Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Джип за всекидневието и за лов

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Джип за всекидневието и за лов

Първоначално публикуван от Дочев Преглед на мнение
    Колега, да ти споделя аз как виждам нещата.
    Леко прежалена дълга Витара или Диско 2.
    И двата джипа не съм ги имал или ползвал.
    Уаз -много гори, не става за всеки ден, като са го правели не са мислили, че хора ще го карат.
    Нива- тясно и това за хората важи и тук.
    Г-то -много гори
    Паджеро - много гори
    А на Тойота какво и е ?
    ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
    0878 23 58 34- Радо

Коментар

Първоначално публикуван от RadoR Преглед на мнение
      А на Тойота какво и е ?
      След 2002 за 11000 няма да намери, значи = скъпа
      The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
        След 2002 за 11000 няма да намери, значи = скъпа
        Само, че аз говорих за 7* серия !
        0878 23 58 34- Радо

Коментар

Само, че аз говорих за 7* серия !
          Скъпи са частите
          The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
            Скъпи са частите
            Те почти не се чупят. Горе бяха написали, че на колегата му трябва стар и корав джип. Е най-добрите избори за мен са- Тойота, Митсубиши и Нисан, за моделите се сещате !
            0878 23 58 34- Радо

Коментар

Те почти не се чупят. Горе бяха написали, че на колегата му трябва стар и корав джип. Е най-добрите избори за мен са- Тойота, Митсубиши и Нисан, за моделите се сещате !
              И като започнат да се чупят - сметката на кой да я предостави?

Коментар

Колега, не поддържай митове.
                Чупят се точно толкова, колкото се карат по трудни терени.
                Нито повече, нито по-малко.
                Ако караш само събота и неделя, а аз карам всеки ден - твоята ще е 5 пъти по-здрава.
                Всеки джип се чупи и иска поддръжка , ако се кара по предназначение. Всеки.

Коментар

Първоначално публикуван от bgbul Преглед на мнение
                  Колега, не поддържай митове.
                  Чупят се точно толкова, колкото се карат по трудни терени.
                  Нито повече, нито по-малко.
                  Ако караш само събота и неделя, а аз карам всеки ден - твоята ще е 5 пъти по-здрава.
                  Всеки джип се чупи и иска поддръжка , ако се кара по предназначение. Всеки.
                  Много си прав, само, че едни се чупят повече, други по-малко.
                  0878 23 58 34- Радо

Коментар

Много си прав, само, че едни се чупят повече, други по-малко.
                    Хахаха - и това от какво зависи? От марката???
                    Вече те призоваха да не поддържаш митове... Меко казано, но се присъединявам с две ръце!
                    Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

• От: Джип за всекидневието и за лов

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
                      Хахаха - и това от какво зависи? От марката???
                      Вече те призоваха да не поддържаш митове... Меко казано, но се присъединявам с две ръце!
                      Със сигурност зависи от марката! Както показва опитът от груповите разходки и състезанията, някои марки се трошат доста по-често от други. Дотолкова, че в някои случаи счупването да може да се предскаже почти до метри. Разговор в публиката на състезание: "Х.У. ще е до ей там.". И наистина горе-долу на посоченото място джипката на Х.У остана без предно ...

Друг е въпросът, че се карат коли -найста употреба и много често точно най-издържливите се оказват в лошо състояние, защото се карат по схемата "Само сипвам нафта", без никаква поддръжка, щото то животното е здраво и трудно се чупи ...
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                        .....
                        Друг е въпросът, че се карат коли -найста употреба и много често точно най-издържливите се оказват в лошо състояние, защото се карат по схемата "Само сипвам нафта", без никаква поддръжка, щото то животното е здраво и трудно се чупи ...
                        Точно тук е заровено кучето!
                        В повечето случай се кара докато не се счупи, не се сипват масла докато върви и т.н.
                        После - марката виновна!
                        Мисля, че си виждал Патрули като твоят в плачевно състояние. И Тойоти съм виждал в плачевно състояние - но не вадя генерални заключения за марката от тях
                        Щот всичко зависи от конкретният модел и неговата история!

И точно тези елементи, които казват "само нафта сипвам" после дават щедро съвети как някоя МАРКА е "много здрава" и "няма чупене".
                        РадоР - не казвам за теб нищо (че не се познаваме) просто казвам принципа какъв е.
                        Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
                          Точно тук е заровено кучето!
                          В повечето случай се кара докато не се счупи, не се сипват масла докато върви и т.н.
                          После - марката виновна!
                          Мисля, че си виждал Патрули като твоят в плачевно състояние. И Тойоти съм виждал в плачевно състояние - но не вадя генерални заключения за марката от тях
                          Щот всичко зависи от конкретният модел и неговата история!

И точно тези елементи, които казват "само нафта сипвам" после дават щедро съвети как някоя МАРКА е "много здрава" и "няма чупене".
                          РадоР - не казвам за теб нищо (че не се познаваме) просто казвам принципа какъв е.
                          Прав си, много зависи и от собственика. Аз лично на моята, не давам да се разтропа някъде, и постоянно търся за някакви кусори. Ако я видиш моята сега в както състояние е, ще кажеш, че е карана само на асфалт, защото постоянно я поддържам, а съм всяка седмица в гората. И аз съм виждал Тойоти в окаяно състояние и всякакви други. На някои хора не им пречи автомобила им да е в окаяно състояние и затова карат докато издържи. Но на някои им пречи!
                          0878 23 58 34- Радо

Коментар

Всички мнения са супер полезни. Аз пък май съвсем се обърках. Нисан, Мицубиши и Тойота, май кръгът се стеснява дотам. Тойотите ми идват скъпи, тук във форума четох че Паджеро се чупят и поддръжката им идва дебело. Остава Нисан, казаха ми, че на Терано трябва да гледам основно за ръжда, а на двигателя няма какво да му се счупи. А и на цена е достъпен.

Коментар

Каква беше темата?Кой е по-велик Г- тата или ЛК-тата? Мисля, че беше нещо друго 2 в едно ,което всички разбраха , че е невъзможно!
                              Новият ловен сезон е вече тук.На слука на всички колеги ловци и любители на по-скромните джипове!
                              _________________________________________________________________________________________________________________________

XJ

Коментар

Вске още имам нужда от мненията на колегите. Основно за Терано, дизелови или бензин.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X