Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Джип за всекидневието и за лов

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Джип за всекидневието и за лов

Първоначално публикуван от sim43 Преглед на мнение
    ...Така е в българският казан и около него!
    Знаеш, че тарикат мъж не писка.
    Добре, не трябваше да го казвам, ама такива теми, от сорта -"С какъв джип да ходя да трепя животните, и тоя джип да става и за това и за онова" на мен ми омръзнаха. Има маса във Форума и навсякъде твърдо е казано - "Няма такъв джип, за това и онова".
    Посочени са и варианти:
    Стар, доказано здрав боец, без излишни пантифлювки, само за лов.
    Лек автомобил, или високо 4x4 комби да те закара до местната кръчма. От там нагоре те поемат "УАЗ-ките".

Коментар

Андро +1. Пълно щастие няма, пък колегата който е създал темата май хем го боли, хем го сърби !
      ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
      0878 23 58 34- Радо

Коментар

Леле какво метане без топка!Човекът не Ви е направил нищо, а го взехте за мезе и подигравки.Браво на Вас "големите родъри"!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
        XJ

Коментар

Да помогна и аз на колегата. Няма джипка дето да не става за всекидневието и за лов, даже и за състезания стават. Няма такава, всички стават. Дано съм бил полезен.
          Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
          Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.

Коментар

Леле какво метане без топка!Човекът не Ви е направил нищо, а го взехте за мезе и подигравки.Браво на Вас "големите родъри"!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
            XJ
            Ако нямаш нищо напротив, не съм му се подигравал ! Под репликата ''хем го боли, хем го сърби'' имах в предвид друго- че трябва да избира между проходимост и лукс. А той иска и двете.
            0878 23 58 34- Радо

Коментар

XJ
              Това май е първото и последното мнение на колегата тук, а ние вече 12 ден коментираме нуждите му. Такива теми тук има стотици. Първо трябваше да почете малко колегата и после да пита, а не да се чуди какво да пита. Ако е ловец и е ходил достатъчно на лов трябва да знае какво му трябва като нужда. До къде може да отиде, докъде ще го заболява сърцето от дрането на клоните по лака. има ли куче, няма ли, вози ли колеги ловци със себе си, какво оръжие носи със себе си на лов и колко багаж. и много други такива въпросчета, ако си беше задал колегата нямаше да пита имам едни 11 000 лв. за кво да ги дам.
              Да си купи една гранд Витара и да ходи в гората
              Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
              Dacia Duster 4WD

Коментар

Първоначално публикуван от Константин (stankovich) Преглед на мнение
                Това май е първото и последното мнение на колегата тук, а ние вече 12 ден коментираме нуждите му. Такива теми тук има стотици. Първо трябваше да почете малко колегата и после да пита, а не да се чуди какво да пита. Ако е ловец и е ходил достатъчно на лов трябва да знае какво му трябва като нужда. До къде може да отиде, докъде ще го заболява сърцето от дрането на клоните по лака. има ли куче, няма ли, вози ли колеги ловци със себе си, какво оръжие носи със себе си на лов и колко багаж. и много други такива въпросчета, ако си беше задал колегата нямаше да пита имам едни 11 000 лв. за кво да ги дам.
                Да си купи една гранд Витара и да ходи в гората
                Доста хубав коментар по темата, но последното ти изречение разваля целия красив пейзаж. От всички хубави джипове баш Гранд Витара. Той на лов ли ще ходи, или на кафе ?
                0878 23 58 34- Радо

Коментар

... Нека да се дават по-реални съвети от хора повечето ловци ,а не OFF капацитети. ...
                  ... Явно тази тема би била по-подходяща за форумите на лов бг,тъй като тук съветите клонят едностранчиво в посока ОФФ роудърите.
                  Никой никого не е довлякъл насила тук. Като искаш съвети от ловци - отиваш в ловен форум. Като си дошъл във форум на офроудъри е съвсем нормално да получаваш съвети от тяхната гледна точка.

А тази тема е поредната, в която питащият не е съвсем наясно със себе си какво иска и какво точно му трябва. За да получиш полезни отговори трябва да можеш да зададеш правилно въпросите си.

