи ден видях една същата като моята, но по-дълга. Обаче са малко по-ниски, а съответно и по-малко проходими.
                              ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                              0878 23 58 34- Радо

Коментар

Колега, да ти споделя аз как виждам нещата.
                                Леко прежалена дълга Витара или Диско 2.
                                И двата джипа не съм ги имал или ползвал.
                                Уаз -много гори, не става за всеки ден, като са го правели не са мислили, че хора ще го карат.
                                Нива- тясно и това за хората важи и тук.
                                Г-то -много гори
                                Паджеро - много гори
                                Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
                                Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X