Съгласен съм напълно с мнението Ви колега , но човекът търси подходящ джип за лов и всекидневно ползване до 11х.лв.Според мен има известна разлика.
                  Едва ли подобен вариант с прежален джип ще го задоволи.
                  Врачките тук не сме много, та да знаем кого какво ще го задоволи. Обаче многократно доказан факт е, че джип, който влиза в гората, задължително трябва да бъде прежален. Най-малкото по отношение на боята. Ако драскотините по нея ще докарват собственика в прединфарктно състояние - колата трябва да остава там, където свършва асфалтът.

Без значение е дали става въпрос за лов, риболов или просто за туристически разходки.
                  Ние не сме неутрални!

Коментар

Re: От: Джип за всекидневието и за лов

Данни за колегата започнал темата - "Last Activity:
                    03-07-12 13:49". От тогава все е на лов!
                    Венцислав Петров
                    Горното е изцяло мое лично мнение, с което не ангажирам никое друго лице.
                    Рекстън 2 2.7 165 к.с. ; Лагуна купе 2.0 dci 210 к.с.
                    0889 62 8четири 6четири

Коментар

Темата беше явно случайно зададена,но интересна въпреки ,че еднозначен отговор не се получи.Мненията бяха много различни и противоположни.Надявам се задаващият въпроса все пак да ги е прочел поне.Мисля , че този форум е на високо професионално ниво и е за сериозни хора.
                      Извинявам се ако с нещо съм засегнал някой ,но ловната тръпка може да е надделяла над страстта към техниката.

___________________________________________________________________________________________________________________________________________

XJ

Коментар

А аз си мисля, че човекът с въпроса просто му е дошло на ума да попита, четейки форума, и не е очаквал толкова много информация която не може да пресее и да избере това което би му вършило работа. Всекиму се е случвало. Пускаме някакво питане, па като прочетем виждаме, че отговора е толкова прост, та после ни е срам да пише повече, че ще ни се смеят.
                        И защо да не се е получил еднозначен отговор? Всички казахме, че такъв джип няма. Или за в гората, или за в града. Виж за марката има разногласия, ама както се каза-всичко което е с два лоста върши работа. Само трябва да можеш да караш, и да мислиш.
                        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Що да няма такъв жип бре - аз си го карам моя и в града и по баирите, че понякога смея и на състезания да се пускам (лекинко, аматьорски).
                          Мисля, че има само едно условие - да обръщаш внимание само какво му е състоянието вътре и отдолу.
                          Неравностите по купето ич не ме притесняват, още повече всяко си има история и не ща да ги изправям
                          Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Това му и хубавото на форума ОФФ,че който търси нещо любимо и интересно около джипките го намира и то в най-разнообразни варианти.Понякога пристрастно и майтапчийско,но винаги поучително, добронамерено и полезно.Важното е да оставаш доволен от това, което си прочел и научил или помогнал на някой, който се нуждае от помощ .Изобщо това си е безценна далавера.Харесва ми много!

Коментар

Re: От: Джип за всекидневието и за лов

.Надявам се задаващият въпроса все пак да ги е прочел поне

___________________________________________________________________________________________________________________________________________

XJ
                              Е как да ги прочете, като от задаването на "въпроса" изобщо не е влизал във форума???
                              Венцислав Петров
                              Горното е изцяло мое лично мнение, с което не ангажирам никое друго лице.
                              Рекстън 2 2.7 165 к.с. ; Лагуна купе 2.0 dci 210 к.с.
                              0889 62 8четири 6четири

Коментар

От: Re: От: Джип за всекидневието и за лов

То "въпроса " е ясен ... Две в едно - НЕМА! Който се интересува - да чете ! Аман от "фантоми " във форума...
                                Днес между другото, си повдигнх Витарата за лов със "сиромашки лифт " и ме кефи... Като си помисля ,можеше и "Г-ега" да си купя , ама става въпрос за лов "тук" , не за "Сибир"... За мен е достатъчно!

П.П. Наслука всепак, няма и месец...!
                                Последно редактирано от иж-12; 19-07-12, 00:11.
                                Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X